GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akillara gelen soruyu sorayim. Eren aydin ile Eyup aydin akraba mi?
Mernis kayıtlarına göre, TR de Aydın soyadlı 1.857.964 insan yaşıyor...Pardon, 1 dk önce bir kişi daha eklenmiş...

Bilgi değil, hötten üfürme tabii. İşi gücü bırakıp bu sayıyı mı tespit edecektim, bene na?!:ubulut:

Son düzenleme:
Mernis kayıtlarına göre, TR de Aydın soyadlı 1.857.964 insan yaşıyor...Pardon, 1 dk önce bir kişi daha eklenmiş ..

Bilgi değil, hötten üfürme tabii. İşi gücü bırakıp bu sayıyı mı tespit edecektim, Bene na?!:ubulut:
+1
Kuşum diye isim mi olur orası ayrı :D

Ekli dosyalar

• images (8).webp
    images (8).webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 23
Levent Tüzemen ile Selim Kul tartışmasına kahkaha attım. Levo reis murdar etmiş.😆

Aha keramettin abi yandın,artik bende italyaya gideceğim zaman zaman.pesindeyim😊

Bu herifte Prison FC’liydi galiba. Hiç mi ahlak yok yaw

Transfer dönemi bittiğine göre 8. haftadan itibaren kadrolar oturunca güç sıralamam şu şekil olur. Düşecek takımların 2'si %90 6. gruptan olacaktır kalan 2'si de 5. gruptan olma olasılığı epey yüksek ama şuna eminim son 2 gruptaki 9 takımdan 4'ü %95 düşer sürpriz göreceğimizi pek sanmıyorum.

1. Grup: Galatasaray
2. Grup: Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor
3. Grup: Adana Demirspor, Başakşehir
4. Grup: Konyaspor, Alanyaspor, Samsunspor, Antalyaspor, Ankaragücü
5. Grup: Pendikspor, Rizespor, Kayserispor, Karagümrük, Hatayspor
6. Grup: İstanbulspor, Sivasspor, Gaziantep, Kasımpaşa

Transfer dönemi bittiğine göre 8. haftadan itibaren kadrolar oturunca güç sıralamam şu şekil olur. Düşecek takımların 2'si %90 6. gruptan olacaktır kalan 2'si de 5. gruptan olma olasılığı epey yüksek ama şuna eminim son 2 gruptaki 9 takımdan 4'ü %95 düşer sürpriz göreceğimizi pek sanmıyorum.

Bjk Ads ile 3.lük için kapışır bu sene Trabzon'dan emin değilim

Kiralıkları bu sene göreceğiz gittikleri yerlerde.

Bjk Ads ile 3.lük için kapışır bu sene Trabzon'dan emin değilim
Ads için gerçekçi hedef 4'ncülük olur o da Avrupa'ya gittiği için başarı sayılır. Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş bunlardan 2'sini geçmeleri pek mümkün değil gibi ama belli olmaz kesin konuşmayayım.

Allahını seven şu Paşa'yı İstanbulspor'u, Sivas'ı falan düşürsün ya gidip Koita'yı almış Sivas. Diğer ikisinin kimseye faydası yok zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt