GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar herkese %15er 20şer dağıtmış işe bak
Ben pay işine çok karşı değilim açıkçası potansiyel oyuncuları bize daha rahat verirler. Başka kulüplerde bize yetenekli oyuncu verme işine girişirler. Yeterki şu satma işini hep böyle devam ettirelim uzun vadede inanılmaz kazanç sağlarız.

mus
boey
abdul-sanchez-nelson üçlüsü
torreira
icardi
kerem-zaha
barış

8 pozisyonda bariz üatülüğümüz vardı

sağaçık
8 no
solbek onlardaydı

yauv benim hocayı eleştirfiğim konu

bir oyun planı var
oyun planına uymayan tüm topçuların çöp edilmesi

irfancan diyorsun irfancanı ismail işte kanat gibi oynatmıyor
daha çok içeri sokuyor
beki ileri atıyor
oyuncuya göre adam bir plan yapmış irfancanı parlatıyor
Oyuncuları ihtiyaca göre farklı şekillerde kullanmak konusunda bari laf etmesen Okan Hocamıza...

Oyuncuları ihtiyaca göre farklı şekillerde kullanmak konusunda bari laf etmesen Okan Hocamıza...

pozisyonu doldurmak ile futbolcunun skillerine göre kullanmak ayrı şeyler

barışı solbekde oynatmak ihtiyac
barışı mertensin muadili gibi sahte 9 a evirmekden bahsediyorum mesela ben

25 maçın 13'ünde gol yemedik inanılmaz bir rakam
IMG_0709.webp

Emin Bayram bugünde iyi maç çıkarmış seneye satmayıp Kaan Ayhan ve Barış gibi jokere dönüştürmek lazım hem stoper hem orta saha her türlü oynar.

Nelsson gitme ihtimalini düşünürsek ekstra yatırım yerine Emin Bayram'ı o rotasyona sokabiliriz.
O herif orta saha falan oynamaz bence çok uzun boylu ve ağır

O herif orta saha falan oynamaz bence çok uzun boylu ve ağır
Kaan'da çok hızlı değil ama top tekniği çok iyi ve hamle zamanlamasını müthiş yapıyor bence ondan bazı şeyler kapabilir.

Emin'in de ayağı baya iyi tecrübe edinirse her maç olmasa bile ara ara orayı oynayabilir zaten stoper rotasyonunda olması daha makul olur.

Bunu daha önce ben de söylemiştim ama stoperlerimizi idareli kullanmamız gerekiyor. Kaan sezona sakat haliyle devam ediyor; bugün yerde kalınca aklım gitti, sezonu kapatır mı korkusuyla. Üstüne Nelsson da sakatlanarak çıktı. Allah muhafaza...
Nelsonda iyi apoda iyi. Deneyebiliriz arada. 2 li mücadelede iyi olan topçulara ihtiyaç var orta sahada orda galip geldik mi herşey kolay bizim icin

Kaan'da çok hızlı değil ama top tekniği çok iyi ve hamle zamanlamasını müthiş yapıyor bence ondan bazı şeyler kapabilir. Emin'in de ayağı baya iyi tecrübe edinirse her maç olmasa bile ara ara orayı oynayabilir.

kendisi gelmek istemez artik

8-12m euro arasi satilir zaten stoke istiyordu 8m euroya

pozisyonu doldurmak ile futbolcunun skillerine göre kullanmak ayrı şeyler

barışı solbekde oynatmak ihtiyac
barışı mertensin muadili gibi sahte 9 a evirmekden bahsediyorum mesela ben
Gerekirse yapmayacağını yahut daha iyi bir formül bulamayacağını test etmiş de aczliğini görmüşçesine afaki sözler bunlar. Geçen sezon efsanevi Kadıköy deplasmanında Torreira ve İcardi' yi almadığı ilk 11 de Berkan ve Barış' a biçtiği roller için maç öncesinde ne buyurmuştun acaba?..

İsmail 2 sezondur prof seviyede oynuyordu bu sezondan önce. Eyüp tamam Alman alt yapısı falan ama amatör seviyede oynamış

ne fark ederki
eyüp oynamaya başladı artık, çocuk topçuyum diye bağırıyor
bundan sonrası yürür gider

ismail takozun teki sadece kesici bir ortasaha
eyüp çok teknik skor katkısı verebilen bir ortasaha
daha fazla kullanmalıyız hatta bence

Realist satis rakamlar:

Boey 30M
Baris Alper 15m
Kerem 10m
Emin 8m
Zaha 7m
Nelsson 12m

Yazin baya yuklu girecez transfere

ne fark ederki
eyüp oynamaya başladı artık, çocuk topçuyum diye bağırıyor
bundan sonrası yürür gider

ismail takozun teki sadece kesici bir ortasaha
eyüp çok teknik skor katkısı verebilen bir ortasaha
daha fazla kullanmalıyız hatta bence
2 sene sonra Eyüp ilerlemezse konuşuruz ama İsmail şu an için daha hazır topçu ve olmayınca fbnin direnci düşüyor öndeki ihtiyarlar nedeniyle.

Gerekirse yapmayacağını yahut daha iyi bir formül bulamayacağını test etmiş de aczliğini görmüşçesine afaki sözler bunlar. Geçen sezon efsanevi Kadıköy deplasmanında Torreira ve İcardi' yi almadığı ilk 11 de Berkan ve Barış' a biçtiği roller için maç öncesinde ne buyurmuştun acaba?..

o günde ihtiyaçdı
ikiside güneyamerikadan bir gün önce gelmişti sanırım

zaten büyük maçları iyi oynatıyor onla bir derdim yok
o günler okan hocammmm diye dolanıyorum :)

benim derdim kapanan takımlara karşı ppblemi çözememesi

mesela kopenhag maçlarını niye çözemedik
son maç mesela resmen kopenhagın göstere göstere tuzaklarına düştük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt