GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osayi net atılması gerekirken atılmadı

haftaya asist ya da gol yapar

Onuachu'yu görünce yedeğe santrafora bir tane kule almamız lazım gibi geldi bana özellikle zorlandığında son dakikalarda çok işe yarayabilir. Lorenzo Lucca, Tolu Arokodare(ADS'ye karşı oynamıştı), Szymon Wlodarczyk(Strum Garz'dan Leon Grbic hazırlık maçında gol atmıştı bize) gibi bir dev lazım bize özellikle 1.90'nın üstü olmasına baktım. Lucca en uzunu olduğu için ve Pisa'da çok iyiydi o iyi olabilir eğer mağarası yoksa Tolu çok iyi olabilir.

Enis'i cok begendim
Beğendiğimi daha önce de söylemiştim. Fiziği iyi, fuleli, girişken ve top alışverişleri de fena değil. Bizim lig ölçeğinde yaşının önünde diye düşünüyorum...Böyle istikbal vaad eden gençler için risk almaya değer. TS geçen yıl 600 bine almış; tutarsa piyango; tutmazsa da hepsi zarar olsa ne olur?..

Onuachu'yu görünce yedeğe santrafora bir tane kule almamız lazım gibi geldi bana özellikle zorlandığında son dakikalarda çok işe yarayabilir. Lorenzo Lucca, Tolu Arokodare(ADS'ye karşı oynamıştı), Szymon Wlodarczyk(Strum Garz'dan Leon Grbic hazırlık maçında gol atmıştı bize) gibi bir dev lazım bize özellikle 1.90'nın üstü olmasına baktım. Lucca en uzunu olduğu için ve Pisa'da çok iyiydi o iyi olabilir eğer mağarası yoksa Tolu çok iyi olabilir.
Kazma falan ama Weghorst’u alacaktık bence. Pres yaptırsak yeterdi. Önde olunca da uzun atıp topu ilerde tutardık. Hoca yedek kalmasın diye kanat da oynayabilen adam aldırdı ama yine Icardi ile oynatmıyoruz. Artık başka zaman konuşuruz

Lucca baya düşüşte olmayacak gibi ama denenebilir yine de.Pietro Pellegri gibi o da bir anda öne çıkıp hızlı düşüşe geçti.

fiksütr.webp

şurada kaza bela yaşamadan fenere de kaybetmeden devam edebilirsek bu periyod bizim farkı açıp fenerin de düşüşe geçeceği yer olacaktır.Jesus her ne kadar derbilerde sıçsa da geçen sene bizim sürekli kazanmamıza rağmen takımı yine iyi potada tuttu fakat iso bunu beceremeyeceği için şu kolay periyodu iyi atlatırsak çok rahat bir şampiyonluk geleceğini düşünüyorum ben.Fener bu sene daha kırılgan olacaktır.
+ olarak tabii süper kupayı da kafalarına vura vura almak lazım.

Biz bunu hep dedik ama kimseye dinletemedik. Maç içinde at finke oynarsın angelino ile de orta açarsın belki bir işe yarardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt