GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_3206.webp

mavi şapkalı kuzenim
onun önünde ki mavi gömlekli sarı şapkalı 👍

eski inönüdede maç izledim
inönü buz gibi bir staddı
herşeyin birbirinden uzak ve soğuk olduğu bir stad

asy çok kompaktdı
sanki sahanın içinde maçı izliyormuş gibiydin

orhan aka bir küfür etmişliğim var kapalıda
yeminle sanki beni duyup bana bir bakışı var hiç umutmam 😂

sulu derbide yoktum ama o yakınlıkdan bir tane isabet ettirememek bana hep çok komik gelmiştir

açık konuşayımmı hiç romantiklik yapmadan

çok kötü bir staddı yauv 😂

ama büyük maçlarda müthiş atmosfer oluyordu
birde değişik mistik bir havası vardı asynin
Resimlerde ve ekranda görüntü acisindan bana da hic iyi gelmiyordu zaten😂

Ama atmosfer bakimindan acayip seyler okudum/duydum. Herkes cok farkliydi falan diyor, videolara baktigimda da ayni izlenimi aliyorum. Tribünde herkes besteleri tek bir agizdan söylüyordu (Nevizade geceleri, seni sevmeyen ölsün gibi).

Simdiki stadda bu biraz eksik gibi, herkes farkli takiliyor. Bir tek rakip isliklaninca müthis bir ugultu oluyor.

Ya Sami Yen çok başkaydı ya da biz ufaktık ya da devir çok değişti ama çok nadir o dönemki lezzeti alabiliyor insan. Geçen sezon Hatay maçının atmosferi iyiydi bir de Ümraniye maç sonu atmosferi ancak o sürekli maçın içinde olan uğultulu kitle yok artık

Ya Sami Yen çok başkaydı ya da biz ufaktık ya da devir çok değişti ama çok nadir o dönemki lezzeti alabiliyor insan. Geçen sezon Hatay maçının atmosferi iyiydi bir de Ümraniye maç sonu atmosferi ancak o sürekli maçın içinde olan uğultulu kitle yok artık

1 kere bile izleyemedim Sami yen de maç nasip olamadı. 1000 tane Aslantepe’ye değişmem Ali Samiyeni. Kapalısı ayrı numaralısı ayrı eski açığı ayrı yeni açığı ayrı tarih ve anı yatıyor. Kendinde de demişsin üstad o eskileri çok özleyeceğiz. Şunları yazarken bile yemin ederim ki tüyüm diken diken oldu. Sami Yen başkaydı hem de çok başka. Hem taraftar profili değişti hem tribün modeli. O günleri görebilmişsek hele ki o atmosfere canlı olarak tanık olmuşsak Allah’a sonsuz kere şükür etsek yine az. Ne o tribün geri gelecek ne de Ali Sami Yen…

Son düzenleme:
ASY in fiziki koşulları leş gibiydi. Aslı korunarak revize edilebilseydi de o zamandan bugüne taraftar profili değişmiş olurdu zaten. FB ucube stadında 52000 kişiye oynarken 18000 kişilik stadla rekabeti sürdüremezdik...

Nostalji yapan yapsın ama yeni stadın kıymetini de bilmemiz lazım. Keşke Güneş ışığı vs konularında daha iyi bir proje geliştirilebilseydi tabii...

ASY in fiziki koşulları leş gibiydi. Aslı korunarak revize edilebilseydi de o zamandan bugüne taraftar profili değişmiş olurdu zaten. FB ucube stadında 52000 kişiye oynarken 18000 kişilik stadla rekabeti sürdüremezdik...

Nostalji yapan yapsın ama yeni stadın kıymetini de bilmemiz lazım. Keşke Güneş ışığı vs konularında daha iyi bir proje geliştirilebilseydi tabii...
Kesinlikle ikisinin yeride ayrı tutmak lazım nostalji güzeldir zamanında çok değerliydi ama çağada ayak uydurmak gerekiyordu.

Bizim şu an ki stad hem fener hem beşiktaş'a göre çok daha iyi akustiğe sahip özellikle gürültü konusunda diğer stadyumlar yanında çocuk kalır taraftarlar işin içine girdiği an bambaşka bir seviyeye çıkıyor zaten bu sayede hep 1 adım öndeyiz.

Eksikleri var mı var ama dediğin gibi kıymetini bilmek lazım zamanla düzeltilir geliştirilirse çok daha iyi hale gelecektir.

Sami Yen'e laf atmayin bak, toksiklige gerek yok. Zamaninda onemli staddi bakimsiz birakildi cart curt ayri konu.. Atmosferi, aurorasi, tribun tarzi ve lokasyonu yeterdi. Ulasmak sabir isterdi trafikte ancak onunde senlik olur harika yemekler yerdik meshur koftecimizde. Neyse, cok net daha sicak ve samimi bir staddi ancak gunumuzde var olmasi da beklenemezdi. Buyutmekle falan kotarilacak gibi degildi, maalesef.

Sami Yen'e laf atmayin bak, toksiklige gerek yok. Zamaninda onemli staddi bakimsiz birakildi cart curt ayri konu.. Atmosferi, aurorasi, tribun tarzi ve lokasyonu yeterdi. Ulasmak sabir isterdi trafikte ancak onunde senlik olur harika yemekler yerdik meshur koftecimizde. Neyse, cok net daha sicak ve samimi bir staddi ancak gunumuzde var olmasi da beklenemezdi. Buyutmekle falan kotarilacak gibi degildi, maalesef.
Ali samiyen zamanında güzel bir staddı ama 90 larda kalmış bir staddı. Yeni stada geçmekte biraz geç kaldık ama geçince de güzel oldu, şuanki stadımız atmosfer olarak çok beğendiğim bir stad şahsen.

Eski Sami Yen'de yeni acigin arkasindaki cadir'in arazisi bizimdi.Kapali'nin arkasindaki Tekel arazisini almak yeterliydi yeni stadi oraya insa etmemiz icin.
Eski Sami Yen'in tam tersine kale arkalari Tekel ve Katli otopark olacak sekilde enlemesine yapilabilirdi.
Stadi oraya insa etsek hersey cok farkli olurdu,ruhumuzu kaybetmezdik.

Seyrantepe'de bu stadi hermac dolduran bu taraftar,eski lokasyonda 70 binlik stadi bile tika basa doldururdu.

Ali samiyen zamanında güzel bir staddı ama 90 larda kalmış bir staddı. Yeni stada geçmekte biraz geç kaldık ama geçince de güzel oldu, şuanki stadımız atmosfer olarak çok beğendiğim bir stad şahsen.

+'lar ve -'ler... maalesef. Ilk kombine sahiplerindenim A.Sami Yen Kompleksi'nin ancak ASY Stadi'nin havasi cok baskaydi, otantik, eski, demode ancak guclu ve daha bi kudretliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt