GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tıpkı geçen sezon olduğu gibi bu sene de medyada Koç'un elemanları tarafından inanılmaz bir algı operasyonu var. Fenerbahçe uçuyor, kaçıyor deniliyor, şimdiden şampiyon ilan ediliyor, rekorlardan bahsediliyor. Bunları gören duyan Fenerbahçe 9 maçta 27 puan yaparken, bizim 15 puanda kaldığımızı zanneder. Galatasaray'ın 1 beraberlikle 25 puan aldığı ligde kim, nasıl şimdiden şampiyon ilan ediliyor? 17'de 17 yapmışlar. Kusura bakmasınlar ama biz Trabzon'la, Beşiktaş'la oynadık, deplasmanda 1 fazla maça çıktık; bunlar Konferans Ligi denen ligde çerçöple oynarken, Manchester deplasmanından galibiyetle döndük. Biz henüz tam anlamıyla kadromuzu oturtamadık, bulduğumuz pozisyonları gole çevirmekte sıkıntı yaşıyoruz; bunlar ise 6 şutta 4 gol buluyor. Biz sık şampiyon olmaya alışıkken bunlar 10 yıldır gelmeyen şampiyonluk ve 15 yıldır gidilemeyen CL nedeniyle camia olarak daha aç ve hırslı görünüyorlar. Hepsi bu.

Geçen sezon başında da bunak herife dedem, dedem diye ağlanıp gol rekorları kırıyorlardı, sonunu gördük. Kısaca kimsenin uçup kaçtığı yok.

Ajax kadro olarak bitik bizim 2021/22 sezonunun bitişinden sonra yaptığımız gibi bir yenilenme yapmaları lazım. Bir ara bizimde istediğimiz Van De Boomen rezalet oynuyor. Nelsson konusu olabilir ama Ajax ister yinede öncelikleri orta saha olur.
Moldeden aldiklari orta saha oynuyor mu

WhatsApp Görsel 2023-10-24 saat 12.29.07_ba5cb35c.webp

bu serefsiz fbjk pr ekibi

ulkede ki futbol taraftar profilini ayristirmayi planliyor
gs--- siyasal islamci
fbjk--- atatürkcü diye algi pesindeler

artik sosyal medyada bu yapilanin planli oldugunu dusunuyorum

ha sokakda bunu göremiyoruz tabi ki
daha yuzume fbjk tayfadan kimse öyle birsey diyemedi
dese zaten ebesini tersden görür

bizim yönetimde bunun farkinda sanirim 1 senedir
stadda guzel gt ediyorlar

bosa cabaliyor bu mallar

Icardiyi riske etmeye gerek yok zaten %90 kaybedecegiz

icardi daha kötü sakatlanirsa sezonu kaybederiz

insallah öyle bir hata yapilmaz
ismini hatirlamadigim bir futbolcuda yapmistik bunu sanirim kimdi o?

Şu maçı 19.45 koymak ihanet resmen. CL maçı 21.45'dir kardeşim. işten çıkıp trafiğe dalıyoruz nasıl maça yetişeceğiz?

Neden bilmiyorum ama, taktiksel anlamda olmasa da bizim takımdan Ajax 2018-2019 vibe alıyorum.

Nası olur bilmiyorum ama devre arası Oliveira, Ndombele(bonservisi alınmayacağı net bence) bir ihtimal Angelinho(günümüz futbolunda fiziksel güç önemli kendisinin kaybettiği nokta da bu) bu isimlerden çıkmak gerek. Ndombele zaten en kötü sezon sonu gidici o yüzden daha çok oynayacağı bir yer bulursa zor olmaz, Oliveira Katar veya Arabistan dışında bir ihtimal yok gibi. En zoru Angelinho gibi çünkü bonservisi ile aldık o yüzden zarar etmeden göndermek zor. Aralık ayında herhalde önümüzdeki minimum 5 senenin yabancı kuralı belli olacak ona göre Salih Özcan, Rıdvan Yılmaz, Can Uzun gibi Türk isimlere mi gidilmeli yoksa Firpo, Federico Redondo, Fausto Vera, Burkardt gibi daha uygun maaş, potansiyelli oyunculara mı gidilmeli o zaman belli olacaktır.

Maalesef ki maalesef, Torreira ve biraz (Oliveira) disinda orta saha transferlerimiz, katki alamadik.

Nası olur bilmiyorum ama devre arası Oliveira, Ndombele(bonservisi alınmayacağı net bence) bir ihtimal Angelinho(günümüz futbolunda fiziksel güç önemli kendisinin kaybettiği nokta da bu) bu isimlerden çıkmak gerek. Ndombele zaten en kötü sezon sonu gidici o yüzden daha çok oynayacağı bir yer bulursa zor olmaz, Oliveira Katar veya Arabistan dışında bir ihtimal yok gibi. En zoru Angelinho gibi çünkü bonservisi ile aldık o yüzden zarar etmeden göndermek zor. Aralık ayında herhalde önümüzdeki minimum 5 senenin yabancı kuralı belli olacak ona göre Salih Özcan, Rıdvan Yılmaz, Can Uzun gibi Türk isimlere mi gidilmeli yoksa Firpo, Federico Redondo, Fausto Vera, Burkardt gibi daha uygun maaş, potansiyelli oyunculara mı gidilmeli o zaman belli olacaktır.

Angelinho 25 maca bagli
ndombele zorunlu degil diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt