GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel olan ne biliyor musunuz sadece çok çok önemli bir dünya devine karşı 1 galibiyet almadık aynı zaman takım puanı ve 3 m euro para getirisi var.

Ön elemelerde 5.500 puan
Grup katılımı 4.000 puan
Grup aşaması 3.000 puan
Toplamda 12.500 puan olduk

Geçmiş 4 yıllık puanımız 23.500'dü bu puan eklenince 36.000 puan olduk eğer ekstra işler yaparsak seneye 3. torbadan girme şansımız olabilir.

Bu sene son 16 turuna kalırsak 5.000 puan geliyor Kopenhag ve Manchester içeride yenersek 4.000 daha toplamda 45.000 puana çıkabiliriz müthiş bir rakam olur. Bunun yanında 15 m euro'ya yakın ekstra gelir demek acayip bir iş olur.
Elemelerdeki puanlar eklenmiyor UEFA takim siralamasi puanlarinda. Ulke puanlarinda sayiliyor.

Su anda 7.00 puandayiz.

Elemelerdeki puanlar eklenmiyor UEFA takim siralamasi puanlarinda. Ulke puanlarinda sayiliyor.

Su anda 7.00 puandayiz.
Güzel bilgilendirme ben ekleniyor diye hatırlıyordum ama yanlış hatırlıyormuşum.

Açıkçası bizim gibi bir takımın düzenli olarak 50.000 puan aralığında olması baya iyi olur. Ligde ilk 2 sırada olsan bile her şekilde şampiyonlar ligi kapısı aralanır düzenli olarak buralarda oluruz.

Bu sene 30.500 puanımız var son 16'ya kalsak çok iyi olabilir 5.000 bonus var o zaman 35.500 +2 galibiyet gruptan çıkınca 1 beraberlik 40.500'ü görürsek güzel olur.

Yav hasan üst seviye için yetersiz bir takım bunu kabul edelim. Total kaliteleri Premier ligin orta sıra takımı kalitesindeler.
Nerede Rooney, Ronaldo'lu takım nerede bu.
Robben, Ribery vs bu gibi dominant br oyuncuları yok.

Elle tutulur 20 yaşında bir hojlung var gerisi hava civa. Işık veremiyor koca United oyuncuları.

Bek desen bek yok koca takımda, stoperler allaha emanet, orta saha desen çok pamuklar tek bir oyuncu denklemden çıkınca adamların orta sahası çöküyor.

Adamların akıla bakar mısın gidip bayındıra para veren bir kulübün doğru transferleri yapmış olması mucize.
Bu senenin sorunu da değil bunlar geçen sene de bir benzer yapılanma vardı mal hocalarını kasımda falan kovarlar dedim herifler hala tutuyor.
Planları uzun vadedir bilemem ancak kısa vade cidden bu takımın oluru yok. Hem premier lig zorluğunu hem ş.ligi yıpranmasını kaldıramayacaklar gibi.
Kısa dönem planlarının olacağını düşünmüyorum sezon ortası hoca kovmazlar gibi. Bu seneden geçti diyip uzun vade planlama yapmaları gerekiyor.
Dominant bir oyuncu alma ihtimalleri de git gide alıyor Araplar deli gibi saldırdığı ortamda aptalca para saçmadan genç yetenek kovalayıp uzun vade planlama yapmaları gerekiyor.

Hem kısa dönem hemde uzun vade için en iyi seçenek Conte bence. Süreci minimum zararla atlatıp yapılanma yapabilecekleri tek hoca.
Bizimkiler aldigimiz galibiyeti kucumsuyorsa fblilere, bjklilere kizmaya gerek yok.

Güzel bilgilendirme ben ekleniyor diye hatırlıyordum ama yanlış hatırlıyormuşum.

Açıkçası bizim gibi bir takımın düzenli olarak 50.000 puan aralığında olması baya iyi olur. Ligde ilk 2 sırada olsan bile her şekilde şampiyonlar ligi kapısı aralanır düzenli olarak buralarda oluruz.

Bu sene 30.500 puanımız var son 16'ya kalsak çok iyi olabilir 35.500 + 2 galibiyet gruptan çıkınca 1 beraberlik 40.500'ü görürsek güzel olur.
Bu sezon son 16'ya kalirsak 15 puani goruruz.

Bu sezon son 16'ya kalirsak 15 puani goruruz.
Bizim bu seviyelerde kalıcı olmamız lazım en kötü 2'nci olunan senede bile tekrardan o puanın avantajıyla gruplara kalmalıyız.

Bizim seviyemiz her sene düzenli 12.000 puan desek 60.000 olmalı Avrupa ligi son 16 oynarken 15 kazanmıştık bu sene 15 kazanabilirsek baya iyi olur arada 3 tane çok kötü performans var tek teselli silinecek olan son 2 puan bir şey kaybettirmeyecek güzelce toparlayabiliriz.

Son düzenleme:
Kazan dairesini izliyorum , 2000 kadrosuyla güncel kadroyu mevki mevki vs yapıyorlar kıyaslayorlar , forvete gelince sakata gelmeyelim diyerek ekranda şu versus çıktı koptum :d

Screenshot_2023-10-05-02-20-05-145.webp

UEFA'nın koşu mesafelerini yayınladığı tarihten (2012/13) bugüne tüm Galatasaray maçlarına baktım.

Galatasaray 2012/13'ten beri Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı 44 maçta en fazla koştuğu maçı oynadı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi koşu rekorları:

• 23/24 Manchester United 2-3 Galatasaray | 117.5 km

• 13/14 Kopenhag 1-0 Galatasaray | 116.76 km

• 13/14 Juventus 2-2 Galatasaray | 115.49 km

• 12/13 Manchester United 1-0 Galatasaray | 115.09 km

12/13 & 13/14'ün ortak noktası gruptan çıkılması. Benzer mücadele seviyesi en son o dönemde yakalanmıştı.

semih durası/lig radyo

Devre arası biri sepetlenip 8 gelirmi acaba
Hatta 6 diyelim

9358be6975527d9d5f83b252e26608192819193.webp

Kadromuz bu gibi duruyor, kerem ile ziyech maç içinde yer değişir, zaha ile değişir

Yav hasan üst seviye için yetersiz bir takım bunu kabul edelim. Total kaliteleri Premier ligin orta sıra takımı kalitesindeler.
Nerede Rooney, Ronaldo'lu takım nerede bu.
Robben, Ribery vs bu gibi dominant br oyuncuları yok.

Elle tutulur 20 yaşında bir hojlung var gerisi hava civa. Işık veremiyor koca United oyuncuları.

Bek desen bek yok koca takımda, stoperler allaha emanet, orta saha desen çok pamuklar tek bir oyuncu denklemden çıkınca adamların orta sahası çöküyor.

Adamların akıla bakar mısın gidip bayındıra para veren bir kulübün doğru transferleri yapmış olması mucize.
Bu senenin sorunu da değil bunlar geçen sene de bir benzer yapılanma vardı mal hocalarını kasımda falan kovarlar dedim herifler hala tutuyor.
Planları uzun vadedir bilemem ancak kısa vade cidden bu takımın oluru yok. Hem premier lig zorluğunu hem ş.ligi yıpranmasını kaldıramayacaklar gibi.
Kısa dönem planlarının olacağını düşünmüyorum sezon ortası hoca kovmazlar gibi. Bu seneden geçti diyip uzun vade planlama yapmaları gerekiyor.
Dominant bir oyuncu alma ihtimalleri de git gide alıyor Araplar deli gibi saldırdığı ortamda aptalca para saçmadan genç yetenek kovalayıp uzun vade planlama yapmaları gerekiyor.

Hem kısa dönem hemde uzun vade için en iyi seçenek Conte bence. Süreci minimum zararla atlatıp yapılanma yapabilecekleri tek hoca.

Kadroları çok iyi, sakatlari da vardı, varane wan bisakka Fernandes casemiro rasford hojlund, hepsi süper star oyuncular. Guardiolanin eline ver united şampiyon olur

Eyup Aydin hazir degil mi oynamaya? Lig maclarinda Oliveira'yi gormeyelim en azindan.

Sampiyonlar Ligi'ne keske yetistirebilseydik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt