GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi sosyal medyada millet birbirine bir sürü sövecek. camialara sövülecek. bir sürü dava bir sürü para.

kendinize hakim olun. küfür, hakaret yazmayın.

katılmıyorum.

bunların amaçları zaten konsantrasyonu bozup, gs'ı saha dışına çekmek.

sabaha kadar basın toplantısı yapsın. bir kişi sürekli "güneş batıdan doğar" diyor diye, güneş batıdan doğmaz.

muhattap bile olmamak lazım.

sadece hukuk sınırları aşılırsa, avukatlar vasıtası ile hukuki yoldan muhattap olunur o kadar.
Saha içinde kalacak bir durum kaldı mı ki pazar günü çıkıp Kasımpaşa maçında 1 kırmızı kart + 1 penaltı verilirse ve o maç puan kaybedersek ondan konuşmanın ne anlamı kalacak.

Adam öyle bir ortam yaratıyor ki tek kale maça döndürüyor hakem hatalarını hasır altına itip yeni konular ortaya çıkarıyor medyayı oyalayıp kendi pisliklerini unutturmaya çalışıyor.

Ortamı bunlara boş bırakırsak şampiyon yapmazlar "emeklilik ikramiyesi" adı altında gitmeden son kıyağını çekerler öyle sahada kalayım deseydik geçen senede şampiyon olamazdık.

2 kez açıklama yaptık 1'ncisi Alanyaspor maçından sonra 2'ncisi Adana Demirspor maçından sonra bu açıklamalara kadar neler yaşandığı ortada sustukça daha kötü olacak.

Bende tam tersi elimizde ne varsa en sağlam şekilde karşılık verilmeli.

ziyech, ndombele, tete ve zaha da gidebilirler iyi 1 bonservis getirip

oliveira ve mertens de gidici gibi

yerlerine 2 nokta atis lazim

O kadar laf etti ananas konusuna hala girmedi

Türkiye‘nin en zengin ailelerinden birinin üyesisin, ugrastigin seye bak saka gibi..
Adam kendi yaptiklarini resmen biz yapmisiz gibi anlatiyor :crushed:
Benim anlamadigim neden simdi konusuyor anlami ne?
Allah sizi bildigi gibi yapsin…

Beinsport görüntüleriyle bizim maçtaki hakem hatalarını gösteriyor. Antalyaspor maçında Kerem'in sarı kart yememesi, Viniscius'un küfürü canlı yayında gösteriyor.

Ya işte böyle hakem algısı yapılır 2 satır metinle olmaz bizim yapamadığımızı adamlar yapıyor yayıncı kuruluşa bu görüntüler için para ödemişler.

Aynısını bizim yapıp penaltılar, kırmızı kartlar içinde yapmamız gerekirken adam her tuşa basıyor.

Ben Türkiye Cumhuriyeti'nde Ali Koç'tan daha kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum

Ali Koç: "İngilizce bilmeyen bir futbolcumuz aptalca bir karar dediği için kırmızı gördü."

video sunum işini defalarca söyledik burda... adam sarı kart verilmedi diye sunum yapmış kafayı yersin. vinicius pozisyonunu koymuş sarı yok diye, faul olduğu bile şüpheli. zıvanadan çıkmış bu buna ayar vermeden olmaz

valla eleştiriyoruz ama adam tamda bizim yapmamız gereken herşeyi kalem kalem yapıyor kulubunun haklarını savunuyor

yayıncı kuruluş goruntulerını göstermeyi birkere bile yapmadık biz

Ali Koç: "Torreira bakın nasılda rakibe basıyor bakın hakem ne kadar yakın bu adam derbide olmamalıydı."

Doktora gitse doktor buna paranoyak sizofren teshisi koyar.

Ali Koç: "Zaha rakibin 2 bacağına birden basıyor kart yok kart !."

Ordakiler de korkak ulan bir tane delikanlı yok mu ulan ne anlatiyon sen diye hıyar Trio programına çevirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt