GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren dışında şu hollandadaki başarmıydı o çocuguda kapmak lazım bence
O çocuk 1.70 boymuş fizikli adamlara yönelmek lazım zaten bizim alt yapıda zor çıkıyor fizikli adam. Bu Bayern alt yapıda Emirhan diye biri varmış o olabilir yada Augsburg'ta Mert Kömür diye bir 10 no var imiş o da denenebilir. Ama mümkünse fizikli adam olsun. Sağ bekte aynı şekilde adam sitiyorum o yüzden bu Senaya, Gendrey gibi adamlar gelmesini istiyorum şahsen. Bir tek Mertens yerine bulamayız fizikli adam çünkü o mevkide fizikli olan adamlar tekniği de olunca zaten bize kalmıyor.

Yorumlar da eboue de var hahhahah

163e27527a4b2083c8093dec28a08033338fb2c6.jpg

Bize alt yapi gerek yok yav, doldurun genc gurbetcileri, adamlar zaten high level futbol egitimi gördü
Aynen öyle ya da tamamen alman ve yabancı altyapı hocaları getirmemiz lazım. Bizimkiler daha top kontrol etmeyi öğretemiyor altyapıda, çoğunun fundamental rezalet. Futbolu a takımda öğreniyorlar

bu aurier ya çok feci elde patlayacak, yani ndombele gibi bariz. ya da oha denilecek bir katkı yapacak. belli. ortası yok.

Son düzenleme:
O çocuk 1.70 boymuş fizikli adamlara yönelmek lazım zaten bizim alt yapıda zor çıkıyor fizikli adam. Bu Bayern alt yapıda Emirhan diye biri varmış o olabilir yada Augsburg'ta Mert Kömür diye bir 10 no var imiş o da denenebilir. Ama mümkünse fizikli adam olsun. Sağ bekte aynı şekilde adam sitiyorum o yüzden bu Senaya, Gendrey gibi adamlar gelmesini istiyorum şahsen. Bir tek Mertens yerine bulamayız fizikli adam çünkü o mevkide fizikli olan adamlar tekniği de olunca zaten bize kalmıyor.
kerem ve barışı muhtemelen tutamayız özellikle barışı,yanı yerli kadroya iyi oyuncular şart fizik bencede ilk şart bizim ligte yetenek yetmıyor
mertensin yerıne ve ortasaha icinse iyi paralar vermemiz gerekecek bence ki vermeliyiz tabi bedava dybala rafa silva çözmezsek ama ortasahaya cok net 2 iyi adam lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt