GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayağı proje gibi oturup bizi çalışmış herif. Tabii transferlerden bahsederken Fred'den Syzmanski'den falan bahsetme ihtimali yok.

İşin komik tarafı kendi kulübüyle bu kadar ilgilense herhalde 6 yılda 1 tane doğru iş yapardı. Ne zavallılık be...

herifin her kelimesi belaltı,bizim takım ve oyuncular acaba etkileniyormu bu tarz açıklamalardan

adamın holdingi, bjk ana sponsoru, stadyum sponsoru.

ancak gs ile eyüp ve pendik arasında yakın ilişki varmış :dddd

Şirazesi hepten kaymış artık, bir hapishane paklar kendisini bence.

Ümit Karan'ın açıklamalarını koymuşlar bel altına oynuyorlar.

Bizde bel altına oynayalım artık yeter geçmiş şike olaylarına daha sağlam girelim yargı belgeler izinsiz toplanmış diyebilir fakat gerçek oldukları gerçeği değişimiyor.

Bizde mahkeme kurup yargılayalım tek tek yaptıklarını gösterelim.

Bunları tek tek ispat etmenin yolu çıkıp ağızlarının paylarını vermek yoksa akılanmayacaklar.
adam ,erden haric bizim yönetimi birşekilde ele geçirdi bunu bizim taraftar anlayamadı hala ,ki erdenide birşekilde susturdu
bu konusmaların amacı son kale okan hocayı yıkmak cünkü hacı ismaile güvemedigi icin okanı yıkmak istiyor
şu an canlı yayında bizim başkana ana avrat sövse bizimki yanıt veremez okadar eminim

Bunları tek tek ispat etmenin yolu çıkıp ağızlarının paylarını vermek yoksa akılanmayacaklar.
katılmıyorum.

bunların amaçları zaten konsantrasyonu bozup, gs'ı saha dışına çekmek.

sabaha kadar basın toplantısı yapsın. bir kişi sürekli "güneş batıdan doğar" diyor diye, güneş batıdan doğmaz.

muhattap bile olmamak lazım.

sadece hukuk sınırları aşılırsa, avukatlar vasıtası ile hukuki yoldan muhattap olunur o kadar.

Adana Demirspor maçında Belhanda'nın 3'lü çektirmesini koyuyor yine algılara devam.

0001841397001-1.webp

bu böyle ağlıyorsa şampiyon olamayacağını anlamış demektir,müsterih olun

ama buna da bi haddini bildirmek gerekiyor

katılmıyorum.

bunların amaçları zaten konsantrasyonu bozup, gs'ı saha dışına çekmek.

sabaha kadar basın toplantısı yapsın. bir kişi sürekli "güneş batıdan doğar" diyor diye, güneş batıdan doğmaz.

muhattap bile olmamak lazım.

sadece hukuk sınırları aşılırsa, avukatlar vasıtası ile hukuki yoldan muhattap olunur o kadar.
nasıl yani ? şu yaptıklarında hukuk sınırları aşılmıyormu
sahada hakemler aracılıgıyla yaptıklarıyla hukuk sınırları aşılmıyormu
yalan yanlıs söyledigi şeyler için neden susalım bende bu mantıgı anlamıyorum

yalanciyi s... nasilsa

belhanda gecen sene mac öncesi 3 lü cektirdi diyor

2021 de ki macta cektirdi 3 lüyü o mactaydim

iste bu seref yoksularina agzinin payini vermezsen ,meydani bos birakirsan yalan dolan hile ile milleti böyle böyle keklerler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt