GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Farkında mısınız ? Hakemler konusunda sorun bariz ortada artık. Hep öyleydi ama şu son yaşananlar bardağı taşıran hamleler oldu sanki. Ben yakın zamanda bazı hakemlerin görevden alınmasına ilişkin bir hamle bekliyorum. Nihat Özdemir bunu en son denediğinde koltuğundan oldu bakalım bu sefer neler olacak.

Angelino yerine harika olurmuş hem de beleş almışlar yazın

Angelino yerine harika olurmuş hem de beleş almışlar yazın

Ayaklari o kadar iyi yalniz. Izledigim ikinci maci son zamanlarda tamam hizli ve defanif (bence Angelinho'dan daha iyi bir alternatif olabilir) ancak bize oyle kalite falan katmaz. Buraya getirecegimiz isimler gercekten kalite katmali laf olsun diye degil ki ozellikle solbek transferi. Senelerdir sorunlu bolgemiz.

Ayaklari o kadar iyi yalniz. Izledigim ikinci maci son zamanlarda tamam hizli ve defanif (bence Angelinho'dan daha iyi bir alternatif olabilir) ancak bize oyle kalite falan katmaz. Buraya getirecegimiz isimler gercekten kalite katmali laf olsun diye degil ki ozellikle solbek transferi. Senelerdir sorunlu bolgemiz.
Biz düz adam bakmamız lazım. Savunması vasat üstü sürekli bindirebilen, etliye sütlüye karışmadan tek topla ayağından topu çıkaran önündekini de rahatlatım arada sıfıra inecek basic bir herif lazım. Ama beyni olmalı en büyük filtre bu olmalı bir beyin sahibi.
Sağ sol farketmez boeyin muadili de olur vardir elbet sagbek olsun solda oynatırız en azından yapmasını istediğimiz sey belli bolgesini bırakıp 40 metre içe kaçip sonra da izlememeli

Biz düz adam bakmamız lazım. Savunması vasat üstü sürekli bindirebilen, etliye sütlüye karışmadan tek topla ayağından topu çıkaran önündekini de rahatlatım arada sıfıra inecek basic bir herif lazım. Ama beyni olmalı en büyük filtre bu olmalı bir beyin sahibi.
Sağ sol farketmez boeyin muadili de olur vardir elbet sagbek olsun solda oynatırız en azından yapmasını istediğimiz sey belli bolgesini bırakıp 40 metre içe kaçip sonra da izlememeli

İşte ayakları iyi değil Tuna. Bizim beklerin topla ilişkileri iyi olmalı fizikten bir tık önce. Bunun dışında haklısın

İşte ayakları iyi değil Tuna. Bizim beklerin topla ilişkileri iyi olmalı fizikten bir tık önce. Bunun dışında haklısın
Güney Amerikalı, Fransa yada İtalya'ya bakmak lazım bek için. Özellikle fizikli, tempolu arıyorsak İtalya yada Fransa'dan yolu geçmiş olanlar teknik falan arıyorsak Güney Amerika bu adamlar bizim ülkede başarılı oluyorlar kötü hallerinde bile bir standart oluyor.

Güney Amerikalı, Fransa yada İtalya'ya bakmak lazım bek için. Özellikle fizikli, tempolu arıyorsak İtalya yada Fransa'dan yolu geçmiş olanlar teknik falan arıyorsak Güney Amerika bu adamlar bizim ülkede başarılı oluyorlar kötü hallerinde bile bir standart oluyor.

Fenotip önemli işte. Bende Boey’in yapamadıklarını yapmalı ancak yaptıklarını da idare edebilmeli en azından.

Aradığımız sol bel kim bilmem ama onu Fransada buluruz orası kesin

Dursun Özbek ve Erden Timur, Ali Koç ve Süleyman Hurma ile birlikte TFF binasında karşılaştı.

Mehmet Büyükekşi: "Bundan sonra kimseye tek randevu vermeyeceğim. Hepiniz bir aradayken konuşacağız"

Ali Koç: Bu yakışık almayan bir durum. Her kulübün kendine göre konuşacakları olabilir.

Dursun Özbek: (Destek vererek) Bu doğru bir davranış değil. Bizim farklı problemlerimiz olabilir. Sizin amir vasfınız var. Biz buraya gelirken farklı bir konuyla ilgili geldik böyle bir toplantı olduğundan haberimiz yok.

Ali Koç: (Kızgın şekilde) Bizim de haberimiz yoktu. Dursun Başkanı olduğu gibi beni de rahatsız etti bu durum…

Dursun Özbek: Açıklamanızın muhatabı kimdir? Camiamız Galatasaray'ı kastettiğinizi düşünüyor.

Ali Koç: Bu açıklamayı neden yaptığınızı anlamadık. Futbol paydaşları tanımı ne demektir?

Mehmet Büyükekşi: Bazı eski hakemlerin açıklamaları üzerine bunu yaptık.

Dursun Özbek: O zaman o şekilde yazınız…

Mehmet Büyükekşi: Öyle diyorsunuz ama Erden bey bir televizyon programında konuştu. Ali bey başka çıktı konuştu…

Erden Timur: (Araya girerek) Biz Lale Orta'nın VAR odasından telefonla çektiği görüntüyü Ali beye atıp atmadığını, bunu da 14 hakemin bulunduğu ortamda anlatıp anlatmadığını soruyoruz. Bu gerçek mi değil mi? Hakemlerin isimleri de sizde mevcut. İsimlerin üzerine gidiyor musunuz?

Ali Koç: Türk futbolunda bunu da yaşadık! Konunun üzerine gidiliyor mu?

Mehmet Büyükekşi: Etik Kurulu'na havale ettim, oradan çıkacak raporu bekliyorum.

Dursun Özbek: Etik Kurulu'na göndereceğinize çağırın hakemleri ve Lale Orta'yı, gözlerinin içine bakarak sorun.

Ali Koç: Dursun Bey'e katılıyorum. Ben böyle bir görüntü almadım. Bunun neticelendirilmesi şaibeyi ortadan kaldırır.

Mehmet Büyükekşi: Benim yapabileceğim bu. Anlaşılan aranızdaki itilafları çözemiyorsunuz.

[Sözcü]

Sözcü götten nasıl atarım muhabbeti çevirmiş, zaten nasıl bir basın aracıysa leşlikte bir marka.
Dündarın kaleminden çıkmış yazı gibi. Ali koçunu aklama çabaları.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Eyvah, Kerem Transfermarkta röportaj vermis.
Lara denen GS düşmanı pis Fenerliye vermeseymiş röportajı keşke.

Lara gidip gavur Ferdi ile röportaj yapsaymış ama haa pardon o gavur Türkçe konuşamıyor maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt