GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim esas anlamakta zorlandığım kısım bu 3 temmuz dönemindeki kirli işlerden sonra dinleme olayları şike olayları vs den sonra hala daha şaibeli şeyleri nasıl göze alabiliyor hakeminden başkanına yöneticisine

Benim esas anlamakta zorlandığım kısım bu 3 temmuz dönemindeki kirli işlerden sonra dinleme olayları şike olayları vs den sonra hala daha şaibeli şeyleri nasıl göze alabiliyor hakeminden başkanına yöneticisine
Bunlari yapanlar bir şekilde aklandigi için tam tersi çok rahat yapılıyor..

Şike dönemi hapis yatan aziz yıldırım hapisten çıkıp başkanlık yaptı..

Hapis yatan sivas başkanı şu an hala sivas başkanı,hapis yatan sivas antrenörü şu an sivas in antrenörü.

Hapis yatan ümit karan hala yorumculuk yapıyor..

O dönem şike sürecinde 2.baskani hapis yatan bjk nin başkanı apar topar federasyon başkanı oldu..

Hapis yatan kaleci serdar kulbilge etik kurulundan sadece 3 maç ceza aldı.

O dönem bizim başkanımız olan Ünal Aysal futbol dünyasından silindi.. O dönem şike sürecinde bizim yanımızda duran trabzon,orduspor gibi kulüplerin O günkü yöneticileri de resmen piyasadan silindi..

Yani yapanlar aynen devam ediyor görevlerine daha güçlü şekilde.

tivitır çıktıktan sonra muhabirlerin alayı rüzgarcı oldu.

Basit yapanlar ceza almadı hatta kendi camialarında yüceltildi.

geçen çocuklarının sahaya çıkmasından işkillenmiştim
gidior herold

Ekli dosyalar

• images (38).webp
    images (38).webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 13
  • images (38).webp
    images (38).webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt