GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Rdas onu bende takip ediyorum. Lüksemburg futbolu cok iyi bir yükseliste. Elemeyi de kil payi kacirdilar. Eski Ankaragücü'lü Gerson var Barreiro var Borges Sanchez vardi Gladbachli Olesen var. Lüksemburg eski Lüksemburg degil
Lüksemburg futbolu mu

Lüksemburg futbolu mu
Evet Admirim eski Lüksemburg kalmadi artik. O San Marino, Liechtenstein imaji silindi. Cogu Lüksemburglu Bundesliga takimlarinda oynuyor artik. Her macta fark yiyen Lüksemburg Avrupa Sampiyonasi elemelerine katilmis. Umarim katilabilirler.

Hatta söyle Mainz 05 her sene 10-15 Lüksemburglu genci denemeye aliyormus.

Nicola De La Cruz'u ben de Murat'a sormustum. Kem küm etti ama net konusmadi. Adam hem klup takiminda hem milli takimda asist ve gol yapiyor.

hoca bir maç 4-3-3 denese orta saha kaan ayhan 6 numara, torreira ve kerem demirbay 8 numara olarak oynasalar.

Resmi açıklamayı görmek lazım, Puma söylentisi uzun zamandır var. Açıkçası ekonomik anlamda iyi bir anlaşmadır umarım, ben Puma formalarını pek beğenmiyorum tesellisi iyi bir anlaşma yapılması olur.

Son düzenleme:
pumanın ayakkabıları güzel ama özellikle türkiyede takımlara verdigi formalar en kötü kalitede

fener formalarından görüyoruz zaten,eğer bize a + seviyeye almayacaklarsa güzel kazık yemişiz

Sıralamam; Nike-NB-Puma-Adidas şeklinde idi. Adidas' ı önceki dönemlerdeki kalitesiz ürünlerinden ve en çok da üçlü şeridinden irrite olduğum için istemiyordum. Hayırlı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt