GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene olsaydı bu kadro haftada 1 maç krallar gibi takılırlardı, geçen seneden daha iyiyiz bence

adam gibi savunması olan sol bek alın cıldırtmayın

Bu transfer dönemi Kaan ve Sanches müthiş hamle. Resmen düşeş gelen zar. Ama sezon sonu eksik olan solbek ve orta saha hala eksik bence ne demirbay ne oliveira ne dombele ne de angelino bu kadronun oynamak istediği futbola cevap verecek isimler değil gibi duruyor. Katkı verecek adam veriyor beklemiyor en azından kumaşını belli ediyor. Kaç hafta olmuş hala o hazır değil bu hazır değil.

SM-G990E cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Sol bek mevzusu yine mantara bağlamışken Apokerim - Sanchez - Nelsson - Boey şeklinde geri dörtlü kurup kırık üçlü oynasak nasıl olur acaba? Boey de hunharca bindirebilir bu sayede.

Sol bek mevzusu yine mantara bağlamışken Apokerim - Sanchez - Nelsson - Boey şeklinde geri dörtlü kurup kırık üçlü oynasak nasıl olur acaba? Boey de hunharca bindirebilir bu sayede.

Apo ikinci yarı çok zorlandı, tamam bende Angelino hastası değilim ama Abdülkerimi sol beke attığın zaman bir kere stoper hattını bozuyorsun, Totalde yine zarar

Zaha, Ziyech ve Tete. Kalitelerini yansıtmalarına çok ihtiyacımız var.

yarın güzel maçlar varmış

16.30 psv - ajax (sonuncu)
18.30 man utd - man city
20.00 inter - roma
22.45 napoli - milan
22.45 marsilya - lyon (sonuncu)

yarın güzel maçlar varmış

16.30 psv - ajax (sonuncu)
18.30 man utd - man city
20.00 inter - roma
22.45 napoli - milan
22.45 marsilya - lyon (sonuncu)

Ajax sonuncu gozukmuyor Vasfi renkdasim ? Bir de 3 maclari eksik sanirim ama rezalet bir durum tabi. Neyse, ders almak lazim. Nereden nereye geldi adamlar son iki sezonda. Onun disinda guzel maclar ancak evde olmatacagim, dolayisiyla izleyebilecegim ilk mac Napoli-Milan.

Fenerliler niye korktuları belli değil mi bizim oynadığımız 10 maçın 7 tanesine bakın daha adamların en zor deplasmanı Ankaragücü deplasmanı başkada yok bizse onlardan çok daha zorlu kaliteli maçlara çıkarak 10 maçta 28 puan aldık bir noktada kırıldıklarında tepe taklak gideceklerini biliyorlar o liderliği alalım ondan sonra bırakmak yok farkı açtıkça kabullenecekler.

Beşiktaş
Trabzonspor
Kayseri dep
Antep dep
Başakşehir dep
Antalya dep
Rize dep

Takım tam istim üstünde olduğunda baskının tillahını yapıyor (Final pas ve şutlarında sıvadığı için karşılığını yeterince alamıyor oluşu ayrı konu). Lakin gerektiğinde set oyununa dönmeyi de becerebilmeli. Ya baskıyla eziyoruz, ya iş Rus Ruletine dönüyor; takımın enerjisi düştüğü zaman da çaresiz sekanslar oluşabiliyor...

FB ile kıyaslarsak; onlar aslında bizim takımın iyi maçında ortaya koyduğu baskının eşdeğerini kadro yapıları itibari ile yapamazlar ama daha iyi yardımlaşıp paslaşarak az eforla etkili pres yapabiliyorlar yine de. Esas avantajlı oldukları konu, gerektiğinde set oyununa dönme konusunda daha iyiler. Daha tecrübeli ve soğukkanlı oyunculara sahipler. Övmek için söylemiyorum; tam da bundan sonraki maçlarda takımca form düzeyi olarak onlarda düşüş, diğer takımlarda yükseliş bekliyorum...

Set oyunu başarısızlığında en önemli faktörün, tezcanlılık yanında orta saha oyuncularımızın yetersizliği olduğunu zannediyorum; mesela direkt üçlü orta saha oynayalım dese üçüncü adamı tereddütsüz yerleştiremiyordur muhtemelen...

bu sezonki transferlerin performansi fos suana kadar davinson sanchez haric

o kadar orta saha geldi ama hala cözüm bulunamadi

dedigim gibi, oliveira, demirbay, ndombele hepsini gönderip 1 tane nokta atis alinabilir

sol beke angelino geldi, dubois gitti, kazimcan var ama stoper abdülkadir oynuyor

teknik ekipdeki yardimcilar ve seviye bence yetersiz fizik kondisyon acisindan acil takviye sart

bu arada kerem aktürk konusundan haksiz yere atildim ama kacirdigi pozsiyonlar artik akil alir gibi degil biraz yedek otursa iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt