GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖLÜM KALIM YERİ - ''TÜRKİYE ALT LİGLERİ''

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uğur Karakullukçu: “Galatasaray bir oyuncuyla görüşüyor. İsmini yeni öğrendim. Galatasaray, yazın görüştüğü 6-8 arası oynayan bir oyuncuyla şu anda görüşüyor.

Görüşülen oyuncu büyük ölçüde 6 numara oynuyor. Torreira'yı ilerde oynatabilecek bir oyuncu.”

Bizim takımda çok ciddi bir orta saha ve sol bek sıkıntısı var tıpkı geçen sene olduğu gibi. Lig maçları özelinde bir de yabancı sınırlaması eklenince iyice işin içinden çıkılmaz bir hale geldi

Ya diyorum sol bekte Kazımcan devam etsin orta sahaya adam akıllı bir orta saha eklenip yolumuza devam edelim diye Kazımcan hem sakatlık konusunda hem de stabil bir performansının olmaması sebebiyle çok güvenilecek gibi değil. Diğer yandan bakıyorum adam akıllı bir yabancı sol bek eklenip bu yerli hakkımızı orta sahada kullanalım diye orta sahada Kerem Demirbay ve Kaan Ayhan ikilisi de öyle bir güven vermiyor bana

Bu 2 seçeneğin arasında kaldım gerçekten

zahahahhhahahahahahahahah

laugh.gif

Valla yönetim bir önlem almazsa, baskı kurmazsa; şikeyi, şaibeyi ortaya çıkarmazsa görürüz böyle emojili tweetleri sene sonunda. Fener şampiyon olsun diye her şey yapılıyor aleni şekilde. Gülerek olmaz bu iş.

Neye sırıtıyorsunuz abi, hakem katliamı varken böyle saçma sapan twitler atmak ortalığı sulandırmaktan başka ne işe yarar? Adam gibi açıklama yayınlamalı kulüp, anlayacağı dilden şikecilerin ve federasyonun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt