GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Koç gibi açıklama yapılacaksa hiç yapılmasın tepkisizlik bile daha iyi. Böyle saçma bir toplantı yapılsaydı ben yöneyimin istifasını isterdim. Orada bir tane gerçek anlamda gazeteci olsa paralı köpek olmak yerine tek soru sorardı "Tff'den bu kadar şikayet ediyorken neden hala resmi olarak Tff'yi istifaya davet etmediniz?" tek bir soru bunu sorardı. Zaten gazeteci olsaydı orada soru soracak Pendik- Eyüp dediğinde Umut Nayır transferini sorardı, Koç holdingin diğer kulüplere reklam panolarına sponsorluğu sorardı, Muriqi transferinde sponsorluğu sorardı yani kısaca sorardı da sorardı. Tüm medya adamların elinde bunu elinden alacak bir ekonomik durum var mı? Yok olmayınca bu algılarla nasıl mücadele edeceksen öyle ediyoruz işte. Keşke yönetimde tüm medyayı alabilecek birisi olsaydı da tüm gerçekleri yüzlerine çarpsaydı.
Hasan ordakilerin hepsi fenerli gazeteciler zaten bizim toplantilarada nasıl sadece gs li gazeteciler geliyorsa, toplantı bu şekilde olmamali tabiki dediğim gibi kanıtlı gerçekçi şeyler üzerinden olmalı ama lise bilgi yarışmasına katılan öğrenci gibi yazılı metin ile değil.canli yayında olmalı, adamın yalan yanlış dahi olsa bunları yapmasının tek 1 amacı var kalan maçlarda bizi sahada dogratmak başkada bir amacı var bunu aylardır söylüyorum ki basariyorda puan farkı açılamıyor
Bu ülkeden konuşmayıp sustukça dahada çok eziyorlar maalesef kabul edilmesede gerçek bu

Puhah lan git kendi kafasından yarattığı hikayeyi anlatıyor

Ya arkadaş bizim yönetim çıkıp desin, tüm Galatasaray taraftarları örgütlü bir biçimde Koç Holdinge bağlı ürünlerden satın almayın diye, en büyük tokat bu olur ona. Adam bu sene de başarısız olacağını anladı tamamen algı üzerine oynuyor.

şu zatın türk futbolundan defolup gittiği gün haberlerde bir sürü insanın lokma dağıtıp kurban kestiğini göreceğiz.

ayrıca kalıbımı basarım bu mal fbli olduğundan daha çok gs düşmanı. o hayatı boyunca kırılmayan, pohpohlanan egosunu o kadar zedeledik ki tek gayesi bizim başarısız olmamız.

Konuşmanın sadece %1 ilk kısmı doğrudur o da gerginliği keselim kısmıdır

fazla sinirimi bozdugu icin ara ara baktım,bizim yaptıgımız eleştirilerin hiçbirine yanıt verememiş kendi takımıyla ilgilide konusmamıs :)

Aziz Yıldırım'ın seviyesinin altına inilemez diyordum ama böyle bir adam olamaz abi. Herif an itibarıyla futbolu yok etti, bitirdi. Millet birbirine Fetöcü iftirası atsın, hatta iç savaş çıksın diye uğraşıyor. Bunun başka bir manası olamaz.

Tabi tabi kendine olunca ölen abimin üzerinden bla bla.
Abin gitti mi ? Gitti.
Sponsor oldun mu? Oldunuz.
Ölü adamın üzerinen bize saldırıyorlar hühühhü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt