GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teoride müthiş bir fikstür avantajımız var, doğru. fb daha sıkışık bir fikstürde, daha zorlu maçlar oynayacak, bu da doğru.

ancak, biz iyi oynarsak bu fikstür avantajını pratiğe dökebiliriz.

son maçlarda (prag maçları, karagümrük kupa maçı, galip gelmemize rağmen antalya ve bjk maçları) takımın oyunu ve özellikle hücum oyuncuların bireysel performansları bana hiç de iyi ışık vermedi.

ayrıca zaha ve oliviera gibi iki oyuncumuzun disiplin problemleri de çok can sıktı.

ben içerideki rize maçından da, deplasmdaki kasımpaşa maçından da oldukça çekiniyorum açıkçası.

bence şampiyonluğun kilit maçları bu iki maç. 2/2 yaparsak milli araya iyice farkla önde gireriz ve takımın hem fiziksel hem de mental olarak toparlanma şansı olur. zira bazı oyunculara aşırı yük bindi. biraz dinlenmeleri iyi olacak.

Yüklemeden bahsetmiyoruz ama oyun temposu sıkıntılı 15-16 günlük bir aradan sonra. Bana riskli geliyor bu kadar uzun bir ara.
yok hocam bu yoğunluktan düştü zaten tempo şuan daha iyi hale geliriz. geçtiğimiz haftalarda 5 günlük dinlenme süreci vardı bir lig maçında takımın o maçta bile farketti saha içi halleri.

Takım çok yorgun. Hatta bazen sahada dökülür gibi oluyoruz. Bu kadar pas hatasının bir sebebi de o yorgunluk ama bu daha çok fiziksel mi mental mi ondan emin olamıyorum. Fizikselse eğer artık bahanemiz kalmadı, haftada 1 maç yenip geçeceğiz. Mentalse eğer onu da Okan Hoca halleder diye düşünüyorum.

Burada ben de kendime pay biçeyim biraz, her dönem yaş konusuna çok takılınmasın, iyi oyuncu bulursak alalım diyorum ama yoğun maç temposunda nasıl patladığımız ortada. Ben de kısmen patladım yani. Mertens gibi İcardi gibi adamlar bulursak, maliyetleri de zorlamıyorsa yine alalım ama bizi asıl kurtaracak olan Köhn, Boey, Nelsson, Barış, Kerem gibi gençler oluyor ve olacak her zaman. Bu sene hayırlısıyla bir şampiyon olalım da Yaz'ın çok dikkat etmemiz lazım. Orada bir katakulli çevirip yabancı sınırını artırıp sayısını düşürdüler, artık karavana atma imkanımız da pek kalmadı.

Baskasinin seyiylw gerdege girmenun anlami yok. Elimizde bir lig bir de super kupa kaldi. Kazan ve bitir.

teoride müthiş bir fikstür avantajımız var, doğru. fb daha sıkışık bir fikstürde, daha zorlu maçlar oynayacak, bu da doğru.

ancak, biz iyi oynarsak bu fikstür avantajını pratiğe dökebiliriz.

son maçlarda (prag maçları, karagümrük kupa maçı, galip gelmemize rağmen antalya ve bjk maçları) takımın oyunu ve özellikle hücum oyuncuların bireysel performansları bana hiç de iyi ışık vermedi.

ayrıca zaha ve oliviera gibi iki oyuncumuzun disiplin problemleri de çok can sıktı.

ben içerideki rize maçından da, deplasmdaki kasımpaşa maçından da oldukça çekiniyorum açıkçası.

bence şampiyonluğun kilit maçları bu iki maç. 2/2 yaparsak milli araya iyice farkla önde gireriz ve takımın hem fiziksel hem de mental olarak toparlanma şansı olur. zira bazı oyunculara aşırı yük bindi. biraz dinlenmeleri iyi olacak.

Rakipler bize karşı niye iyi
çünki tüm hafta bizim maça konsantre olup ona göre çalışıyorlar

Şimdi ise biz tüm hafta rakiplere full konsantre odaklanacağız :)

bence baya baya korkmalılar :)

Evet bunlara karsi tolerans yok, saplaaa adminnnn

Sonunda be. Lan takip etmiyorum kim tam olarak ne yaptı ama şu Adnan Aybaba kadar hayatımda iğrenç bir herif daha görmedim. Anasından provokatör olarak fırlamış gibi bu kadar namussuzunu görmedim. Neredeyse kimse için de söylemem bunları ama başına bir şeyler geldiği zaman (bu kadar yalanın, iftiranın ve vebalin üzerine gelmezse şaşarım) hiç üzülmeyeceğim.

Sonunda be. Lan takip etmiyorum kim tam olarak ne yaptı ama şu Adnan Aybaba kadar hayatımda iğrenç bir herif daha görmedim. Anasından provokatör olarak fırlamış gibi bu kadar namussuzunu görmedim. Neredeyse kimse için de söylemem bunları ama başına bir şeyler geldiği zaman (bu kadar yalanın, iftiranın ve vebalin üzerine gelmezse şaşarım) hiç üzülmeyeceğim.
Son videosunu yeni gördüm herif neler söylemiş lan... Yemin ederim 1 sayfa küfretsen yetmez ben hayatımda böyle bir şey görmedim.

Dava açtığınla kalıyorsun muhtemelen. Bir sürü isim hakkında bu tip twitler atıldı hiç bir şey olmadı. İsimlerinin reklamı yapılarak daha çok onlara yarıyordur bu tip işler.

IMG_2049.webp

5-6+1-2 gerçekleşecek bonus+ 2-3 imkansız bonus tarzı bir anlaşma ile gider. Zaha'yı elden çıkarmakta zorlanmayız imza parasını da alırız. Tete'de Brezilya'da kulüp her türlü bulur. Sergio, Cicaldau bu isimleri elden çıkarmakta zorlanırız gibi. Morutan'da Avrupa şampiyonasında gösterdiği performansa göre ya karla en kötü minimal bir zararla alıcı bulur. Zaniolo'nun geri döneceğini düşünmüyorum ama olurda dönerse o da her türlü alıcısı çıkacak oyunculardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt