GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sondan bir hafta once teroristlerle oynayacagimiz macta garantilememis olursak kombine devrinin kesinlikle ama kesinlikle kayitsiz sartsiz yasaklanmasi lazim

Gelemeyen gelmesin stat dolmuyosa dolmasin

fb'in tahmin ettiğimiz oyuncuları ceza alırsa, kalan kadrosuna bak:

kale:
livakovic
eğribayat (muhtemelen ceza alacak)

stoper:
dziku
serdar aziz
çağlar (sakat ) / iyileşebilir

becao (sakat) / zor süre bulur
perez (sakat) / lisansı çıkmadı
bonucci (sakat) / zor süre bulur

sağ bek:
osayi (muhtemelen ceza alacak)
mert müldür

sol bek:
ferdi
oosterwolde (muhtemelen ceza alacak)

orta saha:
ismail
krunic (muhtemelen ceza alacak)
fred
zajc
zymanski
mhy

sol kanat:
tadic
king (sakat) / zor süre bulur
kent (lisansı çıkmadı)

sağ kanat:
cengiz
kahveci

santrafor:
dzeko
batshuayi (muhtemelen ceza alacak)
serdar dursun

Kombine alanların en çok beklediği maç.
O maça gitmeyenler kombine almasın o zaman. Aile yemeğini bahane edenler mesela
Ya herif cikarir onune 500-600 euroyu o an karari degisebilir halkin durumu malum

50 tane provokatoru sahaya soksalar nolacagi belli olmaz

fb'in tahmin ettiğimiz oyuncuları ceza alırsa, kalan kadrosuna bak:

kale:
livakovic
eğribayat (muhtemelen ceza alacak)

stoper:
dziku
serdar aziz
çağlar (sakat ) / iyileşebilir

becao (sakat) / zor süre bulur
perez (sakat) / lisansı çıkmadı
bonucci (sakat) / zor süre bulur

sağ bek:
osayi (muhtemelen ceza alacak)
mert müldür

sol bek:
ferdi
oosterwolde (muhtemelen ceza alacak)

orta saha:
ismail
krunic (muhtemelen ceza alacak)
fred
zajc
zymanski
mhy

sol kanat:
tadic
king (sakat) / zor süre bulur
kent (lisansı çıkmadı)

sağ kanat:
cengiz
kahveci

santrafor:
dzeko
batshuayi (muhtemelen ceza alacak)
serdar dursun
İnş bunların da hepsi sakatlanır

yedek kaleci
yedek sağ bek
yedek sol bek
yedek sol açık

bildiğin yok.

yedek stoper bir tek çağlar.
yedek santrafor serdar dursun.

çok çok saçmalık yaptılar ya trabzon'da. bildiğin liva yarın kırmızı görse yedek kalecisi yok fb'in.

Alanya maci sampiyonluk macidir

Kazan sampiyon ol bu kadar basit

Karagumruk de enteresan bi takimdi ama tolunay aveli gelmis onlari rahat yeneriz
fb'in oyunundaki tüm atletizmi sağlayan oyuncular:

dziku
oosterwolde
osayi
ferdi
ismail yüksek
batshuayi

idi.

bu 6 oyuncunun 3'ü önümüzdeki 3-5 maç olmayacak. kalanlardan sarı kart sınırında olanlar falan var min 1 maç olmayacak onlar da.

35lik tadic ve 37lik dzeko'nun yedeği yok.

fred, cengiz falan sürekli sakatlanmaya müsait oyuncular.

bakalım nisan ayında yapacakları 3.7 günde 1 maçlara nasıl dayanacaklar.

dediğin gibi alanya maçı şampiyonluk maçı. bu iş karagümrük maçına kalmaz bile bence.

Ya herif cikarir onune 500-600 euroyu o an karari degisebilir halkin durumu malum

50 tane provokatoru sahaya soksalar nolacagi belli olmaz
O maçı düşünerek kombine alan insan çok. Yani o maçı satacağını düşünerek demek istiyorum. Böyle tip çok tribünde.

Durum böyleyken devir yasağı zaten gelir ama sistemde bir açık var. Mesela ben Passoligi açıp "maça gir" butonuna tıkladıktan sonra çıkan ekranın, ekran görüntüsünü alıp birisine atınca benim üzerimden adam maça girebiliyor.

Güvenlikler maç kapılarında sıkışma olduğundan dolayı o anda isim isim herkesi kontrol etmesi imkansız. Adam resmen benmişim gibi benim üstümden maça giriyor. Bunu uygulama içinden çok rahat bir şekilde çözebilirler ama yapmıyorlar. "Maça Gir" ekranının asla ekran görüntüsü alınmamasını sağlayacak bir çok teknoloji var. Bankalar kullanıyor mesela. Şu ana kadar yapmadılar.

Bir maç bu sistem çalışıyor mu diye uygulamadan ekran alıp o görsel üzerinden makinaya okuttum. Gayet temiz tek denemede okudu. Zaten benim adıma düzenlenen kombine ama bu ekran görüntüsü olayı ile içeri giren çoktur ve devir olmayan maçları bu şekilde satıyorlar.

Bu konuda bir kaç arkadaşımız burada şikayet edilmeli demişti. Edildiği yönünde haberler de çıkmıştı ama resmi olarak açıklanması daha iyi olur iletişim olarak demiştik o da açıklanmış eğer yalan açıklama değilse.

O maçı düşünerek kombine alan insan çok. Yani o maçı satacağını düşünerek demek istiyorum. Böyle tip çok tribünde.

Durum böyleyken devir yasağı zaten gelir ama sistemde bir açık var. Mesela ben Passoligi açıp "maça gir" butonuna tıkladıktan sonra çıkan ekranın, ekran görüntüsünü alıp birisine atınca benim üzerimden adam maça girebiliyor.

Güvenlikler maç kapılarında sıkışma olduğundan dolayı o anda isim isim herkesi kontrol etmesi imkansız. Adam resmen benmişim gibi benim üstümden maça giriyor. Bunu uygulama içinden çok rahat bir şekilde çözebilirler ama yapmıyorlar. "Maça Gir" ekranının asla ekran görüntüsü alınmamasını sağlayacak bir çok teknoloji var. Bankalar kullanıyor mesela. Şu ana kadar yapmadılar.

Bir maç bu sistem çalışıyor mu diye uygulamadan ekran alıp o görsel üzerinden makinaya okuttum. Gayet temiz tek denemede okudu. Zaten benim adıma düzenlenen kombine ama bu ekran görüntüsü olayı ile içeri giren çoktur ve devir olmayan maçları bu şekilde satıyorlar.
Buda basit ve çok etkili bir seçenek. Bu ve gelecekte bu tür uygulamalarda iyi geliştirmeler olmalı misal bileti aldığın sahanın konum bilgilerine göre çok basit bir hesaplama ile yanında mısın değil misin bunu algılayıp bileti sana göstermeli.

Bu konuda bir kaç arkadaşımız burada şikayet edilmeli demişti. Edildiği yönünde haberler de çıkmıştı ama resmi olarak açıklanması daha iyi olur iletişim olarak demiştik o da açıklanmış eğer yalan açıklama değilse.

Ağzımızın tadı kaçmasaymış yav? Şikayet falan, ne gerek var bunlara... Sabah akşam küfür yiyip oturuyoduk ne güzel (!)

Ağzımızın tadı kaçmasaymış yav? Şikayet falan, ne gerek var bunlara... Sabah akşam küfür yiyip oturuyoduk ne güzel (!)
Dert ne? Hukuki mücadele olmalı diyoruz bunları zaten yapıyorlar iletişim olarak açıklanması daha doğru olmalı diyoruz açıklayınca da bu tavır hayır yani ne istiyoruz? Ali Koç tarzı bir başkan, Selahattin Baki tarzı yönetici mi istiyoruz?

Metin Öztürk tff’nin iftar yemeğine katılmış Mecnun Otyemez ile birlikte baş masada oturuyor.

Biz neredeyiz bunlar nerede yav, deli ederler adamı bunlar.

bugün san marino maçı var

st kittse karşı

bu tarihi günde ilk galiyet şerefine iddaada 2,3 orana mühürü bastık

rte bunun futbolu terörize etmesine izin vermez.
Geçen sene ve bu sene sırf seçim ayağına buna sabır ettiler bu da aradan buldu boşluğu açıldıkça açıldı.
Bir ülkeyi iç karışıklığa götürecek hamleler yapmaya devam ederse bunun sonu uzandan beter hale gelir.
Önce bunu fener başkanlığından aldırır sonra da ipini öyle bir tutar ki aklı şaşar. Erdoğanı daha tanıyamamışlar.
Bir bakmışsın holding yok
Bunlar hikaye yahu. Sorsan, Gezi olayları dahil, Koç Grubu AKP ye muhalif?!..

Oysa kimlerin kimlerin battığı-gerilediği AKP iktidarı döneminde, en çok bunlar ihya oldu; hatta hiçbir iktidar döneminde bu kadar rahat değillerdi. Şu anki zenginliklerinin ana kalemleri olan, TMSF ye geçmiş Tüpraş ve YKB nı 2005-2006 larda nasıl alabildiler mesela?..

Tüpraş' a para temin edebilmek için Migros' u elden çıkardılar sadece. Verilmeye çalışılan görüntüyle gerçeklerin çok farklı olduğunu, danışıklı dövüşleri çok sık gördük Erdoğan döneminde...

Asgari ücretle çalışan adamlar canla başla holding savunuyor.

Ülke değil tımarhane yemin ediyorum. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt