GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç: "Antalyaspor maçından sonra Abdülkadir Bitigen haftalık seminer mi basın toplantısı mı dersiniz orada yanlış karar verdiğini tüm hakemler önünde itiraf ediyor."

ABV UEFA.

Yine bilet alamayacağız bu gidişle.

Ekli dosyayı görüntüle 237554
1.5 Saat sonra girebildim bilet satın alma yerine.

Karşıma çıkan fiyatlara bak. Ha bir de bunlar doğru değil, mesela İspanya- İtalya maçında 160 yazıyor bari o maça alayım dedim, tıklayınca 400€ çıkıyor ona da tıklayınca o biletler de tükenmiş oluyor.

Screenshot_2024-03-13-13-10-55-414_com.android.chrome.webp

Tedbirsiz sevk yüzünden adamın cezası çok önemli bir lig maçından birkaç saat önce belli oldu ve tüm maç planları alt üst oldu, taktik antrenmanlar boşa gitti.
Üstüne üstlük taraftarın birinin cep telefonu ile çektiği ne idüğü belirsiz bir videodan ceza verildi.

Biz Kasımpaşa'yı yenelim, haftaya 1 tane daha yapsın basın toplantısı.

Hakem hatalarında kantarın topuzu kendi lehlerine öyle bir kaçtı ki gündemi farklı manipülasyonlarla doldurma zamanı gelmişti. Algıyı dengeliyor işte. Tipik bir diktatör.
çok net ya.
şunu anlatamıyoruz.

şimdi bizimkiler de çıksın 100 tane fb lehine yapılan pozisyonları anlatsın. iyice ekmeğine yağ sürsün.

sanki futbol kamuoyu, maç yöneten hakemler, yorumcular, bu hataları bilmiyor mu?

bizimkiler çıkıp video görüntülü basın toplantısı yapınca "eyvah yakalandık" diyip bir daha yapmayacaklar mı?

ya da "ulan evet amma da hak yemişiz" diye aydınlanp bir daha gs'ı doğramayacaklar mı?

şu adamın şu toplantısını ciddiye alıp cevap vermek, gs'ı küçültür ve saha odağını bozar. başka bir şey değil.

Bu ne anlatıyor la hala. Rezil herif şunu çıkıp dursun yapsa ve hakemler benim takımımın götünü korusa an itibariyle istifasını isterdim.

Geçen sene sadece saha içinde değil dışında da güçlüydük keşke hiç açıklama yapmasaydık dahada bizim hakkımızı yeselerdi.

Bu maçlardan önce yaşanan süreçlere ve sonrasında yaşananlara süreçlere bakın hakemlerin yönetim şeklinin nasıl düzeldiğine bakın öyle susarsan üstüne daha çok basarlar.

Yahu adamın hangi hazırlığı var Belhanda diyor geçen sene diyor yalan çıkıyor. Pendik- Eyüp diyor. Al Buyur

Geçen yapılan açıklamada pozisyon pozisyon verildi. İsim isim açıklandı ona da laf ettin. Yönetime sallamak için Al Koç bile savunacaksın artık yapma ya.

aynı düşüncelere farklı pencereden bakıyoruz ,ama gerçek şu ki şampiyonluk yolunda en avantajlı takım bizken içimizde acaba hissini bunların yaptıkları uyandırıyor
kendi maclarında yapılanlar yada bizim maclarda yapılacak olanlar
tepkisiz kalmaya tepkim ondan özellikle erdenın pasifize edildigi günden itibaren aslında daha cok tepki koyuyorum neyse hep dedigim gibi umarım yanılan ben olurum

Bunların otobüsünü kurşunlayan magandaların da abv. 10 yıldır otobüsümüz kurşunlandı diye kafa ütülüyorlar.

İşler gerçeklere göre ilerlemiyor bu ülkede, maniplasyon ve algıyla yürüyor gemiler. İşler gerçeklerle yürüseydi şikeden küme düşerlerdi. İşler geçeklerle yürüseydi bu kadar bariz hata yapan aynı var hakemleri sürekli bariz hataları bunların lehine yapmaya devam edemezdi.

Biz doğruyuz dik duralım vs vs.. Konuşmazsan algıyı çevirir adam bir bakmışsın Ts maçında dk 89 bir penaltı maç gitmiş.

Bize bunların yaptığını yapmak yakışmaz evet, ama şu da var, yanlış ortamda doğru olmak kimseye birşey kazandırmıyor. Rakibin bu, ülke bu, medya bu. Güvercin ile santraç oynayamazsın. Sıçar tahtaya uçar gider. İte it gibi muamele göstereceksin.

Algı oluyor mu oluyor etkili oluyor mu oluyor adam hem kendi lehine olan hataları unutturuyor hem de ts maçının yatırımını yapıyor işi biliyor yani biz hâlâ susalım yok sahada kalalım yok cevap vermeyelim falan aynı şekilde en kısa sürede cevap verilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt