GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boeyin satışı sür manşet süpriz o paralar. BBden çıkış için baştan planlanmış birşey değil bu satış. Yarım yamalak oyunculara dünya para vermek ise bilinçli bir iş.. O paralar karşılığında verim alamamak ise çarpan etkisi gibi bir şey.. o zaman onlara para vermeyecektin hatta vermeye devam etmeyecektin BBden çıkacaktın.. kopenhagı elesen 12 milyon euro demesi ne kolay.. alsaydın adam gibi orta saha sol bek eleseydin.. bak kazancın mı oluyor kaybın mı? en nihayetinde başarısız olursan zaten iyi oyuncuları da tutamayacaksın.. BB falan hikaye.. Varsa kenarda boşta paran gelir elde ederek destekleyip çıkacaksın.. Başarıdan vazgeçerek hiç bir yerden çıkamazsın daha da içine batarsın..

Kadro enkazımsı bence keza hocanın kafasında net bunlarla devam etmek istiyorum dediği yabancılar Muslera, Nelsson, Davinson, Köhn, Torreira ve Icardi. Hatta Köhn ile Nelsson'dan o kadar emin değilim. Fakat sağ bek, orta saha, on numara, kanat (hatta belki iki kanat) ve pivot santrfor ister hoca. Bunların dışında da Oliveira, Zaha, Tete ve Ziyech yollansın ister ki bir de kiralıktan dönecekler var. Bunların hepsini yollamak epey iş

Yerli rotasyonu da yetersiz. Stoperi Emin'le çözeriz de sol bek yok, sağ bek Kaan mı olacak başka bir çözüm mü gerekecek, forvet arkası ve santrfor bölgesinde değerlendirilecek yerli bulunabilecek mi vs. bir sürü iş var

Kadro enkazımsı bence keza hocanın kafasında net bunlarla devam etmek istiyorum dediği yabancılar Muslera, Nelsson, Davinson, Köhn, Torreira ve Icardi. Hatta Köhn ile Nelsson'dan o kadar emin değilim. Fakat sağ bek, orta saha, on numara, kanat (hatta belki iki kanat) ve pivot santrfor ister hoca. Bunların dışında da Oliveira, Zaha, Tete ve Ziyech yollansın ister ki bir de kiralıktan dönecekler var. Bunların hepsini yollamak epey iş

Yerli rotasyonu da yetersiz. Stoperi Emin'le çözeriz de sol bek yok, sağ bek Kaan mı olacak başka bir çözüm mü gerekecek, forvet arkası ve santrfor bölgesinde değerlendirilecek yerli bulunabilecek mi vs. bir sürü iş var
Dünki mactan sonra ben de seninle paralel dusunuyorum. Berkan ve Kaan orjinal bek olmadiklari icin ve yerli kalitesi de Avrupa seviyesi icin yeterli olmadigi icin degisim gerekiyor.

Sistemli oynayan takim sayisi, Avrupa'da gün gectikce daha da artacak. Bizim bunlara cozum bulmamiz gerekecek.

Umarim BB'den cikariz. Sampiyon olur, Erden Timur ve Okan hoca ile devam ederiz. Aksi halde, cok olumlu bir resim gorunmuyor.

Bilemedim.

1708682901432.webp

ligin kalitesizliğinden dolayı kadro şampiyonluğu almak için fazlasıyla yeter. artık lige tam konsantre olmak lazım. tüpçü arenada puan kaybetmezsek puan farkını açarız.

köhn'ün iyi performans verip takıma katkıda bulunması çok önemli geleceğimiz için.

isimli ama bitmiş ndombele zaha vs tipler yerine bu adamların tercih edilmesi gerektiğini kanıtlayacak inş.

hadi oğlum kotar şu işi be.

Bir sene parlayıp sönmektense adım adım istikrarlı gitmeyi tercih ederim. Bu sene buraya geldik, seneye CL gruplardan çıkmayı başarılı kabul ederim, sonraki yıllarda daha ilerisi hedef olarak konulabilir. Bu kadar rezil yönetimler ve onların oluşturduğu ağır hasarlara rağmen Türk taraftarlar kendilerini kaf dağında görüyorlar.

Bu sene kendimizi Bayern, Manu, Kopenhag gibi takımlarla test ettik, bu oyunların yarısı ligde iş görüyor. Adı bilinmeyen takımlara 6 atıp sahte mutluluklardansa bu tip acı gerçekler daha iyi. Adım adım eksikleri kapatarak daha iyiye ulaşacağız. Okan hocaya şimdilik güveniyorum. Guardiola da yanlışlar yapıyor. Çizgisini bozmadığı sürece desteğe devam.

12 lig

1 kupa

kupada sonuna kadar devam edersek + 3 kupa maçı daha olacak.

bu sezon için son 13 kesin +3 adet ihtimalli son 16 resmi maçımız kaldı.

Gelecek sezon bıraktığımız yerden devam ederiz bu sezondan güçlü dersler alarak daha iyiye gideceğiz şüphem yok ama başarı için hiçbir eksiğinizin olmaması gerekiyor hatalar yapıldığı için başarı gelmedi şimdi tek konsantrasyonumuz 24. şampiyonluğumuz olmalı Antalya maçında takıma desteğimizi arttırarak devam etmeliyiz tribünde

aayyy amaaan boşverin spartayı falan. pazartesi antalyaspor'u parça parça edip "burdayız be burdayız" diyoruz.

Gelecek sezon bıraktığımız yerden devam ederiz bu sezondan güçlü dersler alarak daha iyiye gideceğiz şüphem yok ama başarı için hiçbir eksiğinizin olmaması gerekiyor hatalar yapıldığı için başarı gelmedi şimdi tek konsantrasyonumuz 24. şampiyonluğumuz olmalı Antalya maçında takıma desteğimizi arttırarak devam etmeliyiz tribünde
Başarı herzaman doğru transferden geçiyor. isabetli transfer yapma ve zamanında eksik mevkilere takviye yapma işini öğrenemezsek avrupada başarı hayal. 2 sezondur 1 tane düzgün 8 numara alamayan bir takımız malesef. Daha akıllı ve radikal davranmamız lazım

Başarı herzaman doğru transferden geçiyor. isabetli transfer yapma ve zamanında eksik mevkilere takviye yapma işini öğrenemezsek avrupada başarı hayal. 2 sezondur 1 tane düzgün 8 numara alamayan bir takımız malesef. Daha akıllı ve radikal davranmamız lazım
1708696612258.webp

Sene başı bunları alsak başarılı olur muyduk?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt