- 27 Ocak 2010
- 139.257
- 105.548
- 5.648
Sneijder'in 2. golünden önce topu kapan adamın Tarık olduğu fark etmem beni dumura uğraşmıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'in 2. golünden önce topu kapan adamın Tarık olduğu fark etmem beni dumura uğraşmıştı.

Meali:Ali Koç: "Ferdi Kadıoğlu, benim tahminim ve düşüncem sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak."
ulan sabah sabah önüme gelene bak![]()
Bize ne su anda? Onu yonetimdekiler ve scout departmani dusunur. Biz su anda yarisin ortasindayiz, transfer dusunecek durumumuz yok. Daha yeni devre arasi transfer donemi, simdiden yaz transfer donemine mi gectik? Mayis ayinin konusu bu. Ilgincsin renktas...
eldeki adamlar üzerinden planlama konuşuyorduk bende kadro hakkımda fikirlerimi yazdım. Bunu yazdım diye şampiyonluktan olacak değiliz. Katılmıyorsan katılmazsın abartmayın konuları.nası oluyo homsik ya herif 5 senedir yurdundan uzakta oynuyor hatta şahtarda oynamış kaç sene başarılı 1 şekilde
kaya temel üflemiş gibi geliyor
Ne belgeseli ve neden engelleniyor ve kim engellemeye çalışıyor?Samiyenhaber belgesel yapıyor, engellemeye çalışılıyormuş. Doğru veya yanlış bilemem samiyen yazdı

Haluk Bey yeni transferlerden haber var mı?Haluklar bu haberi haftalar evvel vermişti
Yine bir tebriği hak ediyorlar
![]()
Seneye denmiştiHani VAR kayıtları açıklanacaktı? Ben mi kaçırdım sanki 26. haftadan itibaren o da açıklanacaktı.