GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takımda mertensin rolünü alabilecek biri yok
mertens gibi bir adamı bulamazsın zaten

muadili griezmann filan
dybala bile değil
rafayı izlemedim tanımıyorum

kerem oyun karakteri olarak üçlü ortasahaya evrilir oyun içinde
istesende yapamaz mertensin rolünü
Demirbay bu isimler kadar zaten olamaz ama o mevkide en yakın isim olur belki Mertens kadar oyun aklı koyamaz ama çok daha fazla ceza sahasına girer bir dönem rahatlıkla oynuyordu bol bol skor yapıyordu yine yapabilir.

Formuller bulması şart, bekler geldi bugün köhnu taraftarın önünde bence oynatmaliydi ki havaya girsin haftaya o boktan patates tarlasında oynatmak riskli olacak
Onun dışında icardiyi alamıyor diye carlosla cift forvet denemeside yanlis

icardi konusunda bence kesinlikle hatalı zaten

bakambu varken de öyleydi

Futbolda bek oyuncuları çok önemli misal Zaha hatta tete bile arkasında iyi bek oyuncusuyla oynayınca mutlaka fark yaratır skor yapabilir
Fenerde tadic 20 metre karede top oynayarak kaç maç skor yaptı sırf ferdinin koridor açması sayesinde

50 tane ünlem koyunca haklı mi oluyorsun ya? Bu sene takımda tekme tokat yollanacak 2 kişi var evet. Biri ndombele diğeri de ziyech. Daha sonra katkilarina göre 3.siraya tete 4e de malesef zaha gelir. O kadar para alıp bu şekilde sirk çalışanı gibi takilamaz. Bizi eğlendirmek icin elastico vs yapmasina gerek yok. 3 kisiyi calimlayinca 3 puan vermiyorlar. Şov yapmak istiyorsa işini yapsın. Ha tek başına slalom takilacaksa Arap çöllerinde başarılar kendisine

katkı demişken zaha ve ziyechin maçlar çözmüşlüğü var :)

çok iyi oynamamamızın sebebini futbolcularda aramayı bırakın

kerem oynamasin yaziyoz daha kotu oynayani cikiyor. zaha oynamasin diyoz kerem batiriyor. kanat yok bizde resmen

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barış sola ziyech sağa olmalı artık sezon sonuna kadar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

katkı demişken zaha ve ziyechin maçlar çözmüşlüğü var :)

çok iyi oynamamamızın sebebini futbolcularda aramayı bırakın
Şikeli bir sezon olmasa fb hakettiği gibi 10 puan gerimizde olsa, hocaya laf edilecek miydi bazen düşünüyorum. Sonuçta alınabilecek 75 puanın 66 sını almış bir adamdan bahsediyoruz. Acil bek lazım dediği halde afconda oynamaya devam eden adamı alan bir yönetimle bunu yapıyor, zanioloyu 3e 5e kiralayıp 3m euroya aldığın sol bekin de uefa listesine yetiştirilememesi cabası. Ya da şöyle diyeyim, yönetimin yaptığı 75 şeyin 66 sı doğru ise o zaman okları hocaya çevirebiliriz.

Demirbay bu isimler kadar zaten olamaz ama o mevkide en yakın isim olur belki Mertens kadar oyun aklı koyamaz ama çok daha fazla ceza sahasına girer bir dönem rahatlıkla oynuyordu bol bol skor yapıyordu yine yapabilir.

sorun şu ki
ön alan presinin üç kilit ismi var
1 torreira 2 mertens 3 icardi
genelde müthiş doğru baskı yapıyor bu üçü
okan hoca bunu çok iyi yaptırıyor

bu üçünden biri dahi olmayınca kitlenip kalıyoruz veyahut karşı takım kompakt kapandığında kopenhag gibi
üretmekde zorluk çekiyoruz

onun için ben hocayı eleştiriyorum

plan b üretmesi lazım

elinde yeterince silah var başka birşeylerde denemek için

mesela kapanan takımlara karşı kerem d 10 no için enteresan olabilir

ama denemiyor bile
ne diyebilirim ki

aynı puandalar
bizden daha çok gol atmışlar
daha kolay galibiyet alıyorlar
bizden daha kompakt oynuyorlar

hocalık namına şuan için tüm istatististiklerde bizden iyiler neredeyse

:)
Geçenlerde bir forumdaşın dediği gibi trolling yapıyorsun galiba?!..

FB kadrosunda her mevkinin en az iki alternatifi mevcut. Koç Holding, 38 yaşında da olsa hazır adamları bulup getiriveriyor. Birkaç maça ideal stoperlerinden mahrum çıktılar diye kariyeri yüksek iki stoper birden indirdiklerinin farkında mısın?..

Bizde ise Mertens' in muadili olabilecek başka bir futbolcu geçen sezondan beridir yok; Okan Hoca gerek görmediği için mi sence?..Aylardır TD ve başkan düzeyinde dillendirilen solbek ihtiyacı bile son günlerde karşılanabildi, değil ki yedeğine sıra gelsin...Olağan dışı aksilikler yaşanmazsa, Okan Hoca bu sezonu da yüzünün akıyla kurtaracaktır evvelallah...

Sen de bokunu çıkarmasan artık, diyorum...

FB kadrosunda her mevkinin en az iki alternatifi mevcut. Koç Holding, 38 yaşında da olsa hazır adamları bulup getiriveriyor. Birkaç maça ideal stoperlerinden mahrum çıktılar diye kariyeri yüksek iki stoper birden indirdiklerinin farkında mısın?..

Bizde ise Mertens' in muadili olabilecek başka bir futbolcu geçen sezondan beridir yok; Okan Hoca gerek görmediği için mi sence?..Aylardır TD ve başkan düzeyinde dillendirilen solbek ihtiyacı bile son günlerde karşılanabildi, değil ki yedeğine sıra gelsin...Olağan dışı aksilikler yaşanmazsa, Okan Hoca bu sezonu da yüzünün akıyla kurtaracaktır evvelallah...

ilk 11 de biz onlardan çok kaliteliyiz

37 lik bonucci
eyt kruniçmi alternatif

fb sponsorluklarla iş götürüyor hocam bu adamların iso ile bu kadar puan toplaması eşyanın doğasına aykırı, aynı aykut ile 17 de 16 yaptıkları gibi.

Sanchez orta sahada da denenebilir bazen. Dripling yapabiliyor. Ayağı iyi.

ilk 11 de biz onlardan çok kaliteliyiz

37 lik bonucci
eyt kruniçmi alternatif
Bu da pek doğru değil maalesef. Hiç hoşlanmadığım İCK, kariyeri boyunca olamadığı kadar formda ve etkili iken Cengiz devreye girdi mesela. Bizde sezona girerken o mevkide uçup kaçacağı düşünülen Ziyech-Tete ikilisi, toplamda İCK nin yarısı kadar katkı veremedi şu ana kadar. Okan Hoca mı engel oldu ve neyi yanlış yaparak buna sebebiyet verdi sence?!..

Bu da pek doğru değil maalesef. Hiç hoşlanmadığım İCK, kariyeri boyunca olamadığı kadar formda ve etkili iken Cengiz devreye girdi mesela. Bizde sezona girerken o mevkide uçup kaçacağı düşünülen Ziyech-Tete ikilisi, toplamda İCK nin yarısı kadar katkı veremedi şu ana kadar. Okan Hoca mı engel oldu ve neyi yanlış yaparak buna sebebiyet verdi sence?!..

mus
boey
abdul-sanchez-nelson üçlüsü
torreira
icardi
kerem-zaha
barış

8 pozisyonda bariz üatülüğümüz vardı

sağaçık
8 no
solbek onlardaydı

yauv benim hocayı eleştirfiğim konu

bir oyun planı var
oyun planına uymayan tüm topçuların çöp edilmesi

irfancan diyorsun irfancanı ismail işte kanat gibi oynatmıyor
daha çok içeri sokuyor
beki ileri atıyor
oyuncuya göre adam bir plan yapmış irfancanı parlatıyor

Sanchez orta sahada da denenebilir bazen. Dripling yapabiliyor. Ayağı iyi.
Bunu daha önce ben de söylemiştim ama stoperlerimizi idareli kullanmamız gerekiyor. Kaan sezona sakat haliyle devam ediyor; bugün yerde kalınca aklım gitti, sezonu kapatır mı korkusuyla. Üstüne Nelsson da sakatlanarak çıktı. Allah muhafaza...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt