GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nandonun eşi ve çocukları 1 senedir zaten uruguaydalar diye biliyorum çocukların okul mevzusundan ara ara geliyorlarmis yaz döneminde soylenmisti zaten bu haber

Nando ile muhtemelen veda sezonumuz. Umarım 1 yıl daha anlaşılabilir...

Futboldan anlıyor

Benim esas anlamakta zorlandığım kısım bu 3 temmuz dönemindeki kirli işlerden sonra dinleme olayları şike olayları vs den sonra hala daha şaibeli şeyleri nasıl göze alabiliyor hakeminden başkanına yöneticisine
E herifler ceza almadi herkes bize karsi kumpas mumpas dediler siyirdilar

1 daha olsa yine aynisini soylerler

Bu sartlarda şike yapmamak saçmalık onlar adına

Doğudan çıkan bir sistem takımı. Kuzey takımları gibi oynuyorlar. Büyük takdir edilesi.
Keske bizde böyle oynasak biraz izledim. Saçma bi pres yapıp orta sahayı boşaltıyoruz. Hayatımda gördüğüm en saçma seydi Prag maclarindaki oyun

Dubois Başak'ta iyi performans veriyor 1 gol bu gün ki asisti ile de 6 asisti var ligde. Bu performans ile taliplisi olur herhalde kendisinin de umarım onu da 3-4 milyon euro civarı iyi paraya satabiliriz sezon sonunda.

GHGwGzwXQAAeIem

Dubois Başak'ta iyi performans veriyor 1 gol bu gün ki asisti ile de 6 asisti var ligde. Bu performans ile taliplisi olur herhalde kendisinin de umarım onu da 3-4 milyon euro civarı iyi paraya satabiliriz sezon sonunda.
Biz elimizden daha kötüsünü nasıl alabiliyoruz komik bir durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt