GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cimer'e yazdım Ali feto propaganda'sı yapıyor diye 😂 Aziz Yıldırım'ın söylediği gibi bu herif feto projesi herhalde fetoyu hiç ağzından düşürmüyor.

Tetenin ayağının altına vurulan pozisyon değil mi? Var verdi o penaltıyı abdülkadir bitirgen değil ki :d Ve pozisyon %100 penaltı
VAR'a gidip izleyip verdiği için pişmanmış. Kesinlikle penaltı hatta fenerin penaltılara göre %1000000 penaltı ama işte algı yapıyorlar.

işin trajik tarafı herif 1 saat toplantı yapıyor kendileriyle ilgili tek kelime etmedi,yani özeleştiri 0

Sosyal medyadaki feno fbli köpeklerin sezon boyunca algı yaptığı görüntüleri toplamış leş gibi toplantı yapıyor gülerek izliyom, toplantıda leş gibi bir havada vurgular tonlamalar o kadar kötüki yeminle bu toplantıda yaptığı algıyla sağdaki taşı sola koyamaz.

o yüzden ciddiye alınacak, sinirlenecek çok ta bir olay yok yıllardır aynı yalan açıklama ve iftiralar, şimdi 3 temmuza girdi gene boş.

aynı düşüncelere farklı pencereden bakıyoruz ,ama gerçek şu ki şampiyonluk yolunda en avantajlı takım bizken içimizde acaba hissini bunların yaptıkları uyandırıyor
kendi maclarında yapılanlar yada bizim maclarda yapılacak olanlar
tepkisiz kalmaya tepkim ondan özellikle erdenın pasifize edildigi günden itibaren aslında daha cok tepki koyuyorum neyse hep dedigim gibi umarım yanılan ben olurum
Ali Koç gibi açıklama yapılacaksa hiç yapılmasın tepkisizlik bile daha iyi. Böyle saçma bir toplantı yapılsaydı ben yöneyimin istifasını isterdim. Orada bir tane gerçek anlamda gazeteci olsa paralı köpek olmak yerine tek soru sorardı "Tff'den bu kadar şikayet ediyorken neden hala resmi olarak Tff'yi istifaya davet etmediniz?" tek bir soru bunu sorardı. Zaten gazeteci olsaydı orada soru soracak Pendik- Eyüp dediğinde Umut Nayır transferini sorardı, Koç holdingin diğer kulüplere reklam panolarına sponsorluğu sorardı, Muriqi transferinde sponsorluğu sorardı yani kısaca sorardı da sorardı. Tüm medya adamların elinde bunu elinden alacak bir ekonomik durum var mı? Yok olmayınca bu algılarla nasıl mücadele edeceksen öyle ediyoruz işte. Keşke yönetimde tüm medyayı alabilecek birisi olsaydı da tüm gerçekleri yüzlerine çarpsaydı.

fb'in hiçbir manüpilasyonu (hakem, teknik direktör, futbolcu, yönetici) trabzon'da geçmez.

haa tabiki de maç bu sonuçta illa ki fb de yenebilir fakat, bu yüzden bayağı panik olmuşlar.

Son düzenleme:
Sokacam şimdi bu dua himmet muhabbetine boku çıktı artik. Feto denen oc dualari eksik mi etti de şampiyonlar ligi yerine uefa'yı aldık. Ulan dua ile mi oluyor bu işler

Ali ağla ağla abin gitmiş adamın yanına götünü yalamış dua himmet diyor.

Kulüp direkt bunun abisinin röportajını paylaşıp geçecek daha çok ağlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt