GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah bir daha hiç çıkamazsın Bundesliga'ya lanet olası Hamburg.

İY 1,5 üst oynadım, şu maça bak.

Screenshot_2023-09-16-14-53-12-186_eu.livesport.FlashScore_com.webp

Son düzenleme:
Serie A candır üstat potansiyel oyuncularımızı scoutlayalım.
Yayın anlamında falan geride kaldılar ya. İspanya bile izleyince grafikler, kamera açıları falan bayağı hoş gelirken Serie A'da izleyince çok soluk geliyor Stadyumlardan mı yayıncıdan mı bilmiyorum da orada bir revizyon şart sanki. Maç sıkıcı olunca direkt uyutuyor adamı.

Yayın anlamında falan geride kaldılar ya. İspanya bile izleyince grafikler, kamera açıları falan bayağı hoş gelirken Serie A'da izleyince çok soluk geliyor Stadyumlardan mı yayıncıdan mı bilmiyorum da orada bir revizyon şart sanki. Maç sıkıcı olunca direkt uyutuyor adamı.
Stadyumlar çok eski çoğunun yenilenmesi lazım. Seyirci olarak Inter ve Roma dışında çok üst düzey kulüp yok zaten. Onun dışında La Liga prodüksiyonu o kadar iyi ki PL bile o seviyede değil bence. PL'nin güzelliği çekim açıları ve köklenen kontrastla yemyeşil parlayan çim ve sahanın içindeki taraftarlar. Esas güzel olan ise oyun temposu.

Her neyse, bence Serie A ciddi atılım yapacak yakında, çünkü çoğu kulübün epey borcu olsa da ciddi bir yarış var. Inter, Milan, Napoli, Juventus, Roma, Lazio, Atalanta hatta Fiorentina tepeye oynamaya yakınlar. Bu rekabet de seyir zevki doğurur. Ayrıca iyi bir İtalyan futbolcu jenerasyonu geliyor alttan.

Transfer nöbeti'ni görememek güzel, artık işin şovunu sahada yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt