GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forum benim için bitmiştir artık

Muslerayı, Aktürkoğlu’nu eleştirdiğimiz için bakın hakaret değil eleştiri diyorum, maç başlığına yazmamız engelleniyor

Herkese iyi forumlar yaklaşık 10 yıldır buradaydım

Çoluk çocuğun sapan ergen triplerine gelemem ben..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Transfer döneminde eleştirirken bu takımın %100 hazır olması için en erken Ekim ortasına kadar sonuç odaklı olması gerektiğini söylerken laf atanlar vardı ne istiyorsunuz yıldızlar geliyor şöyle olacak böyle olacak diye ama asıl sorun yıldızların gelip gelmemesi değil hazır bir takım olmamız bu takım Ekim ortası gibi gayet iyi top oynayacak bu oyuncularda iyi ki gelmiş diyeceğiz ama bu taraftarda o sabır olmadığı için gereksiz işe kalkışıldı.

Bir lafımda ıslıklayan taraftara yazıklar olsun herkes kötü oynayabilir Muslera, Nelsson, Icardi, Kerem ve diğerleri ama daha sezon başı bile ıslıklıyorsan o stada gitme boş oynayalım daha iyi şımarıklıktan başka bir şey değil küçük çocuğu şımartırsın sonra baş edemezsin ya taraftarında küçük şımarık çocuktan farkı kalmadı.

Ligde:
1695236399454.webp

Şampiyonlar Liginde:

1695236453090.webp

Form durumuna göre Ziyech/Tete/Zaha ilk 11'i değişir. Angelino'nun defansta yaptığı pozisyon hataları tüm stoper hattını paramparça ediyor. O defans yapmayı öğrenene kadar ligde yabancı hakkını harcamamıza gerek yok. Avrupa maçlarında üçlü orta sahada ne vereceğini görmek gerekiyor, biraz daha tolere edilir

En buyuk eksigimiz kondusyon gibi duruyor.su an icin. Goruldugu uzere uc tane 11 cikaricak kadron da olsa ayni topcularla basliyacak her maca.

Telegram kullanana renkdaslar @sporvia kanalından gol oldukta sonra canlı olarak tum gollerı anında gorebılırsınız , ben cok sevdım.

Hull City' nin kaçırdığı gol galibiyetten etti. Futbol garip bir oyun

Torreira ve Boey bu sezon sıkışık takvimde çok zor dinlenecek. Berkan ve Dubois sayesinde bu ikiliyi dinlendirebiliyorduk. Şimdi bu konuda esnekliğimiz azaldı. Eyüp Aydın umarım iyi oyuncudur yoksa Kaan Ayhan'a büyük iş düşecek bu sezon.

Icardi'nin arkasına Mertens değil golcü bir profil 10 numara almamız lazımdı bu takım her şartta Icardi'nin ayağına bakıyor Icardi'de gününde olmayınca %100 sıkıntı yaşayacağımız bariz belliydi. Dün gece Talisca gibi hem şutör hem kafa vuruşlarında iyi 10 numara olsaydı maç 4-0 biterdi Kerem'in 2 kez bomboş vurduğu yerden kaleciyi de kaleye sokardı.

9y55tjw.png

Icardi'nin arkasına Mertens değil golcü bir profil 10 numara almamız lazımdı bu takım her şartta Icardi'nin ayağına bakıyor Icardi'de gününde olmayınca %100 sıkıntı yaşayacağımız bariz belliydi. Dün gece Talisca gibi hem şutör hem kafa vuruşlarında iyi 10 numara olsaydı maç 4-0 biterdi Kerem'in 2 kez bomboş vurduğu yerden kaleciyi de kaleye sokardı.

9y55tjw.png
Ziyech hazır olduğunda 10 numaraya geçer, sağda da Tete oynar.

Topun kıymetini bilerek oynamadığımız sürece daha çok gol kaçırıp saçma sapan goller yeriz. İşi gücü bırakıp öncelikle Kerem denen arkadaşımıza ve diğer takımlara topun kıymeti öğretilmeli.

Takımın olumlu yanları Copenhag maçında skor ilk yarım saat farka gidebilirdik olumsuz yanı golden sonra oyundan düştük kondisyon olarak yukselmemiz lazım.Mertens ligde belki oynar şampiyonlar Ligi'nde Ziyech Ndombele Tete gibi oyuncular oynamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt