GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu oliviera'dan bayağı bir faydalanamayacak gibiyiz. kendisinin sözleşmesini dondurup, sezon sonuna kadar bir badou n'diaye hamlesi fena olmaz gibi.

torriera-ndiaye tuhaf bir şey olabilir.

ndombele yerine de sağlam bir os transferi ile, sağlam bir os rotasyonu kurabiliriz.

bu oliviera'dan bayağı bir faydalanamayacak gibiyiz. kendisinin sözleşmesini dondurup, sezon sonuna kadar bir badou n'diaye hamlesi fena olmaz gibi.

torriera-ndiaye tuhaf bir şey olabilir.

ndombele yerine de sağlam bir os transferi ile, sağlam bir os rotasyonu kurabiliriz.

TMe göre adamin kontrati 2025e kadar , sezon sonu nasil ve neden feshedebilir?

Ndomb gider dedikte Okan hoca bu hafta antreman performasını çok yukarı çekti falan demiş tutabilirler o zaman. Sergio fesih falan gelir mi?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

locko için 3-4 isteniyorsa verin kulübünde oynamaya devam etsin.
Sende gidip italyadan bir bek al.
Spinazzola haziranda sözleşmesi bitiyor.
Pellegrini var lazio 2 sene kiraladı ama pek bir oynatmaya niyetleri yok tahminen.
Bu ikisinden birini bile alabilme şansın var. İkisi de istediğimiz oyuna uygun herifler.

Son düzenleme:

bu yoruma katılıyorum

diğerlerini bilmem de ziyech nasıl şampiyon takım oyuncusu değişmiş anlatsın da bilelim.
Herifin hollanda geçmişi ortada 3 sene premier ligde yarışmacı olamayan bir takıda oynadı diyr mi şampiyon takım oyuncusu sıfatından çıktı.

Zahayı da doğru kullanabildiğimizi zannetmiyorum ben.
Kendisi evet iyi değil belki devre arası zaniolo style bir veda bile olabilir de oynadığımız futbolda zaha ziyech gibileri ortaya çıkarmak lazım.Biz icardi ile bunu yapıyoruz hem icardiyi yoruyor hem diğerlerinden kısıtlı performans alıyoruz.
İcardiye yüklenmek yerine serbest bıraksak daha mantıklı

Nuno Tavares tam Burukball beki

Deli dana gibi ileri geri koşar

Kafasına göre oynar

Ziyech neyse de zahayi firsat varsa gondermek lazim

Garry rodrigues, onyekuru, bruma gibi oyuncular kadar bile katki veremeyecekse 1 ton para vermenin anlami yok

Sozlesmesi de uzun 33-34 yasinda hic cekilmez bunu da dusunmek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt