Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.219
- 8.829
- 2.518
Liverpool maçı var 5 dakikaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wolfsburg-Union Berlin Rennes-Lille İnter-Milan maçlarına bakarım reis.Bizim maç başlayınca da ona geçerim..
Onu Hasan'a bilerek demedimunited brighton beklerdim
Saatimizi ayarladıkOnu Hasan'a bilerek demedimManchester United kazanamayabilir diye her türlü izleyecek çünkü o maçı reis yav
![]()
Saatimizi ayarladık
Schalke ile beraber inşallah. 2 haftadır patlıyorum Schalke'denİnşallah bir daha hiç çıkamazsın Bundesliga'da lanet olası Hamburg.
İY 1,5 üst oynadım, şu maça bak.
Ekli dosyayı görüntüle 220187
Genelde böyle maçlar 1/2 şeklinde bitiyo reis.Ms 2 oynayıp bu maçtaki zararını kurtarabilirsin..İnşallah bir daha hiç çıkamazsın Bundesliga'da lanet olası Hamburg.
İY 1,5 üst oynadım, şu maça bak.
Ekli dosyayı görüntüle 220187
Yok yav bunlara güvenilmez bugün.Genelde böyle maçlar 1/2 şeklinde bitiyo reis.Ms 2 oynayıp bu maçtaki zararını kurtarabilirsin..
Rennes - Lille maçı İy 1,5 Üst biter gibi geliyo bitmezse de atıyorum İy 0-0 bitti 2.Y 1,5 Üst oynanabilir.2 takımda golcü 1 takım..Yok yav bunlara güvenilmez bugün.
Bundesliga maçlarını bekleyeceğim ben.
Rennes - Lille maçı İy 1,5 Üst biter gibi geliyo bitmezse de atıyorum İy 0-0 bitti 2.Y 1,5 Üst oynanabilir.2 takımda golcü 1 takım..
Elversberg 2-0 yapmış. Görmeyeli paslanmışsın MuratımGenelde böyle maçlar 1/2 şeklinde bitiyo reis.Ms 2 oynayıp bu maçtaki zararını kurtarabilirsin..
Serie A candır üstat potansiyel oyuncularımızı scoutlayalım.Juve-Lazio
Inter-Milan maçları varmış. Bugün Serie A akar. Gerçi ne zaman Serie A hevesine girsem berbat maçlar oluyor
Arada böyle olur nazarlıklar Hasan'ımElversberg 2-0 yapmış. Görmeyeli paslanmışsın Muratım
Yayın anlamında falan geride kaldılar ya. İspanya bile izleyince grafikler, kamera açıları falan bayağı hoş gelirken Serie A'da izleyince çok soluk geliyor Stadyumlardan mı yayıncıdan mı bilmiyorum da orada bir revizyon şart sanki. Maç sıkıcı olunca direkt uyutuyor adamı.Serie A candır üstat potansiyel oyuncularımızı scoutlayalım.
Stadyumlar çok eski çoğunun yenilenmesi lazım. Seyirci olarak Inter ve Roma dışında çok üst düzey kulüp yok zaten. Onun dışında La Liga prodüksiyonu o kadar iyi ki PL bile o seviyede değil bence. PL'nin güzelliği çekim açıları ve köklenen kontrastla yemyeşil parlayan çim ve sahanın içindeki taraftarlar. Esas güzel olan ise oyun temposu.Yayın anlamında falan geride kaldılar ya. İspanya bile izleyince grafikler, kamera açıları falan bayağı hoş gelirken Serie A'da izleyince çok soluk geliyor Stadyumlardan mı yayıncıdan mı bilmiyorum da orada bir revizyon şart sanki. Maç sıkıcı olunca direkt uyutuyor adamı.