GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahını seven şu Paşa'yı İstanbulspor'u, Sivas'ı falan düşürsün ya gidip Koita'yı almış Sivas. Diğer ikisinin kimseye faydası yok zaten.
Bu sene çok sürpriz olmaz geçen sene İstanbulspor'un en büyük şansı 2 takımın düşmesiydi 4 takım düşüyor olsa orada da pek sürpriz olmayacaktı.

halı saha maçına gitmiştim
uzak kaldım, diğer takımlardan son dakika yapan oldumu?

Bu sene çok sürpriz olmaz geçen sene İstanbulspor'un en büyük şansı 2 takımın düşmesiydi 4 takım düşüyor olsa orada da pek sürpriz olmayacaktı.
Hatay ve Antep'in kadroları düşecek kadar kötü değildi. Deprem yaşanmasa 2 kek ekip gider, bu ikisi kalırdı.

Transfer dönemi bittiğine göre 8. haftadan itibaren kadrolar oturunca güç sıralamam şu şekil olur. Düşecek takımların 2'si %90 6. gruptan olacaktır kalan 2'si de 5. gruptan olma olasılığı epey yüksek ama şuna eminim son 2 gruptaki 9 takımdan 4'ü %95 düşer sürpriz göreceğimizi pek sanmıyorum.

1. Grup: Galatasaray
2. Grup: Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor
3. Grup: Adana Demirspor, Başakşehir
4. Grup: Konyaspor, Alanyaspor, Samsunspor, Antalyaspor, Ankaragücü
5. Grup: Pendikspor, Rizespor, Kayserispor, Karagümrük, Hatayspor
6. Grup: İstanbulspor, Sivasspor, Gaziantep, Kasımpaşa

1694812545646.webp

Bu sene Sumudica çok ekstrem performans sergiletmezlerse Antep gider. Hatayspor biraz daha iyi planlama yapmış ama uzun vadede görmek lazım.
Hatayspor enteresan bir takım kurdu. Tanınmayan adamlar alındı. Belli ki izleyip almışlar oyuncuları zira menajerlik şirketleri hep farklı görünüyor. Sumudica iki tane köylüsünü aldırdı hemen. Kaçıp giderse şaşırmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt