- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.636
- 3.298
Sağol instadan attığım isteği neden kabul etmedin ve GT yapmadın
Hemen döneyim hocam, en son 3 sene önce falan girmiştim ama senin için gireyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dombili iki hafta sonra kız gedsoncuları öldürecek relaks.Onu bunu bırak hoca, ndombele bjk maçında hazır mı ? Sen ondan haber et hele
Karı görmeden nasıl yapıyonHemen döneyim hocam, en son 3 sene önce falan girmiştim ama senin için gireyim
İnsan evrende gölgesi kadar değil yüreği kadar yer kaplar.
Dünyanın derin anlamına kapılır gibi olduğum her anda basitliği şaşırttı beni.İnsan evrende gölgesi kadar değil yüreği kadar yer kaplar.
Dünyanın derin anlamına kapılır gibi olduğum her anda basitliği şaşırttı beni.
Böyle tekmil verip de Efes içen de ne bileyim artık.Tuborg gold konya
Şehiri benimser ve bütünleşirsw başarılı olur. Adanada yabancı hocaların iş yapmasının sırrı bu olabilir. Ülkeyi takımı küçük gören hoca ile başarı gelmez.Rüyalarımın saçmalık seviyesi. Futbolcuyken ağzımızın suları aka aka izlediğimiz adam seneler sonra Adana'da düğünde davul çalıp bahşiş alıyor. Sivasada Roberto Carlos gelmişti. Noluyor bu anadoluya
Bursaspor halen vakıf statüsünde. Storeler dahil herşey vakfa bağlı. Cepten para verenlerin verdikleri de hep bağış görünüyor. O yüzden kimse koyduğunu geri alamıyor. Gelen başkan 3-5 milyon lira koyup 2 sene sonra kulübün arsasına çöküyor alacağına karşılık. Önce şirketleşmesi gerekiyor. O da zor. Bursaspor şu an Bursa'da kimsenin umrunda değil.Şahsen kötü durumda olan Bursaspor vb taraftarı ve kültürü olan takımları almak daha akılcı olurdu. Ayrıca bursa bölgesi alt yapı konusunda da bayağı zengin.
Cenk Tosun ne olursa olsun alınmalı forvet eksikliği ciddi mevcut yedek olur ama Samet ve Cenk Özkaçar seçimlerini bende hiç anlamadım hadi Cenk Özkaçar yedeğin yedeği de Samet neyci oluyor. Bunlara rağmen genel kadroyu beğendim.![]()
Cenk Tosun, Samet Akaydın, Cenk Özkaçar bence çağrılmayı hak etmiyorlar. Onun dışında kiralıklar dahil 6 oyuncumuz var sanırım. Gerçi Yunus orada kalacak gibi ama olsun iyi para kazanacağız ya 9 milyon kazanacağız + kardan %15 pay da var.