GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bir ara bu takımı Bjk alacak diye haberler çıkmıştı acaba biz de mi ilgileniyoruz? Gençleri oynatmak ve ucuza genç transferler getirip denemek için yalnız ciddi küme düşme adayı Ümraniyespor şu anda ona göre düşünmek lazım.

Bir ara bu takımı Bjk alacak diye haberler çıkmıştı acaba biz de mi ilgileniyoruz? Gençleri oynatmak ve ucuza genç transferler getirip denemek için yalnız ciddi küme düşme adayı Ümraniyespor şu anda ona göre düşünmek lazım.

Eğer alınacaksa hemen bu ara alınıp devre arası ciddi transfer desteği verilip kümede tutulmalı düşerse bir işe yaramaz. Ama güzel hamle olur u19 takımını kendi liginde değilde burada 2'nci ligde oynatarak adapte etsek ciddi kazanç sağlarız. Fransa 2 lig, Belçika 2 lig, Hollanda 2 lig olabildiğince buralarda da takım sahibi olmalıyız.

Cenk Tosun ne olursa olsun alınmalı forvet eksikliği ciddi mevcut yedek olur ama Samet ve Cenk Özkaçar seçimlerini bende hiç anlamadım hadi Cenk Özkaçar yedeğin yedeği de Samet neyci oluyor. Bunlara rağmen genel kadroyu beğendim.
Cenk Tosun yerine Can Uzun, Umut Nayır, Enis Destan hatta bizim Halil Dervişoğlu bile daha iyidir en azından fizik olarak belirli bir noktadalar. Mesela Can Uzun bir kere kesin olmalıydı ondan sonrada bağlantı oyunu oynatacaksan yedekte Halil D'yi alabilirdin yada fizik olarak top indirsin baskı yapıldığında uzun oynarım falan diye düşünüyorsan Enis Destan veya Umut Nayır'dan birini alırdın. Cenk Tosun'un fizik durumu çok kötü.

Eğer alınacaksa hemen bu ara alınıp devre arası ciddi transfer desteği verilip kümede tutulmalı düşerse bir işe yaramaz. Ama güzel hamle olur u19 takımını kendi liginde değilde burada 2'nci ligde oynatarak adapte etsek ciddi kazanç sağlarız. Fransa 2 lig, Belçika 2 lig, Hollanda 2 lig olabildiğince buralarda da takım sahibi olmalıyız.
Gurrpeginin bahsettiği mevzu bu mu acaba

Bir tane 2. ligte takımımız olsa genç oyuncuları hazırlamak ve GS için yeterli olmayıp alıp geliştireceğimiz veya bazı deneme Ndyiashime gibi oyuncuları denenebileceği bir iş olur. Ümraniye'nin tesisleri bilmiyorum az biraz iyi tesisleri olmalı o kulübün. Dediğin gibi alınacaksa küme düşmemeli lakin Fransa 2. lig'ten alabilsek en iyisi orası olurdu ama oraya maddi güç yetmez gibi ondan sonra Belçika veya Hollanda en iyi 2. seçenek gibi.

:D
gleb-and-andrew-wlis-1gifif.gif

Rengo’lar Newcastle’ın düşüşünü ve yükselişini anlatan bir video yaptım. İzlemek isterseniz ;

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güzel vid yapmışsın rns. Tavsiyede bulunayım: biraz daha yavaş anlatmaya gayret et bence. Biraz fazla heyecanlısın sanki.

Tecrübe edinerek olur bu işler. Bir ara benle rahmetli @Aydın Aslan da bu işin içindeydik gerçi biz oyuncu skills video yapardık

Bu da güzelmiş. Artık böyle video yapma imkanı yok telif meselesi yüzünden. Benim kanal, biraz hoşuma giden araştırmayı sevdiğim konular üzerine ilerliyor zaten. Dediğin gibi zamanla olacak şeyler düzeltilmeyecek şeyler değil, daha iyi olacağız inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt