GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkanı hangi akılla gönderdik biz yahu. Toreraya bişey olsa bitik Sergio ile oynayacaz ki 17 günde 6 maçımız var, Torerayı nasıl dinlendirecez biz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ndombele'nin olusu Berkan'dan iyidir.

Seni tenzih ediyorum kardesim. Ama forumda neden giden her oyincunun arkasindan agit yakiliyor? Cok rahatsiz edici lan.

Gidenlere bak; Rashica
Yerine gelenLER; Ziyech, Zaha, Tete :D

Giden; Berkan, Midtsjo
Yerine gelenLER; Demirbay, Ndombele, hatta Eyüp

Giden; Emin Bayram
Gelen; Davinson

Bekleyip gorelim bakalim.

Takım içi rekabetin lehimize olacağını düşünüyorum.
Kerem A. Formasını kaptırmamak için savaşıyor. Bu durumda Zaha formayı alabilmek için asılmalı.
Dün gece Tete sinirden uyuyamamıştır sanırım. Şansı iyi kullanamadı.
Geçen yıl ilk tercih olan Oliveira hırs yaparsa orada rekabet kalite artışı anlamına gelir.

Geçen yılın değiştirilmesi teklif dahi edilemeyen bölgesi stoperlerin yeri de Davinsondan sonra o kadar garanti değil artık.
Muslera nın yeri bile ligte garanti değil.
Yeniler iyi performans gösterdikçe onlara daha fazla yer açabilmek için ligte Günay yerli tercihi gündeme gelebilir.

Şuan yeri en garanti iki oyuncu İcardi ile Boey sanırım.

FLAŞ

Süper Lig'e play-off ve play-out sistemi geliyor.

(Ertem Şener)

Şeytan da aynı şeyi söylemiş

Son düzenleme:
Ne play-off'u lan.

Sokarım böyle işe.

TFF anketindeki amaç play-offtu zaten.

Kati suretle karşı çıkılmalı buna, ligi daha da bombok hale getirmeye gerek yok.

Daha fazla ne kadar ligin icine edebilirler

Senede 10 tane gs fb maçı oynatacaklar

1-2 sene sonra da bu maçın bile değeri kalmayacak

Ligi 16 takımla falan oynatmak seyir zevkini daha da arttıracak hiç düşünmüyorlar bunu

FLAŞ

Süper Lig'e play-off ve play-out sistemi geliyor.

(Ertem Şener)
Paçamızdan çekmek için her yolu deneyecekler bu sene. Play off, tff,mhk ne varsa her tuşa basacaklar. Bu sene takım leş gibi oynasa bile daha yüksek sesle Galatasaray diye bağırmamız lazım. Her sene bu sene çok kritik denir ama ben gerçekten en kritik virajın bu sene olduğunu düşünüyorum. Bu seneni kırılması rakipleri yerle bir edebilir.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

yayın geliri olarak su parası kadar para ver sonra sırf fazla derbi olsun diye play off getir.

derhal karşı çıkılmalı iş siyasi ise yayın geliri konusunda söz alınmalı

yeni oyuncularımızı TARİH İTİBARİYLE değerlendirirsek:

angelinho - şu ana kadarki en fazla süre alan transferimiz. ben pek tutmadım. kazo'yu tercih ederim. an itibariyle.

demirbay - ilk dakikalarında bende çok negatif bir izlenim bırakmıştı. günden güne toparladı. pasaportu/duran top becerisi/lig için defansif aksiyonları gayet yeterli. iyi transfer diyebiliriz kendisine.

tete - bu arkadaşımızı da pek tutmadım ben. zaman verdim ama.

ziyech - "daha takıma alışacak, topun olmadığı yerde çok iyi eabi yeaa" demeden daha ilk maçında haldır huldur oynadı. iyi topçu ilk dakikadan itibaren kendini belli eder. zaha da ljubljana maçında belli etmişti. net iyi transfer.

ndombele - kendisi ile ilgili karar verebilecek kadar oynamadı ama sahadaki duruşu benim pek içime sinmedi.

zaha - kendisi ile ilgili karar verebilecek kadar oynamadı ama lubliana maçında çoluk çocuk geçer gibi adam geçiyordu. ziyech gibi bir şey bekliyorum kendisinden.

sanchez - hiç süre almadığı için bir şey diyemiyoruz şimdilik.

halil - bildiğimiz halil.

bakambu - hayal kırıklığı. BAY'ın süresinden çalmak dışında bir işe yaramaz. yapılan en kötü transfer.

kısacası:

demirbay ve ziyech net iyi transferler olduklarını gösterdi.

angelinho ve tete ise şu ana kadar biraz tad kaçırdı.

zaha, sanchez ve ndombele'yi düzenli oynamaya başladıklarında değerlendireceğiz.

halil, pasaportu sebebiyle mantıklı transfer.

bakambu, rezalet bir transfer.

5 büyük ligi örnek alacağımıza yine amatör seviyede takılan Belçika ve Hollanda liglerini mi örnek alacakmışız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamlar dusunuyor toplantilar vs yapiyor ve her defasinda verilecek en kotu karari veriyor inanilmaz bi olay cidden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt