GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karakullukçu canlı yayında yönetimin boey'in parasını borç ödemekte kullanması kararını sert bir dille eleştiriyor.

bence hata yapıyor. bugün prag'a elenirsin ama ekonomik bağımsızlığını kazanırsan belki fb'in 5 yıl önüne geçersin. ligde tekel olursun, ciddi cl gelirini de yıllarca cebine koyarsın.

hata yok mu, tabiki var ama bence kulübün birincil önceliği ekonomik olarak özgür olmak olmalıdır.
Karakullukçu büyük boş yapmış faiz oranları böyleyken senelik 1 milyar TL'yi boşa attığımızı herhalde bilmiyor.

Bankalar Birliğinden çıkmak demek 30 m euro bütçenin kulüp içinde kalması demek öyle bir para ki 1 senelik maaş ödemelerini bile karşılayabilirsin.

Zaten ligi almak > Avrupa liginde yarı final oynamaktan bile önemli hem de Bankalar Birliğinden çıkarsak ciddi bir ekonomik özgürlüğümüz olacak.

Bankalar Birliğinden 30 m euro kulüpte kalacak üstüne değişen CL formatıyla 40 m euro kazanılsa 70 m euro'luk etki yapar.

malın önde gideni karakullukçu

yönetim doğrusunu yapıyor
ha yinede bekleri yetiştirmeliydiler o bahane değil tabiki

bu uğur gibi salaklar onun için hiçbir zaman zengin olamaz anca günü kurtarır

bazen yürümez işlerin veyahut bir yükümlülüğün altına girersin hayatdır bu herkesin başına gelir
yanlış bir karar verirsin olur yani
böyle bir durumda farkına varıp bunu kökünden hemen kurutmazsan seni daha çok dibe çeker ve günü kurtarmaya çalıştığın her gün aslında daha büyük zararlar verir sana fark etmezsin
günlük başarılarla mutlu olursun sadece
bb anlaşmasıda öyle birşey
bunu kurutmadan harcadığın her para aslında sana zarar yazar sadece günü kurtarırsın
bek transfersizliği gayet eleştirilebilir bence de.

ancak uğur, "bankalar birliği sağ bek oynayacakmış" "twitter fenomenleri öyle diyor" falan diyor, dalga geçiyor. .d

mayısta bb'den çıkacağımızı bilsem, bu yaz hiç transfer yapmasak bile olur derim.

Bende eleştiriyorum , tete ve ziyech bi rashica etmedi . Mertensi yedeklicek ve dinamik bir 8 alınabilirdi o maliyetlere

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Artık beş değişiklik hakkı olduğu ve ortalama futbolcunun atletizm seviyesi çok arttığı için bize iyi 12 yabancı ile beraber iyi 11 yerli gerekiyor

Yabancılar bir şekilde halledilir, orada imkanlar çok geniş ama yerli işi sıkıntılı. Komple gurbetçilerden doldurmak mümkün değil keza gurbetçiler UEFA listelerinde yabancı sayılıyor. Yerlilerimizin hem fiziksel yeterlilik hem taktiksel uygunluk hem de teknik kapasite açısından belirli bir seviyenin üstünde olması gerek ve burada piyasa çok daha dar. Dolayısıyla bu oyuncuları kendimiz yetiştirmek zorundayız. Umarım bunun hazırlıkları şimdiden yapılıyordur

Hep olumsuz yönlerden bakmamak lazım birazda olumlu yönden bakalım beksiz Avrupa'da ilerlemektense fikstürün biraz rahatlaması iyi olacak ama önümüzdeki hafta yine 3 maç var en azından 3 maçta İstanbul'da orayı tam gaz geçmek lazım. Beşiktaş deplasmanı ligin kırılma maçı olacaktır orada yenersek %90 işi bitirmiş oluruz.

07.01.2024 Pazar Galatasaray 3-0 Konyaspor
11.01.2024 Perşembe Sivasspor 1-1 Galatasaray
15.01.2024 Pazartesi- Galatasaray 2-1 Kayserispor
18.01.2024 Perşembe- Galatasaray 4-1 Ümraniyespor
21.01.2024 Pazar- Trabzonspor 1-5 Galatasaray(Boey son maçı)
25.01.2024 Perşembe- Galatasaray 3-1 İstanbulspor
29.01.2024 Pazartesi- Galatasaray 2-1 Gaziantep
02.02.2024 Cuma- Samsunspor 0-2 Galatasaray
06.02.2024 Salı- Galatasaray 3-2 Bandırmaspor
10.02.2024 Cumartesi- Galatasaray 2-0 Başakşehir
15.02.2024 Perşembe- Galatasaray 3-2 Prag
18.02.2024 Pazar - Ankaragücü 0-3 Galatasaray
22.02.2024 Perşembe - Sparta Prag 4-1 Galatasaray
25.02.2024 Pazartesi- Galatasaray - Antalyaspor
28.02.2024 Perşembe- Galatasaray - Karagümrük
03.03.2024 Pazar- Beşiktaş - Galatasaray
07.03.2024 Perşembe- Avrupa ligi son 16 1. maç
10.03.2024 Pazar- Galatasaray - Rizespor
14.03.2024 Perşembe- Avrupa ligi son 16 2. maç
17.03.2024 Pazar- Kasımpaşa - Galatasaray
Oha iki fener yandaşı takımla iki avrupa dönüşü maçımız varmış, çok sakat olacaktı o maçlar bu fikstürde, belkide hayırlısı olmuştur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi yönden bakarsak lige asılacağız. Hedef 24

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu arada bu seneki total Avrupa macerasından memnunum genel olarak.

İyi bir CL grubu geçirdik, güzel para da kazandık ki zaten oyuncularımız da dikkat çekti, biri 30 milyona transfer yaptı.

Para doğru kullanılırsa Gs'ın geleceği için çok önemli bir sene oldu bence.

Son maç dramatik oldu tabi malesef şu bek işi bozdu işi yaw.

Sonuçta ben okum.

Bardağın dolu tarafından bakmak istersek eğer… Transferde illa tanınan oyunculara gitmemiz gerekmediğini öğrenmiştir yönetim. Bu açıdan transfer fiyaskomuza olumlu bakılabilir.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Belki 90 üstü puanla sampiyon olacagiz, ama biri cikip ilk 11in yarisini degistirmeliyiz dese hayir diyen cikmaz herhalde.

Muslera kalmazsa bir Kaleci.
Sag Bek
Torreiranin yanina adam
Sag Acik
10 No
Kerem giderse bir Sol acik

Barış Alper umrumda değil diyorsun yani.

Bardağın dolu tarafından bakmak istersek eğer… Transferde illa tanınan oyunculara gitmemiz gerekmediğini öğrenmiştir yönetim. Bu açıdan transfer fiyaskomuza olumlu bakılabilir.

bir de sezon sonuna kadar köhn tutar ve iyi verim alırsak kesinlikle isim sevdasından vazgeçerler artık herhalde.

1000 nasihat ettik lakin 1 musibet gerekiyor imiş

bir de sezon sonuna kadar köhn tutar ve iyi verim alırsak kesinlikle isim sevdasından vazgeçerler artık herhalde.

1000 nasihat ettik lakin 1 musibet gerekiyor imiş

Zaha beni cidden hayal kırıklığına uğrattı. Ben istikrarlı şekilde iyi oynayacağını hayal etmiştim. Şimdi arada parlaması dışında çok gözükmüyor. Manu ve Trabzon maçları için teşekkürler.

Gelişip güçlenemezsek değişerek güçleniriz demişti Fatih hoca. Biz değişerek güç kaybettik yav transferlerle. Bunuda başkasına kaptırmadık.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt