- 6 Eylül 2014
- 93.840
- 64.621
- 4.608
Bakambu doğru dürüst oynamadı bile lan. Neyapacak yedek kulübesinde gol mü atacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oynadigi kisa surelerde cok olumsuz bir izlenim birakti. Kiralik baska biri denenebilir, BAY ve Zaha idare eder.Bakambu yedek forvet olarak alındı. Ikardi herhangi bir sebepten dolayı oyna(ya)mazsa yerine kim oynayacak
Halil D.yi şimdilik yetersiz buluyorum. Mertens de o mevki için çok agir. Zaha olabilir ama yedek olmak için gelmedi o.
Sen niye sevmiyorsunVole de Sinan ile uğuru dinliyorum, bu ikisi de bariz Okan hocayı sevmiyor, sürekli eleştiri yapıyorlar, daha hocayı ovduklerini görmedim
Sen niye sevmiyorsun
Kime aliyoz
6-8 oynayabilen canavar bir topçu ve klas bir 10 numara lazım
Vecino yine attı.
Nasıl yok renkdaş. Torreiranın yanında oynatacak adamı hala bulamadık 10 numarada kerem oynuyor. Şu 2 bölgeye torreira kalitesine yakın topçu alsak 2 seviye birden atlarız. Zayıf noktalarımız resmenGerek yok ya, bize yerli lazım, artık kim olur bilmem ama özellikle iki beke de yerli lazim
Nasıl yok renkdaş. Torreiranın yanında oynatacak adamı hala bulamadık 10 numarada kerem oynuyor. Şu 2 bölgeye torreira kalitesine yakın topçu alsak 2 seviye birden atlarız. Zayıf noktalarımız resmen
Ziyech ve dombele pime zamanına yaklaşsa zaten problem kalmaz da ikiside kapalı kutu şuan. Keremi sağa atıp 3.yerliyi de döndürerek oynatırız ama 8 ve 10 olmazsa olmaz. Bu takımın potansiyeline yazık ediyoruz resmen şu 2 bölgeye üstdüzey topçu almayarak. Çok daha iyi takım olabilirizEvet de sınıra takılıyorsun her türlü, kazimcanin sürekli oynama ihtimali yok. Bence lig torreira Kerem d/Kaan şeklinde gider, on taraf da zaha ziyech kerem olur
Vecino yine attı.
tolga ciğerci tudor lu sezona böyle başlamıştı. bizlik topcu degil. lorick cana gibi adamlar uzak durmali.Adamı dirilttik resmen.
Ne yerlisi yav adam doğru diyor. Uçan tekme atacam simdi sanaGerek yok ya, bize yerli lazım, artık kim olur bilmem ama özellikle iki beke de yerli lazim
Şu haliyle Kazımcan' a kalmak var. İyi düşün...Ne yerlisi yav adam doğru diyor. Uçan tekme atacam simdi sana
Yerliyi nereye alacaz ama o önemli. Orta sahaya oliviera yerine yabancı biri lszimŞu haliyle Kazımcan' a kalmak var. İyi düşün...