GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guendouizi attı ah üzümlü kekim

Lyon ciddi saldıracak. Taksitle almaya çalışacaktır bazı oyuncuları. Lyon sağ kanat, stoper, sol kanat, sağ bek belki santrafor almaya çalışacak. Tete Lyon'da çok iyiydi onu isteyebilirler bir ihtimal, Gedson ve Osai'ye gelebilirler yine.

Gladbach - Wolfsburg kupa maçını izliyordum.

73 dakikadır futboldan soğudum. Böyle iğrenç bir maç görmedim uzun zamandır. Bildiğin işkence.

Olması gereken. GS TV'ye harcanacak bütçe ile çok iyi içerikler çıkarılabilir.

Lyon ciddi saldıracak. Taksitle almaya çalışacaktır bazı oyuncuları. Lyon sağ kanat, stoper, sol kanat, sağ bek belki santrafor almaya çalışacak. Tete Lyon'da çok iyiydi onu isteyebilirler bir ihtimal, Gedson ve Osai'ye gelebilirler yine.

Lyon'un kadrosu şu an kötü değil ki. Sorun içlerinde. Yeni başkanları futboldan anlamıyor. Saçma sapan teknik direktör tercihlerine devam ederler ve büyük ihtimal tarihin en pahalı küme düşmüş kadrosu olurlar.

Gladbach uzatmalarda 120.dakikada golü attı.

Penaltılara kalsa eleniriz diyordum, Wolfsburg daha iyi şanslar bulmuştu aslında

Bu heriflerin “Açıklama” yapmadığı bir gün var mı?

Ulan bu yabancı sınırlaması ne saçma sapan bir kural. Hafta boyu Barış Alper den sol bek olur mu Ocak ayına kadar diye konuştuk. Şimdi kendimi Zeki Çelik sol bek olur mu diye düşünürken buldum

Böyle kuralın...

Erden Timur basligina yazacaktim ama buraya yazmak daha makul.
Yazin yapilacak yeni yayin ihalesine simdiden hazirlanmak lazim veya önlem almak gerek diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt