GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hah işte, tam da onu diyorum. ''Marka'' gözüyle bakarsan Ndombele' yi iyi futbolcu sayarsın. ''Fayda'' yı esas alırsan, olabilecek en saçma bir risk alındı. Daha gelmeden çok kişi endişelerimizi belirttik burada. Tüm Avrupa piyasası biliyor herifi...

En önemli mevkiide @Uğur İz ve benim hep istediğimiz Kaan ortalama bir performans gösterse bile her şey berbat olabilirdi. Allahtan çok iyi maçlar çıkardı da durumu toparladı...
Bizim gibi kasası belli olan o takımlar o riski almadan Icardi gibi topçuları olmuyor ama. Eğer Icardi de de o riski almasak bugün Mostafa gibi biri vardı belki forvette.

Bonservissiz aldikları Kent ve Djiku da var. Djiku takımın temel oyuncularından biri oldu. Konu oraya geldi, onu da söylemiş olayım...

Limit konusu istense bir şekilde aşılırdı; kira-opsiyon vs, biri olmazsa diğeri olurdu. ''Limtimiz yoktu, 30-40 milyonluk Amrabat' ı son ana kadar kovaladık, olmayınca Ndombele' yi aldık'' cümlesinde bir tuhaflık yok mu?

Erden Timur' u benim kadar öven yoktur. İdari, finansal, moral motivasyon açısından katkıları transfer işlerinden çok daha kıymetli. Geçen yıl dar zamanda o transferleri yetiştirmesi çok büyük iş zaten. Ancak böyle diye hata yapmayacak değil. Keza benzer durum Okan Hoca için de geçerli.

Topluca değil, transfer edilen oyuncular tek tek eleştirilirken de sıkça böyle defansif-kontra reaksiyon veriyorsun...
Fenerin belirleyici bir maç oynadığını düşünmüyorum, belirleyici tek maçlarında Ankaragücü’nü haksızlıkla yendiler. Köy takımlarına skor üretmeleri o transferleri çok iyi yapmaz, zaman gösterecek.

Amrabat - Dombele konusu eleştirilebilir bu bir riskti tutmadı, patladık Amrabat diğerlerne gidince. Geçen sene aynı riski alıp Torreira’yı beklemiştik, o da tutmayabilirdi. Vecino olsa daha mı iyi olurdu muamma ama oynayan biri olurdu en azından.

Onun dışında yanlış olarak nitelendirilebilecek belki Rashica - Ziyech var süreklilik özelinde, onu da zaman gösterecek. Angelino uymadı şu ana kadar ancak kağıt üstünde doğru bir hamleydi.

Orada da söylediğim net, geçen seneden daha eksik kadromuz ifadesineydi. Böyle bir durum söz konusu değil.

Üç sezondur takımın en skorer oyuncusu olan, Barcelona ve Manchester United deplasmanlarında fark yaratan, Her Derbide neredeyse skor yapan, Alışık olmadığı 10 numara bölgesinde her maçta daha da üstüne koyarak çok iyi mücadele eden Kerem Aktürkoğlu yine yerden yere vurulmuş. Galatasaray taraftarının Yerli düşmanlığı ve tahammülsüzlüğü beni benden alıyor. Allahtan 2000 de sosyal medya yokmuş. Senciyiz.
InCollage_20231025_175746909.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray takımının en iyi 8 numarası tekniğiyle de, oyun zekasıyla da, olmadığı iddia edilen temposuyla da Sergio Oliveira şuan bu gerçekle herkesin yüzleşmesi, Okan Hocanında taraftar tepkisinden çekinmeyip Portekizli Maestromuzu yeniden kazanması gerekiyor.
qrm8q1.webp

Kaan Ayhan inanılmaz oyuncu cidden. Yerli Kimmich diyeceğizde Kimmichten dahi iyi oynadı adam. Paredes peşinde koştuk ama Okan Hocam resmen Kaandan çok iyi bir Pasör 6 yarattı. İtalyada Sassuolo, Almanyada Schalke tecrübesi edinmiş bir kaliteden bahsediyoruz. Böyle devam
InCollage_20231026_005817201.webp

İcardi ve Sanchez dışında çok da verimli bir transfer dönemi olmadı ben bunu söyleyince linç yiyorum ama bu gerçek. Hadi Zaniolo gittiği için Tete ve Ziyech transferleri de bir anlam kazanmıştı ama bizim 8 numara transferini son güne bırakmamamız gerekiyordu.

yigitin mac günü cezası bitmiş enteresan gsc yönetiminde kuş mu var

Chelsea'de kadroya giremiyor, Sanırım 15-18 civarına almışlardı. 10-12+ bonusa alabilirsek gelecek için yetenek seti olsun, pasaportu olsun ileride çok rahat ciddi kar edeceğimiz bir oyuncu olur.

Muslera-Davinson-Torr-Icardi muthistiler. Guney Amerika'ya futbolu goturenlerden Allah razi olsun.

kendimizi ocak ayına atsaydık

transfer manyaklığından nefret ederim ama çok acilen angelino ve ndombeleden kurtulup gedsonu aldığımız gibi 2 adam kiralamalıyız

angelino kerem ndombele zaha bakambu halil ziyech tete filan 20 maçta çeşitli sebeplerle kadar düşük katkı verdiler ki eski oyuncularımız iyice yıprandılar

okan buruk

kötü kadro

angelino evinde zor oynuyor deplasmanda rizeye karsı oynatmak hataydı

kbdyi kac mactır oynatmıyor sertlik gerektiren macta oynatıyorsun

devre arası oyuncu satmadan transfer yapabiliyor muyuz bonservisiyle? yoksa serbest veya kiralama yoluyla mı oluyor sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt