GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sacha "Machine" Boey ! Bir adam düşünün oynadığı her maçta daha da üstüne koysun. Geldiğinden beri bir tane kötü maçını hatırlamıyorum. Geldiğinde sadece dinamizmi vardı ama zamanla her özelliği üst seviyeye çıktı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi performansından sonra elde tutmak çok zor olacak
FB_IMG_1694956866939.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando Muslera.. Kaptanım! Her zaman, her açıdan ve her şekilde en iyisi sensin. Sözleşmesi hemen 3 sene daha uzamalı çok daha iyi duruma geliyor, çok daha üstüne koyuyor yıllar geçtikçe. Bu takımda oldukça her zaman 1-0 önde başlıyoruz demektir, her zaman psikolojik üstünlük demektir
FB_IMG_1694956872750.webp

Tartışmasız Galatasaray ve Süper Lig tarihinin en pahalı, kaliteli ve kariyerli kadrosunu kurduk. Muslera dünyanın en iyisi bir haksız rekabet ve Günay gibi bir yedek, Boey ve Angelino gibi üst segment bek oyuncuları ve Kazımcan gibi bir yedeğe sahibiz. Nelsson, Abdülkerim ve Sanchez gibi Süperstar stoperlere ve Kaan Ayhan gibi iyi bir yedeğe sahibiz. Torreira, Ndombele, Oliveira, Kerem Demirbay gibi geniş ve kaliteli merkez hattına sahibiz. Kerem, Zaha, Tete gibi kanat ve Ziyech ile Mertens gibi 10 numaralara sahibiz. Mauro İcardi gibi Avrupanın ve Dünyanin en iyi 5 Santraforundan birine ve Cedric Bakambu gibi kariyerli bir yedek Santrafora sahiniz. En önemlisi ise Okan Buruk gibi Türkiyenin rekortmen ve en iyi teknik adamına sahibiz. Gelin bakalım.
InCollage_20230916_160832934.webp
InCollage_20230916_161002625.webp

galibiyete olan inancım konuya girdiğim gibi yok oldu

allah kahretsin ya

En büyük isteğim şu ortamda bulunup mabedimizde bir maçımızı izlemek

Sivas'ta kupa finali oynamıştı, o zaman bile etrafta bir sürü GS formalı olduğu için sırıta sırıta yürüyordum sokaklarda

GS formalı birini görünce sanki bir yakınımı görmüş gibi oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt