GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renkdaşlar belki size garip gelecek ama benim 11 yaşındaki oğlum kaleciliğe meraklı ve garip olan kısım ise Günay Güvenç hayranı. Günay Güvenç ile tanıştırma imkanımız olabilir mi? Var mı kulüpte tanıdığı olan varsa bir aslan parçasını çok mutlu edersiniz.

Arkadaşlar merhaba. Üyeliğim tam onaylanmadığı için genel konulara yazamadığımdan buraya yazıyorum.

Milli takımda yer alan Galatasaraylı futbolcuları takip etmek için bir kısayol var mıdır acaba? Bu forumdan bir konu veya Maçkolik-Sofascore tarzı yerlerden takip şeklinde. Tek tek oyuncu aramak zor oluyor çünkü.

İyi geceler.

Renkdaşlar belki size garip gelecek ama benim 11 yaşındaki oğlum kaleciliğe meraklı ve garip olan kısım ise Günay Güvenç hayranı. Günay Güvenç ile tanıştırma imkanımız olabilir mi? Var mı kulüpte tanıdığı olan varsa bir aslan parçasını çok mutlu edersiniz.
Kulüpten 1 tanıdığım yok Eymen abi de bu linkten en aşağıda İletişim Formu var ordan da mesajınızı iletebilirsiniz.Ya da en üstte kulübün telefon numarası var öğlen gibi ararsanız açabilirler..

Erden ağabey kulübü en az 6 sene daha yönetmeli, bunu sağlayamazsak GSmiz telef olur

Guzel bir inceleme olmus. Yabancilarin gozunden Gala hep farkli, hep oncu. Finansal kisimda soyledikleri de dogru. Yine sampiyon olmaliyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt