- 22 Ağustos 2010
- 32.956
- 37.783
- 3.033
faydalı olmasına faydalıhiç bok atmaya gerek yok
ferdi müthiş faydalı ve iyi bir topçu
defansif zaafları var ama lig için nuggets
yanlız sol bek değil
onu diyorum reyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
faydalı olmasına faydalıhiç bok atmaya gerek yok
ferdi müthiş faydalı ve iyi bir topçu
defansif zaafları var ama lig için nuggets
Çekmek çıkmak diyen tipleri forumdan da şutlıcaz devre arasında, twitterda paylaşanları da otomatik sansürlücez.
Milyon euroların döndüğü pazarda kendini fm oynuyor sanan tiplerle uğraşmamı söz konusu değil.
"Yaz transfer dönemini iyi geçirmedigimizi yazarken laf yiyorduk" bu cümlenden sonrasını okumadım. Neden çünkü yazin Ndombele gelirken en çok öven sendin. Ben burada Ndombele'nin 11 oynadığı her maçta Napoli yenik duruma düşmüş ve Ndombele oyundan çıktıktan sonra maçları çevirmişler dediğimde bu adamın ölüsü bu ligi donunda sallar diyordun. Gördük sallanan şeyi. Laflarinizin arkasında durun biraz. Ben öyle demiştim böyle demiştim yok öyle bir dünya forum hızlı akıyor diye unuttuğumuzu sanıyorsunuz.Yaz transfer dönemini iyi geçirmediğimizi yazarken laf yiyorduk bugün daha anlaşılır olması iler ki dönemler için sevindirici. Bir plan olduğunu varsayıyorum ve bu planı Zaha transferi tamamen bitirdi.
Şu Polonyalı elamanı suyun diğer tarafı alınca bizimkiler de Zaha transferine çomak sokup aldılar ve hiç öncelikli ihtiyacımız değilken. Sonrası zaten bence felakete dönüştü. Haber beklediğimiz fırsat kolladığımız hiçbir oyuncu da olumlu gelişmeler olmadı. Planlamaya uygun olan tek transfer Angelino'ydu o da zaten tutmadı. İcardi ve Davinson dışında koca transfer döneminde gelen hiçbir oyuncudan faydalanamadık.
Kerem gibi gelişimi ileri derecede olumlu yönde ilerleyen adamı mevkisinin dışına atıp gelişimi olumsuz etkileyip taraftarın önüne attık. Rashica gibi hocanın oyununa birebir uyan bir adamı almayıp bitik isimli transferler peşinde koştuk. Hoca bu oyunu oynayacaksa bu adamlarla olmaz olmuyor da... ve Ziyech, Zaha gibi adamların bireysel yeteneklerine kalıp onların ayaklarına bakmamız acayip şekilde canımı sıkıyor.
Ziyech bir frikik atacak, araya bir top atacak veya sola çekip vuracak diye 70 dakika takım savunmasını aksatmak bana mantıklı gelmiyor. Aynı şeyler birebir Zaha içinde geçerli. Bugün bunları görüp söylemek kolay ama ilk yıl kurulan kadro ne kadar birbirini tamamlıyorsa bu yıl kurulan kadro o kadar alakasız ve gereksizdi. Takım içi inanç, birbiri için oynama durumu şu an sıkıntılı bunu maç sonu yapılan 3'lüden bile hissediyorsunuz. Neyse bugün bunları söylemek kolay... Umarım gerekli hamleleri yaptığımız bir ara transfer dönemi geçiririz.
galiba sponsorluk paraları limite eklendi bu sefer. denetimden geçti demişti Erden Başkanlimitimiz varsa parayı ortasahaya gömmeliyiz,kiralık sol bek alsakta olur ama ortasaha direkt sampiyonlugu etkiler
Mantik ve gerceklerbu süper lige bizi davet etmişler haberini kim verdi ?
Mantik ve gercekler
Hemen hemennnnn
@Erden Timur