GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırakın şu saçmalıkları
Konyalılar ve Türkmenbeyleri hariç herkes gavur sayılmalı sana kalsa Sn.Feramuz.

Ekibimizin hayrına olan ehli müslim bir futbolcuyu yerli ve milli takımımızda görmek ve Fransa’ya gol attıktan sonrasını hayal etmiyor musun hiç.

Senin gibi ehli sünnete yakışıyor mu bu tavır sorarım sana?

F_CcsjaXgAAO-Mi

Devre arası Berkan dönecek haberleri çıkıyor umarım doğrudur. Orta sahada enerjisini gösterebilen biri yok elimizde.

Devre arası Berkan dönecek haberleri çıkıyor umarım doğrudur. Orta sahada enerjisini gösterebilen biri yok elimizde.
Gitmesi için tef çalındı.Üstüne kimler geldi ama hala aranması enteresan:)
Bence yunus , gomis , dobois te aynı tarifede.Katılıyorum.Demek transfer dönemi 1-2 oyuncu dışında maalesef ki kötü geçtiğini gösteriyor.

Yeminle ; sağ açıkta dibe kadar yada içeri penetre edebilecek bir Yunus'umuz yok
İcardi kenara çıkarsa golcü diyebileceğimiz oyuncumuz yok.Gomis olur Luis Suarez olur yedekleyebilecek bence ikisinden birisini getirmek gerekiyor.Bakambu gitmek istiyor diye bir haber dolanıyordu :umarım doğrudur.
Torreira'ya yardımcı olabilecek orta sahamız yok.olivierada değil,Kerem D.da değil.Ndombele hiç umurunda değil.
Sol bekimiz yok.Dün Caner haberleri dolanıyordu:)keşke sezon başı dolanmış olsaydı.Sol bekimiz yok.Nelere kaldık.Dün TV'de yıllar öncesinin Nagatomosu konuşuluyordu.
Kısacası Ocak'ta revizyon şart .Çünkü olmadı.

Gitmesi için tef çalındı.Üstüne kimler geldi ama hala aranması enteresan:)
Bence yunus , gomis , dobois te aynı tarifede.Katılıyorum.Demek transfer dönemi 1-2 oyuncu dışında maalesef ki kötü geçtiğini gösteriyor.

Yeminle ; sağ açıkta dibe kadar yada içeri penetre edebilecek bir Yunus'umuz yok
İcardi kenara çıkarsa golcü diyebileceğimiz oyuncumuz yok.Gomis olur Luis Suarez olur yedekleyebilecek bence ikisinden birisini getirmek gerekiyor.Bakambu gitmek istiyor diye bir haber dolanıyordu :umarım doğrudur.
Torreira'ya yardımcı olabilecek orta sahamız yok.olivierada değil,Kerem D.da değil.Ndombele hiç umurunda değil.
Sol bekimiz yok.Dün Caner haberleri dolanıyordu:)keşke sezon başı dolanmış olsaydı.Sol bekimiz yok.Nelere kaldık.Dün TV'de yıllar öncesinin Nagatomosu konuşuluyordu.
Kısacası Ocak'ta revizyon şart .Çünkü olmadı.
Tam olarak olmadı demek istemiyorum piyasa dardı ve üzerine Araplar dengeyi bozdu.İcardi için maliyet de transferde diğer hamleler için mali şartları etkiledi

Yine de daha iyisi yapılabilirdi. Bence dönüp dolaşıp orta sahada kilitlendi olay. O iyi olsa şu an gerisi konuşulmuyordu.

Endonezya'da U17 sampiyonasi var. Muhtesem scout ekibimiz gitmis midir acaba?

Tam olarak olmadı demek istemiyorum piyasa dardı ve üzerine Araplar dengeyi bozdu.İcardi için maliyet de transferde diğer hamleler için mali şartları etkiledi

Yine de daha iyisi yapılabilirdi. Bence dönüp dolaşıp orta sahada kilitlendi olay. O iyi olsa şu an gerisi konuşulmuyordu.
Sadece Moldeli Erik i alabilseydik .Bence dediğin olabilirdi.Sag açık ve solbek kesin olmadı.

Gecen sene bir aralar kücük sikeciler önüne gelene 3 Milyon € teklif yapiyorlardi. Herhalde bu Lazio'nun da harcayabilecegi sadece 7 Milyon parasi var. Önce Torreira'ya 7 teklif ettikleri haberler cikti, demin de BAY icin 7 Milyon teklif verdiklerine dair bir haber gördüm.

Yok mu su serefsiz irkci heriflere cektirin gidin diyecek bir babayigit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt