Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.787
- 18.887
- 1.188
Bayern tusel ile sezon sonu ayriliyor, sonra alonso yu getirmek istiyorlarmis @sky
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Yüzün gülünce güneş doğar ya..."
Az önce uçmuyor muydu buKaan antrenmanda
Az önce uçmuyor muydu bu
Gündem iç içe geçince aklımdan geçirmiş idim bu espriyi ahbertSezon sonuna kalmayacak gibi duruyor. Yokuş aşağı gidiyorlar. Sabırda bir yere kadar .leverkusen'le fark 8 puan oldu. Hiç olmadığı kadar kötüler. Takımda inanılmaz bir senkronizasyon sorunu var. İkiye ayrılmış durumda takım resmen.. Bakalım neler olacak.Bayern tusel ile sezon sonu ayriliyor, sonra alonso yu getirmek istiyorlarmis @sky
Ahimizi aldi pustolar. Kopenhaga mac satmasalardi şuan şampiyonlukta kafa kafaya giderlerdiSezon sonuna kalmayacak gibi duruyor. Yokuş aşağı gidiyorlar. Sabırda bir yere kadar .leverkusen'le fark 8 puan oldu. Hiç olmadığı kadar kötüler. Takımda inanılmaz bir senkronizasyon sorunu var. İkiye ayrılmış durumda takım resmen.. Bakalım neler olacak.
Basar geçeriz diyorum abiMart ayındaki Kol gibi fikstürünuz hakkındaki goruslerin ? Manu-Brighton -liverpool-arsenal-aston villa
eplindex.com
O kel, zaha'yı istiyorsa peşin 20 milyonu masaya koysun.![]()
Zaha Linked with Aston Villa, West Ham Move
Zaha Linked with Aston Villa, West Ham Move by Javier Morales on Feb 18, 2024 for EPLindex.comeplindex.com
Hadi bakalım yazdım kenarasu takimdan en az 5 topcu cok buyuk futbolcu olacak bir 4-5 seneye kalmadan
![]()
USL Dunkerque U19 - Vereinsprofil
Alles zum Verein Dunkerque U19 (National U19 - Grp. A) ➤ aktueller Kader mit Marktwerten ➤ Transfers ➤ Gerüchte ➤ Spieler-Statistiken ➤ Spielplan ➤ Newswww.transfermarkt.de
Bir ara Monchi ayrıldı gibi haberler okumuştum ama sanırım hala görev başında.O kel, zaha'yı istiyorsa peşin 20 milyonu masaya koysun.

ohohoo masunum böyle tahmin mi olur? 32 tane topçu var bunlardan 5 tanesi mutlaka kötü yola düşmeden futbol oynarlar. Mesele hangi beş çocuğun adam olacağını yazmak. İsim ver bizesu takimdan en az 5 topcu cok buyuk futbolcu olacak bir 4-5 seneye kalmadan
![]()
USL Dunkerque U19 - Vereinsprofil
Alles zum Verein Dunkerque U19 (National U19 - Grp. A) ➤ aktueller Kader mit Marktwerten ➤ Transfers ➤ Gerüchte ➤ Spieler-Statistiken ➤ Spielplan ➤ Newswww.transfermarkt.de

Bir ara Monchi ayrıldı gibi haberler okumuştum ama sanırım hala görev başında.
Aynen herkese 10 ise ona iki katı fiyat çekmemiz lazım.
Gerçi gerçekten istiyorsa önünde sonunda kiralık falan alır bir şekilde![]()