Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Transferde ağır saçmaladığımızı kabul edelim. Yazın kamp alay gibi olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete’den para kazanacağız inşallah
Aynen öyle, kıyas yapmak bile ayıp performansları üzerinden.Onlar bile çok yeterli demezdik bunları görünce hepsi iyi geliyor gozumuze
Yaz transfer dönemi çok kötüydük. Zaha Tete, ziyech, Ndombele gibi isim transferleri yerinr Avrupadan Köhne gibi gelecek vadeden 2-3 oyuncu alabilirdik. Ne diyelim Erden bey için kötü bir tecrübe olmuş olsun bir daha sırf ismi var diye transfer yapılmaz heralde.Şu an Morutan, Zaniolo, Yunus, Midtçö olsaydı elimizde Tete, Ziyech, Zaha, Ndombele yerine buralar bizimdi. Acı ama gerçek.
Net görüyorlardır zaten. İsim transferler taraftar olarak mutlu ettiyse de bizi o zaman, acısı hâlâ çıkmaya devam ediyor. Hem taraftar hem yönetim, teknik heyet, zannetmiyorum aynı hatalara düşülsün bir daha.Yaz transfer dönemi çok kötüydük. Zaha Tete, ziyech, Ndombele gibi isim transferleri yerinr Avrupadan Köhne gibi gelecek vadeden 2-3 oyuncu alabilirdik. Ne diyelim Erden bey için kötü bir tecrübe olmuş olsun bir daha sırf ismi var diye transfer yapılmaz heralde.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
antalya ve gümrük maclarinda top oynasaydik iyiydiSosyal medyada ilk defa herkesi bu kadar karamsar goruyorum. Takim Sparta Prag maclarina kadar gayet hirsli oynuyordu guzel oynuyorduk. Bu kadar dusmeyi anlamadim hem oyuncu hem taraftar olarak. 26 puan fark attigimiz adamlari yenecek inanc yoksa bastan bitmis demektir akil tutulmasi resmen