GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazın Tete’yi pazarlarken biz
84FD2E83-B448-43FA-A35B-F3D8725DC57C.webp

Hem Cicaldau hem Morutan'ın gönderilme süreçleri acemiliğe geldi biraz. Her transfer tutacak diye bir şey yok ama iyi kötü milli takıma giren adamlardı bunlar. Serie B'ye falan göndersek en azından zararı minimuma indirirdik. Gerekirse menajerlerine komisyon verirdik. Cicaldau mesela sezon sonu dönecek ve 2026'ya kadar kontratı var. Gittiği son 2 takıma bakan 1 kuruş vermez.

Şu an Morutan, Zaniolo, Yunus, Midtçö olsaydı elimizde Tete, Ziyech, Zaha, Ndombele yerine buralar bizimdi. Acı ama gerçek.
Yaz transfer dönemi çok kötüydük. Zaha Tete, ziyech, Ndombele gibi isim transferleri yerinr Avrupadan Köhne gibi gelecek vadeden 2-3 oyuncu alabilirdik. Ne diyelim Erden bey için kötü bir tecrübe olmuş olsun bir daha sırf ismi var diye transfer yapılmaz heralde.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaz transfer dönemi çok kötüydük. Zaha Tete, ziyech, Ndombele gibi isim transferleri yerinr Avrupadan Köhne gibi gelecek vadeden 2-3 oyuncu alabilirdik. Ne diyelim Erden bey için kötü bir tecrübe olmuş olsun bir daha sırf ismi var diye transfer yapılmaz heralde.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Net görüyorlardır zaten. İsim transferler taraftar olarak mutlu ettiyse de bizi o zaman, acısı hâlâ çıkmaya devam ediyor. Hem taraftar hem yönetim, teknik heyet, zannetmiyorum aynı hatalara düşülsün bir daha.

Oliveira ile beraber Ziyech ve Ndombele'de bırakın gayet güzel olmuş oynamayacaklarsa yer kaplamasınlar.

Yabancilardan Muslera, Nelsson, Sanchez, Torreira, Kohn ve Icardi haric kimse kalsin istemem. Mertens kendi birakiyor zaten.

Önümüzdeki sezon kanatsaray

Gunay

Barış Alper Zaha. Tete. Cicaldau

Kerem A. -Yunus

Zaniolo. Yusuf Demir. Morutan

Gökdeniz Gürpüz

Muslera
Günay

Aurier - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Kaan - Sanchez - Yeşilyurt - Berkan

Torreira - Demirbay
Berkan - Eyüp

Barış - Mertens - Kerem
Tete - Gökdeniz - Zaha

Icardi
Viniscius​

Sosyal medyada ilk defa herkesi bu kadar karamsar goruyorum. Takim Sparta Prag maclarina kadar gayet hirsli oynuyordu guzel oynuyorduk. Bu kadar dusmeyi anlamadim hem oyuncu hem taraftar olarak. 26 puan fark attigimiz adamlari yenecek inanc yoksa bastan bitmis demektir akil tutulmasi resmen

Sosyal medyada ilk defa herkesi bu kadar karamsar goruyorum. Takim Sparta Prag maclarina kadar gayet hirsli oynuyordu guzel oynuyorduk. Bu kadar dusmeyi anlamadim hem oyuncu hem taraftar olarak. 26 puan fark attigimiz adamlari yenecek inanc yoksa bastan bitmis demektir akil tutulmasi resmen
antalya ve gümrük maclarinda top oynasaydik iyiydi

zaniolo zaha ziyech tete ndombele
+
oliveira

büyük sıkıntı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt