Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani şöyle diyor: biz bu çapsız halimizle dünya devi Galatasarayın masada olduğu bu adamları aldık. Gerçekten küçük takım yav bunlar. Şunu genel kurulunda başarı diye anlatan takım anadolu kulübü ayarındadır.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mütevazi takılıyorlar bu ara..şurası eksik olmuş yav, takımda yüksek kariyerli dünya yıldız golcü ve tecrübeli oyuncular olmalıydı
Yani şöyle diyor: biz bu çapsız halimizle dünya devi Galatasarayın masada olduğu bu adamları aldık. Gerçekten küçük takım yav bunlar. Şunu genel kurulunda başarı diye anlatan takım anadolu kulübü ayarındadır.
hatırlıyorum .fb maçinı izleyince aklıma sen geldin reis. tebrik ediyorum iyi keşfetmişsinSchjelderup 16 yaşındayken foruma yazdığım isimdi.
Benfica aldı ama o kaotik ortamda oynatılmadı. Kendi alt yapı oyuncuları dururken 10 milyon verip 18 yaşındaki bir bebeyi oynatma gibi planları da olduğunu zannetmiyorum.. Tamamen yatırım meselesi bir oyuncu da çocuk sol forvet olarak hayatına başladı. Sağda oynadı forvet arkasına çekildi orada da müthiş oynuyor.
Bizim ligin içinden geçebilecek bir potansiyel 16 yaşında da böyleydi de sorun bizim oyun planımıza uygun olur mu. Çünkü topu alıp dikine giden takımda parlıyor herif(ler) bizim gibi topu gezdirelim az yavaş hareket yap dediğinde linç potansiyeli çıkar ortaya.
Bu çocuk özelinde futbolumuzu özellikle atak oyununu elestirmemiz gerekiyor. Biz hizli atağa çıkamıyoruz aga. Bunu yapsak elimizde bulunan zaha ve kerem de bu kadar sırıtmaz daha çok skor katkisi aliriz bunlardan.
Ofansta çok yavaşız. Geçişi çok hızlı yapmamız lazım
Ne demiş ki ozan zeybek. Adam ağır fb holiganı
Şu takımlara bak 1 tane sempati duyduğum Atletico Madrid var o da Diego Simeone hocamdan dolayı yavŞahane Pazar
19.30 Leverkusen - Dortmund
19.30 Man City - Tottenham
22.45 Napoli - Inter
23.00 Barcelona - Atletico