Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.056
- 23.512
- 2.393
Çökkkkk
Edit: Statslarına baktım Çökmeeeee
11 maçta 1 asist yapmış. İkinci bakambu vakası olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çökkkkk
Edit: Statslarına baktım Çökmeeeee
Buna forumda iyi başladı falan demişlerdi diye aklımda kalmış. İstatistiklerine bakınca anlaşılıyor balon olduğu. Bize Aboubakar lazım11 maçta 1 asist yapmış. İkinci bakambu vakası olur.
Lig'de sadece 4 maçta ilk 11 oynatmışlar reis o da üst üstte olan maçlar değil..Buna forumda iyi başladı falan demişlerdi diye aklımda kalmış. İstatistiklerine bakınca anlaşılıyor balon olduğu. Bize Aboubakar lazım
Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Dirk Kuyt'la prensip anlaşmasına vardı. (Salim Manav)
Müsterih olalım @Feramuz Kayalar ile bu anlaşmayı iptal edeceğiz.
Yunan santrafor alalım Fotis Ioannidis olabilir mesela. Bakambu geçen sezonun Yunanistan'da gol kralı takasta da kullanabiliriz.Buna forumda iyi başladı falan demişlerdi diye aklımda kalmış. İstatistiklerine bakınca anlaşılıyor balon olduğu. Bize Aboubakar lazım
Yunan santrafor alalım Fotis Ioannidis olabilir mesela. Bakambu geçen sezonun Yunanistan'da gol kralı takasta da kullanabiliriz.
Onun maaşı çok olur. Bir de sürekli oynuyor sanırım.Ben Yedder’i uzatmazlar ve role player olmayı kabul ederse isterim ben. Mertens yerine kullanırdık
Seneye Mertens yerine adam gerekecek, Kerem’i bu sene 10’a devşirebilirsek ve Zaha’dan verim almaya başlarsak hem forvet hem Mertens vari birisi daha doğru olur. Ben Yedder’i o durumda rotasyona sokarak müthiş iş yapardık da dediğin gibi Monaco’da oynuyor adam. Maaşının hakkını verir, orayı düşünmüyorum da her maç oynatamayabiliriz. Bir tane sağlam 6-8 ile devam ederdik bu senaryodaOnun maaşı çok olur. Bir de sürekli oynuyor sanırım.
Mertens yerine benim düşündüğüm Mikautadze aslında Ajax 16 milyon verdi ama çok kötü gidiyorlar orada bir fırsat olursa tek haneli fiyata düşerlerse çok iyi olabilir. Bir de Giovanni Reyna var, Dortmund'a hiç süre bulamayan ama maddiyat önemli tabi.Seneye Mertens yerine adam gerekecek, Kerem’i bu sene 10’a devşirebilirsek ve Zaha’dan verim almaya başlarsak hem forvet hem Mertens vari birisi daha doğru olur. Ben Yedder’i o durumda rotasyona sokarak müthiş iş yapardık da dediğin gibi Monaco’da oynuyor adam. Maaşının hakkını verir, orayı düşünmüyorum da her maç oynatamayabiliriz. Bir tane sağlam 6-8 ile devam ederdik bu senaryoda
FB nin oyununda çok önemli etkisi olan bir adam. Ligin en atletik stoperi olabilir. Becao ve Samet hantal adamlar, Serdar ameliyat oldu. Defansı aynı rahatlıkla öne çıkaramayacak oluşları, en önemli numaraları olan takım boyunu kısa tutmalarına engel olur. Yahut çıkarlarsa açık alanda yakalanan stoperlerinden sıçışlar izleyebiliriz...Sağlık Durumu Bilgilendirme
Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Alexander Djiku’nun UEFA Konferans Ligi'nde oynadığımız Ludogorets maçında ayağına aldığı darbe sonrası hissettiği ağrı şikayeti nedeniyle @AcibademSaglik Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir.
Yapılan değerlendirme neticesinde; sağ ayak beşinci metatars kemiğinde non deplase kırık tespit edilmiştir.
Tedavisine hemen başlanan oyuncumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Anadolu klüpleri bu zamana kadar hiç özel efor sarfetmedi fb maçlarında o yüzden ligde çok sıkıntı yaşamazlar.FB nin oyununda çok önemli etkisi olan bir adam. Ligin en atletik stoperi olabilir. Becao ve Samet hantal adamlar, Serdar ameliyat oldu. Defansı aynı rahatlıkla öne çıkaramayacak oluşları, en önemli numaraları olan takım boyunu kısa tutmalarına engel olur. Yahut çıkarlarsa açık alanda yakalanan stoperlerinden sıçışlar izleyebiliriz...