GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c82f4ae9b3db9ca6cc325c07f2a2e324.jpg

Sıra sizde

Yine saatlerce analiz ve eleştiri kasılıyor.
Yine 3-4 günün kötü oyuncusu hedef seçilip 500 tane yorum yapılıp üzerinden hoca eleştiriliyor.

Saatlerce analiz kasmamanın tek yolu oyuna girenler dahil herkesin iyi oynaması oyuna giren oyuncuların kusursuz dakikalarda girmesi ve maçı 7-0 kazanmamız.

Vole de Sinan ile uğuru dinliyorum, bu ikisi de bariz Okan hocayı sevmiyor, sürekli eleştiri yapıyorlar, daha hocayı ovduklerini görmedim

Vole de Sinan ile uğuru dinliyorum, bu ikisi de bariz Okan hocayı sevmiyor, sürekli eleştiri yapıyorlar, daha hocayı ovduklerini görmedim
Kaos ve eleştiriden beslenen simalar - özellikle uğur.
Çözüm ürettiğini görmedim. Ya abicim şu oynar mı ? Ya abicim bu nasıl olur cıvdıvacagımmm

modunda bi eleman.

Fbnin daha puan kaybetmesi can sıkıcı olmaya başladı. Aytaçdinhoya rağmen Pasaya karşı puan kaybetmeleri zor

Kaos ve eleştiriden beslenen simalar - özellikle uğur.
Çözüm ürettiğini görmedim. Ya abicim şu oynar mı ? Ya abicim bu nasıl olur cıvdıvacagımmm

modunda bi eleman.

Sinan da hiç sevmiyor hocayı, neden acaba merak ettim ?

Dinlenmek güzel şey ama milli ara dönüşleri sonrası ritim kaybı olayı çok oluyor.
Milli takıma gidecek oyuncularımız:
1-Apokerim
2-Kaan Ayhan
3-BAY
4-Kerem
5-Nelsson
6-Ziyech
7-Wilfried Zaha
8-Davinson Sanchez
9-... başka varsa yeşillendirin

Şu an her kanalda Galatasaray düşmanı var ve Galatasaray düşmanlığı yapılmakta.Rasim de Galatasaray ve Galatasaraylı kişilere sallamaya başlamış.Bein Sports'a göre Buksa'ya kırmızı kart ağır olabilirmiş ama Muslera'ya kırmızı kart verilmeliymiş o pozisyonlarda.Ekşi Sözlük gibi sitelerin yanında televizyon kanalları da var.Allah yardımcımız olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt