GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anlamayan polyanna olan taraftarımıza;
bizim oyuncuların bundan sonraki maclarda atılması ceza alması icin algı yapıyor

ulan sizin pozisyonları çıkarsan böyle sunuma 3 saat sürer iki yıldır verilmeyen kartlar penaltılar vs derken hahashdhasd

3c74oa1.jpg

burda bazı arkadaslar yayıncı kuruluş goruntulerı kullanılamaz filan diyorlardı demekki palavraymıs

Adamda hiç utanmada yok kendi yaptıklarını aklamaya çalışıyorlar.

Ali Koç: "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır."

nasıl yani ? şu yaptıklarında hukuk sınırları aşılmıyormu
sahada hakemler aracılıgıyla yaptıklarıyla hukuk sınırları aşılmıyormu
yalan yanlıs söyledigi şeyler için neden susalım bende bu mantıgı anlamıyorum
aşılıyorsa, hukuk nezdinde cevap verelim diyorum abi ben de. sürekli sürekli cevap yazmaya gerek yok. karşı tarafın argumanlarının kalitesi belli zaten. neyi kime ispat edeceğiz?

işi iyice tosun paşa'daki hamam sahnesine çevirmeye çalışıyorlar.

Eğer Kasımpaşa maçında en ufak hakem hata olursa yönetim acil olarak istifa etmelidir.

Öyle sessiz kalayım hata olursa maçtan sonra konuşayım diyorsanızda hiç gerek yok kaybedilen puan üzerine tek bir açıklama dahi kabul etmiyorum.

Ya çıkın yarın konuşun ya da sonsuza kadar sessiz kalın.

Tadic ve cengize kirmizi kart cikmadi. Samet volleybol oynar penalti yok. Wellington bedavadan kirmizi yer. Serefsizin biri hakemi tehdit eder. Olmayan penalti dan gol atarlar. Yonetim sende cik goster. Icardi ye verilmeyen penaltilar. Dzeko serefsizi kendini birakip penalti almalar. Yarin de yonetim boyle goruntulu aciklama yapsin. Yoksa bu salaklar anlamaz.

Muslera'nın Antalyaspor maçındaki alkışlama görüntüsünüde almışlar yayıncı kuruluştan tonla görüntü almışlar.

aşılıyorsa, hukuk nezdinde cevap verelim diyorum abi ben de. sürekli sürekli cevap yazmaya gerek yok. karşı tarafın argumanlarının kalitesi belli zaten. neyi kime ispat edeceğiz?

işi iyice tosun paşa'daki hamam sahnesine çevirmeye çalışıyorlar.
hukuki olarak birşey yapmıyor bizimkiler ,yazıyla cevap olmaz zaten lise bilgi yarışmasında degiliz gecen gun yazılan metin dogru kesınlıkle ama yazıyla yazınca kimse kaale almaz 2 saat sonra unutuluyor
amacları bundan sonraki maclarda hakemlerin bizi dograması

adam basit faulleri falan koymuş ya

insan kendi lehine yapılanları hiç mi görmez inanılmaz bir olay :asd:

Hafta hafta görüntü koymuşlar. Bizim rakibin penaltı + kırmızıları için yapmamız gerekeni adamlar saçma sapan hiçbir şey olmayan pozisyonlarla bize karşı algı yapıyorlar.
bjiondo.jpg

Bir kulüp başkanı çıkıp basın toplantısında hakem gibi pozisyonları tartışıyor inanılmaz bir iş lan :asd:

Anasinin kaçtığı lavuk toreira'ya benziyor herhalde ne içerlenmis la bu kafayı taktı toreira'ya 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt