Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.759
- 76.937
- 4.218
Kopenhag yenemezsek elenirsek zaten sol bek hariç net bir ihtiyaç yok kupayı saymazsak haftada 1 maç olacak yoğunluk azalacak Torreira-Kaan hattına o kadar yük binmeyecek o zaman sol bek alınıp kapatılabilir sonuçta kasaya 12 m euro para girmeyecek o zamanda boş yere harcama yapılmaz fakat transferin son gününe kadar Oliveira talip çıkar satılır alırsın ya da kiralık bir fırsat çıkar o zaman Ndombele yollar alırsın olmuyorsada almazsın elendildiği taktirde zaten gereksiz zorlamasına karşıyım.Benim söylediğimle bunların alakası ne anlamadım?
Ne olursa olsun hata yapma lüksümüz yok diyen sensin. Kopenhag’ı yenersen biri alınır ama yine senin gibi her şey göze alıp 15inde hata yapma şansın olmayan birisi alınamaz. Peki yenemezsen ne olacak, ok diyecek misin eldekiyle devam etmeye?
Hata yapma lüksünü aza indirebileceğin her hamle maliyeti arttırır, ki ona rağmen garantilemez, bunun aksi yönüne yakın iddiada sen bulunuyorsun hem düşük maliyet hem hata lüksü yok diyorsun üstüne de 15ine kadar da vaktimiz var.
Benim gerçekten merak ettiğim 3-4e biri alındı, beklentileri karşılamadı tepkin ne olacak? Zira iyi senaryoda ŞL seviyesinde tutunacak birisi isteniyor anladığım kadarıyla.
Ortalama yaşı 30'dan aşağı 3-4 m euro'ya biri alındığı taktirde risk oranı düşük olur başarısız olsa bile minimum zararla çıkılabilir. Yukarılarda dediğiniz gibi mantıken devre arası 7-8'lik adamı kulübü tuzlu satar 10 m euro'yu bulur o zaman onun risk oranı yüksek olur tutmazsa o zaman risk oranı büyük olur.
Anlaşamadığımız nokta mevcut kadro zaten belli değil mi neredeyse herkesin hem fikir olduğu konu ilk 11'de benzer kadro yazar ilk olarak en ciddi eksik sol bek ikinci olaraksa Torreira-Kaan arkasına yedekleyici biri lazım değil mi neden uçuk bütçe düşüncesi oluşuyor sonuçta bu ikisi yerine 11'e oyuncu alınmayacak.
Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Xxxx
Torreira - Kaan
Ziyech - Kerem - Zaha
Icardi
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Xxxx
Torreira - Kaan
Ziyech - Kerem - Zaha
Icardi