GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seneye 10 numara icin 2 opsiyon var

1. Rafa Silva (0 bonservis) yuklu maas ve uzun kontrat
2. Lazar Samardzic (tuzu) satma potansiyeli var

kimi istiyorsunuz

Tete kaleciyle karşı karşıya kalacakken ne güzel tuttu topu değil mi :) Topu tuttuğu için yedek bırakıyor zaten. Okan Buruk'un oyun anlayışı 2 yıldır ortada.
O bom bos pozisyonda Tete'ye pas atmayip sacma sapan calimlara devam edince agiz dolusu kufur ettim. Macin bizim adimiza en rahatsiz edici aniydi.

zaha ikinci yarı bizi çok rahatlattı

kerem kalsa paso baskı yerdik

zahanın top tutması sayesinde ileride çoğalabildik

öne geçince ki hafta içide maç varken üçlü ortasaya geçip bi takımı rahatlat be adam

zaha harici kimse top tutamadı ikinci yarı

keremle torreiranın pestili çıktı !!!!

ya şu küçük nuanslarıda becerse neyseeee

iyide Zaha'da tutup ters kanadını görse arada harikulade olacak

zaha oyunayken dediğin doğru top tutuyor fakat Zaha 1 - icardi 2 - Tete(oyundaysa) 3 olmak üzere 3 farklı kafa oluyor beraber oynamıyolar nerdeyse hiç

sana kırgınım beni sebepsiz banladığın için ama şu mesaja cevap vereyim

tecrübeli yabancı=genç türk

sentezinin bizde başarısızlığı yok
Ben degildim ama farketmez :)

Baktim da, yanlis ceza verilmis diyemem. Surekli negatif yorum yapana da bazen ceza veriliyor burada. Illa kufur veya hakaret icerikli mesajlara degil. Senin durumunda o gun Galatasaray; Bakambu'dan para kazanamaz, yani belese verirse gider gibi birsey yazmissin galiba. Komik olanda aradan 24 saat gecmeden en az 5 milyon euroya satmamiz oldu.

Bazen yorum yazarken cok erken davranip/negatif algi yaratmak adina veya yonetimi kotulemek icin firsat kollamak icin mesaj yazanlar oluyor. Bunlari zaman zaman gozumuze denk geldiginde not aliyoruz ki surekli ayni seyi tekrarlamasinlar diye. O gun de senin mesajini gormusler ve ondan dolayi ceza verilmis.

Bu eren dinkciyi çok beğendim ben kaç euro isterler acaba bizim kerem yada baris giderse yerlerine olur,fiziği güçlü hizli

Tete kaleciyle karşı karşıya kalacakken ne güzel tuttu topu değil mi :) Topu tuttuğu için yedek bırakıyor zaten. Okan Buruk'un oyun anlayışı 2 yıldır ortada.

sorunda burada ya biz niye bir futbolcunun ayağında top tutmasına kalıyoruz

bence çok rahatsız edici bir durum

rage2.gif

ya bi git locanda mı nerde izliyorsan izle - yönetimden uzak dur ya !

Zaha inanılmaz kötüydü yahu, neyini övüyorsunuz anlayamadım. Topu tutuyormuş; hee tutuyor, ya adamın içinden geçmeye çalışıp takılıyor, yahut topu öylece bekletiyor, sonra rakip oyuncu gelip alıp götürüyor. El insaf; gidin Okan Hocayı veya Kerem' i eleştirmek için başka argüman bulun. Böyle saçmalık görmedim...

kerem oynamasin yaziyoz daha kotu oynayani cikiyor. zaha oynamasin diyoz kerem batiriyor. kanat yok bizde resmen

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevdigimiz topcu olur secmedigimiz olur dogru herkese ayni yaklasamayiz ama sirf sallamak icin de sallamayalim. Hem Okan herkesi her yerde oynatabiliyo deyip ovuyorsunuz sonra Zaha, Icardi gibi mac icinde sadece bir iki hareketiyle icraat yapan elemanlari elestiriyorsunuz. Kondusyonu kotu farkindayiz ama Icardi bugun ilk golde orta cizgiye gelip topu Baris'a indirdi ki sirti kaleye donuk icraat yapabilen ender elemanlardan kendisi. Zaha da hucumda uc mac var uc mac yok. Onu da kabul ettik. Ama o da ikinci yarinin yarisini kendi ceza sahasinda veya onunde Berkan'in olmasi gereken yerlerde gecirdi. Sirf yuksek maaslilar her mac gol atmalilar diye de sallamayalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt