Ergün Mehmet Duran
Iñaki Peña Hayranı
- 17 Eylül 2023
- 507
- 108
- 88
Sabırla geriden takip etmeliyiz...
Mayıslar bizimdir..
Fb nin toplama takımı 2.yarıyı götüremez
Mayıslar bizimdir..
Fb nin toplama takımı 2.yarıyı götüremez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin icinde yakup varsa Burada müspet birşey yoktur ki ahbert sallıyordur bu yine.Şöyle müspet bir 6/8 numara isimlerini de görsek. Şimdilik Onyedika var sanırım.
Az kaldı biraz daha dayanacağız bu noktaya kadar bile iyi geldik.Şöyle müspet bir 6/8 numara isimlerini de görsek. Şimdilik Onyedika var sanırım.
En azından duymak dahi iyi geliyor o kadar hasretiz ki ahbabİşin icinde yakup varsa Burada müspet birşey yoktur ki ahbert sallıyordur bu yine.

Kesinlikle, 4-2-3-1 sisteminde ısrar edecek isek Demirbay, Zaha, Ziyech gibi isimleri neden tercih ettik bazen üzülüyorum. En azından sisteme uygun isimler eklenir ise 4-2-3-1 daha iyi oynayabiliriz, yine de zor bir geçiş olacağı aşikar...Az kaldı biraz daha dayanacağız bu noktaya kadar bile iyi geldik.
Ben halen Kerem Demirbay'ı neden 10 numara kullanmadığımızı anlamıyorum adamda raket gibi ayak var üstüne ceza sahası koşularını çok seviyor zaten aldığımızda söylemiştim 6.5 değil direk 8.5 numara hücumcu bir oyuncu orada oyunu yönetebilirdi.Kesinlikle, 4-2-3-1 sisteminde ısrar edecek isek Demirbay, Zaha, Ziyech gibi isimleri neden tercih ettik bazen üzülüyorum. En azından sisteme uygun isimler eklenir ise 4-2-3-1 daha iyi oynayabiliriz, yine de zor bir geçiş olacağı aşikar...
Temposu yok yav posasıyla gelmis herif bu kadar beklemiyordum.Ben halen Kerem Demirbay'ı neden 10 numara kullanmadığımızı anlamıyorum adamda raket gibi ayak var üstüne ceza sahası koşularını çok seviyor zaten aldığımızda söylemiştim 6.5 değil direk 8.5 numara hücumcu bir oyuncu orada oyunu yönetebilirdi.
Torreira - Kaan
Ziyech - Kerem D - Kerem
Icardi
3-4 maç arka arkaya oynatılirsa belki tempo kazanır kardesTemposu yok yav posasıyla gelmis herif bu kadar beklemiyordum.
PuffPrime ndiaye tarzi bir box to box acil lazim
oyunu hucume yonlendirebilen bir 10 lazim
solbek lazim
Yok be bugün baya iyiydi bize geldiğinden beri en iyi maçı olabilir buna rağmen takım dökülüyordu.Temposu yok yav posasıyla gelmis herif bu kadar beklemiyordum.
Ndombele olur, Demirbay olur üçlünün 8,5 numara rolünü oynayabilecek isimlerimiz var ama Dries ve Kerem tercihleri ile daha çok ikinci forvet rolünü veriyoruz üçüncü isime mevcut durumda. Bu yüzden baskıda kaybettiğimizde çok eksik kalıyoruz, defanstan hücuma geçer iken de ya kenara yahut da uzun topa yöneliyoruz yani sete yerleşemeden hücum etmeyi deniyoruz, çünkü ekstra pas istasyonu olabilecek ismi bulmak zorlaşıyor.Ben halen Kerem Demirbay'ı neden 10 numara kullanmadığımızı anlamıyorum adamda raket gibi ayak var üstüne ceza sahası koşularını çok seviyor zaten 6.5 değil direk 8.5 gibi bir oyuncu orada oyunu yönetebilirdi.