GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pizza ve transfer dönemi şenliğini hayal edemiyorum okan hoca yüzünden.cildim burustu

Prime ndiaye tarzi bir box to box acil lazim
oyunu hucume yonlendirebilen bir 10 lazim
solbek lazim

Az kaldı biraz daha dayanacağız bu noktaya kadar bile iyi geldik.
Kesinlikle, 4-2-3-1 sisteminde ısrar edecek isek Demirbay, Zaha, Ziyech gibi isimleri neden tercih ettik bazen üzülüyorum. En azından sisteme uygun isimler eklenir ise 4-2-3-1 daha iyi oynayabiliriz, yine de zor bir geçiş olacağı aşikar...

Kesinlikle, 4-2-3-1 sisteminde ısrar edecek isek Demirbay, Zaha, Ziyech gibi isimleri neden tercih ettik bazen üzülüyorum. En azından sisteme uygun isimler eklenir ise 4-2-3-1 daha iyi oynayabiliriz, yine de zor bir geçiş olacağı aşikar...
Ben halen Kerem Demirbay'ı neden 10 numara kullanmadığımızı anlamıyorum adamda raket gibi ayak var üstüne ceza sahası koşularını çok seviyor zaten aldığımızda söylemiştim 6.5 değil direk 8.5 numara hücumcu bir oyuncu orada oyunu yönetebilirdi.

Torreira - Kaan
Ziyech - Kerem D - Kerem(Zaha)
Icardi​

Ben halen Kerem Demirbay'ı neden 10 numara kullanmadığımızı anlamıyorum adamda raket gibi ayak var üstüne ceza sahası koşularını çok seviyor zaten aldığımızda söylemiştim 6.5 değil direk 8.5 numara hücumcu bir oyuncu orada oyunu yönetebilirdi.

Torreira - Kaan
Ziyech - Kerem D - Kerem
Icardi​
Temposu yok yav posasıyla gelmis herif bu kadar beklemiyordum.

Sanchez,ndombele ve zaha gibi 3 erkek sürekli 11 baslamali

Pazar günü ayvayı mi yedik pizzayı mi belli değil ya

Ben halen Kerem Demirbay'ı neden 10 numara kullanmadığımızı anlamıyorum adamda raket gibi ayak var üstüne ceza sahası koşularını çok seviyor zaten 6.5 değil direk 8.5 gibi bir oyuncu orada oyunu yönetebilirdi.
Ndombele olur, Demirbay olur üçlünün 8,5 numara rolünü oynayabilecek isimlerimiz var ama Dries ve Kerem tercihleri ile daha çok ikinci forvet rolünü veriyoruz üçüncü isime mevcut durumda. Bu yüzden baskıda kaybettiğimizde çok eksik kalıyoruz, defanstan hücuma geçer iken de ya kenara yahut da uzun topa yöneliyoruz yani sete yerleşemeden hücum etmeyi deniyoruz, çünkü ekstra pas istasyonu olabilecek ismi bulmak zorlaşıyor.

Umarım iyi bir futbol izlemeye başlar ve sorunları giderme sürecine girebiliriz, temenni olarak söyleyebilirim ama Okan hocanın tercihlerinde ki inadını görünce karamsarlaşıyorum; en azından sistemine uygun bir iki isim ekleyebilmeliyiz devre arası, biraz düzelebilsin durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt