GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 Şubat: Galatasaray - Sparta Prag
18 Şubat: Ankaragücü - Galatasaray
22 Şubat: Sparta Prag - Galatasaray
25 Şubat: Galatasaray - Antalya
28 Şubat: Galatasaray - Karagümrük
3 Mart: Beşiktaş - Galatasaray

Bu nedir böyle. Tek teselli 2 kere şehir dışına çıkmamız.
Hepsi kolay maçlar.

Bu sene zorlandığımız tek maç hatırlamıyorum.

15 Şubat: Galatasaray - Sparta Prag
18 Şubat: Ankaragücü - Galatasaray
22 Şubat: Sparta Prag - Galatasaray
25 Şubat: Galatasaray - Antalya
28 Şubat: Galatasaray - Karagümrük
3 Mart: Beşiktaş - Galatasaray

Bu nedir böyle. Tek teselli 2 kere şehir dışına çıkmamız.

doğumgünümde bjk maçı var
o gün bjkninde doğum günü

Prag maçı bizi oldukça yoracak
Sonra deplasmanda, o balçık tarlasında Ankaragücü çok zor geçer

Bu saatten sonra galibiyet serileri, makas açıldılar vs. hepsi bitecek bizde puan kaybedeceğiz ama sorun şu ki hakemlerin tavrı daha belirleyici olacak. Normal şartlarda daha az hata yapan şampiyon olur ama bizim buralarda öyle değil.

Şu 6 maçlık cendereden Avrupa maçları hariç 10 puan çıkarırsak işte o zaman önümüzü daha net görürüz. Şu an her şey puslu o yüzden tam konsantrasyonla yola devam. İnşallah yolun sonu şampiyonluk...

Inanilmaz yogun bir fikstür var yav.

Kadro da genis sayilmaz, umarim üstesinden geliriz

İstatistiklerin içinden geçen bir Hocaya 2 sezondur Torreira'nın yanına eli ayağı düzgün fizik kapasitesi yüksek bir orta saha veremedik ya ona yanıyorum. Kadromuz gelişeceğine devre arasında daha da güç kaybetti. Allah sakatlık kaza bela vermesin. 🧿 Her oyuncu önemli çok dar kadromuz var maalesef.

Kadromuz dar sayilabilir, 3 günde bir mac yorucu olacak. Ilk Prag macinda net bir skor alirsak ikinci macta rotasyona gidebiliriz. Gumruk macinda da rotasyon kacinilmaz, derbi oncesi riske gerek yok.

İcardi, Kerem, Davinson ve Torreira'nın form grafiklerini Mertens, Nelsson ve Barış seviyesine getirebilirsek bu dar kadroda iş görecektir. Yeter ki sakatlık olmasın en kritik nokta şu an için bu.

FİKSTÜRLER.png

İsteyenler Yer imi olarak kaydedebilir. Maçlar sonunda maç konularına ekleyeceğim hep güncelleyip.
benim hep savnduğum şey BJK ve Karagümrük deplasmanlarını yendiğimiz an şampiyon olacağız.
kuşlar içinde Pendik BELKİ - Ts deplasmanı - sivas ve konya deplasmanları (daha çok konya) düşmeme rekabetiyle alakalı işler beklentim - buralarda puan farkını açarız gözüyle bakıyorum. Konferanstada son 16 sonrasını göremeyecekler lige kafayı takacakları için.(bence)

Son düzenleme:
dünkü fb-alanya maçı neydi abi öyle ya.

biz bu hakemler ile nasıl baş edeceğiz?

sırf tek maçta, fb'in net iki kırmızısını atlanıp, lehine uydurma penaltı verildi.

fbli topçular istedikleri gibi sert oynuyor, hakeme bağırıp çağırıyor, hiçbir şekilde kart görmüyorlar.

ya büyük takımların evlerindeki maçlarda, gri pozisyonlarda seyirci baskısından illaki bir iki tık ev sahibi lehine düdükler çalınır ancak kadıköy'de olanların artık suyu çıktı. rakipleri dövöyür resmen fb ve hakemler ezim ezim eziyor fb'in rakiplerini.

Ekli dosyayı görüntüle 234719

İsteyenler Yer imi olarak kaydedebilir. Maçlar sonunda maç konularına ekleyeceğim hep güncelleyip.
benim hep savnduğum şey BJK ve Karagümrük deplasmanlarını yendiğimiz an şampiyon olacağız.
kuşlar içinde Pendik BELKİ - Ts deplasmanı - sivas ve konya deplasmanları (daha çok konya) düşmeme rekabetiyle alakalı işler beklentim - buralarda puan farkını açarız gözüyle bakıyorum. Konferanstada son 16 sonrasını göremeyecekler lige kafayı takacakları için.(bence)
Bos hesaplar bunlar
Alanya ve samsuna evinde puan biraktilar, kim bekliyordu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt