Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.759
- 76.939
- 4.218
Daha çok var tek olumlu konu Mart'a kadar milli ara kalmadı.Ne zaman Gsmizi seyredeceğiz?
Sıkıldım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha çok var tek olumlu konu Mart'a kadar milli ara kalmadı.Ne zaman Gsmizi seyredeceğiz?
Sıkıldım

Feramuz protesto ediliyor renktas.Neden bir sürü .... oldu?
Daha cok FERAMUZ'a benziyor gibi
HainFernando Muslera'nın yerine Matej Kovar'ın alınmasını çok istiyodum onu da gitti Bayer Leverkusen kaptı.Ayakaları da iyi olan 1 kaleciydi güzel 1 transfer olurdu yav![]()
İsminin içinde kova geçen bir kaleciyi almak sıkıntılı bir durum. Adı çıktı mı 9’a inmez 8’e.Fernando Muslera'nın yerine Matej Kovar'ın alınmasını çok istiyodum onu da gitti Bayer Leverkusen kaptı.Ayakaları da iyi olan 1 kaleciydi güzel 1 transfer olurdu yav![]()
KOVA miFernando Muslera'nın yerine Matej Kovar'ın alınmasını çok istiyodum onu da gitti Bayer Leverkusen kaptı.Ayakaları da iyi olan 1 kaleciydi güzel 1 transfer olurdu yav![]()
Sparta Prag dönemi iyiydi ve 2 tane de Manchester United'ın hazırlık maçında izledim iyiydi Kemal'im..KOVA mi
MURATIMMSparta Prag dönemi iyiydi ve 2 tane de Manchester United'ın hazırlık maçında izledim iyiydi Kemal'im..
Riskli 1 transfer Kemal'im.İspanyol takımları bile o riskten dolayı transfer etmediler.Başka 1 orta saha oyuncusu alalım benim favorim 1-2 milyon euroya alınabilecek Leandro Barreiro yazın bonservissiz de alınabilir ama Real Sociedad fallan filan oyuncuyla görüşecekmiş onlar anlaşmadan kulübüyle anlaşıp 1-2 milyon euroya alınması taraftarıyım..MURATIMM
Nicolas De La Cruz taniyor musun?
.Neden bir sürü .... oldu?
Fm mi oynuyorsunRiskli 1 transfer Kemal'im.İspanyol takımları bile o riskten dolayı transfer etmediler.Başka 1 orta saha oyuncusu alalım benim favorim 1-2 milyon euroya alınabilecek Leandro Barreiro yazın bonservissiz de alınabilir ama Real Sociedad fallan filan oyuncuyla görüşecekmiş onlar anlaşmadan kulübüyle anlaşıp 1-2 milyon euroya alınması taraftarıyım..
Evet Rdas onu bende takip ediyorum. Lüksemburg futbolu cok iyi bir yükseliste. Elemeyi de kil payi kacirdilar. Eski Ankaragücü'lü Gerson var Barreiro var Borges Sanchez vardi Gladbachli Olesen var. Lüksemburg eski Lüksemburg degilRiskli 1 transfer Kemal'im.İspanyol takımları bile o riskten dolayı transfer etmediler.Başka 1 orta saha oyuncusu alalım benim favorim 1-2 milyon euroya alınabilecek Leandro Barreiro yazın bonservissiz de alınabilir ama Real Sociedad fallan filan oyuncuyla görüşecekmiş onlar anlaşmadan kulübüyle anlaşıp 1-2 milyon euroya alınması taraftarıyım..
Alakası yokFm mi oynuyorsun
Gerson Rodrigues'i Fb'ye attığı golden dolayı severim ama profesyonel 1 futbolcu değil.1 de attığı gollerin çoğu penaltıdır.Ne zaman baksam attığı gol sonrası yanında penaltı yazıyoEvet Rdas onu bende takip ediyorum. Lüksemburg futbolu cok iyi bir yükseliste. Elemeyi de kil payi kacirdilar. Eski Ankaragücü'lü Gerson var Barreiro var Borges Sanchez vardi Gladbachli Olesen var. Lüksemburg eski Lüksemburg degil