GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FETÖ konusuna bir ekleme daha yapma gereği hissettim.

Genç arkadaşlar, yaşları gereği bilemezler. Cemaatin 60 yıllık geçmişi vardır ama direkt siyasi güç olarak ortaya çıkışları 2010 referandumu ile olmuştur. O zamana kadar seçimlerde filan renklerini belli etmekten kaçınır, sözde siyaset dışı kalmaya özen gösterirlerdi. Sözde diyorum; bazılarının zannettiğinin aksine, Necmettin Erbakan ve Fethullah Gülen birbirlerinden hiç hazzetmezlerdi; hikayesi de var, şimdi uzamasın. Örtülü olarak, ''Ehven-i şer'' diye velinimeti Süleyman Demirel' i işaret ederdi hoca efendi. En çok da yurtdışı öğrenci faaliyetlerini örtülü ödenekten ihya etme fırsatını buldukları Turgut Özal zamanında güçlendiler aslında. Sonraları Bülent Ecevit' i bile kafalamıştı herif...

2010 Referandumunda müthiş bir kampanya ile AKP yi desteklediler ve 'böcek', 'gezi' vs olaylarına kadar olan süreçte hunharca ve benim gibi pek çok kişinin o zamanlar 'kirli' diye nitelediği AKP-FETÖ iş birliği dönemini yaşadık maalesef (Maalmemnuniye de olabilir; aksi halde sinsi FETÖ yapılanması devlet organlarını tümüyle ele geçirecekti belki de)...

Bunları niye anlattım? Malum futbolcularımızın faal olduğu dönemde, Nihat Özdemir gibilerin 2010 larda sahip oldukları gibi bir etkinliği yoktu cemaatin. Hoca efendi dua etmiş de bilmem ne!..

Sapla samanı bilerek karıştırıp üste çıkmaya çalışıyorlar. Sürseler bulaştıramazlar...

aggafsha

Hakanın Galatasaray camiasında kendine yıllardır yer edinememesinin sebebi cemaate yakınlığıdır. Buradan zamanında gönderilme sebebi de cemaat toplantılarına katılmasıydı.

Galatasaray kulübü ağır taştır ali abinin aldığı ananaslara benzemez bir kalemde keser atar ve bir daha ilişki kuramaz. Sen platin sponsoru olduğun konuya ve abinin ananaslarına, rte’nin kodamanlar arasında sizi itin götüne sokmadına önce cevap ver sonra futboldaki kirli ikliminize geliriz

3 tane burak elmas geldi 3 kulubun basına
mal başkan kategorisi

fb 6 senedir tutuyor
bjk yeni seçti o da bi 3 sene kalır minimum
biz 6 ayda postaladık

fark burada aslında

bugun ali koç malı gsye çok büyük bir iyilik yaptı farkında değil :)

3 tane burak elmas geldi 3 kulubun basına
mal başkan kategorisi

fb 6 senedir tutuyor
bjk yeni seçti o da bi 3 sene kalır minimum
biz 6 ayda postaladık

fark burada aslında

bugun ali koç malı gsye çok büyük bir iyilik yaptı farkında değil :)

Terimle calissa elmas hala baskandi. Terim td arda yardimci ant olmustu.

Aynen, 90ların holigan taraftarları olsa böyle bi ortamda sanırım meydan savaşı ilan ederlerdi.
Taraftarliktan seyirciye evrilme var

Terim de memnun degildi bundan hatirliyor musun. Bize seyirci degil taraftar lzm diyordu

Seyirci olsun abi, cins cins beyanlarla gaza gelip birbirine giren holiganlara hic gerek yok

Terimle calissa elmas hala baskandi. Terim td arda yardimci ant olmustu.

olamazdı
taraftar terimi istemiyordu

burak elmasın fişi gedsonu alamadığında çekildi

birbirinden bağımsız

terim anakonu olsa yeni yönetim terimi getirirdi tam tersi taraftar istemedi yeni yönetimden yeni bir kan istendi

Okan hocam da instagramdan post paylasti hedef 24 diye. İyice kenetlendik . Bu mal sikeciler yine ne yapti etti bizi ölümüne odakladi sampiyonluga.

olamazdı
taraftar terimi istemiyordu

burak elmasın fişi gedsonu alamadığında çekildi

birbirinden bağımsız

terim anakonu olsa yeni yönetim terimi getirirdi tam tersi taraftar istemedi yeni yönetimden yeni bir kan istendi

Belmasi gonderen gedson hamlesi dgl tamamen terimin medyasiydi yaw. İyi yaziyon yine dede korkut

Türk futbolu bugüne kadar çok şey gördü bu deli gibisini görmedi. Manyak kendi işlediği tüm suçları bize attı yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt